Upravo stavio nalog 1000 km po 42, odmah ga poklopilo
Stavila 1500 usitnjeno i poklopilo po 41,80🤭🙋♀️🥂🙅♂️🍺🍷🙅♀️
Idemo dalje... 😁
Ako Tpng kihne, moj portfelj ce dobiti upalu pluća. Opasno se naginje, loš balst
Stavila 1500 usitnjeno i poklopilo po 41,80🤭🙋♀️🥂🙅♂️🍺🍷🙅♀️
Idemo dalje... 😁
Ako Tpng kihne, moj portfelj ce dobiti upalu pluća. Opasno se naginje, loš balst
Kada bi se trgovalo isključivo po analizama fudamenata trgovanje bi zamrlo. Trend, psihologija, drukanje po forumima, nekoliko prijatelja da npumpaju kupnju ili prodaju pa tek onda analiza. V L stabilno posluje na zadovoljstvo zaposlenih i lokalne samouprave a za forumaš nikoga nije briga
Rivp, bay bay, nisam siguran dali je distribucija ili akumulaciju.
Cijene novih i poslovnih će rasti ne zbog potražnje nego ulaznih inputa. Nakon plaćeno poreza, svako za sebe odredjuje sta ce istom i po kojoj je cijeni prodati. Za Račanove vlade mislim da se razmatralo o uvodjenju poreza nešto kao višak stambenog prostora.
Na sreću nije zaživjelo
Ako ima na forumu prodavača po ovim cijenama, volio bih čuti njihova razmišljanja i zašto se izlazi po ovoj valuaciji
Od 6 mjeseca do 9 prazni. Remont doka 11 da laički rečeno dobije tehnički sa smanjenom tonažom izdokovanja..
Firma, a što je bitno uredno isplaćuje svoje obaveze a dobit hmm, dividenda jokkk. Za ovo šta pitaš računa nako Fi pa ce biti puno jasnije
https://www.shiplocation.com/wikishipia/shi…-Lenac-Shipyard
Dobro su se popunili. Reklo bi se do čepa.
A vidi Vlen je prije svega usluža djelatnost servis za brodove. Popunjenost ne značo ništa, zaradjuju se za redove troškove i čekaju se bolja vremena. Bez nekih značajnijih preinaka nema tu neke zarade.
https://www.shiplocation.com/wikishipia/shi…-Lenac-Shipyard
Dobro su se popunili. Reklo bi se do čepa.
Opte
Rivp
Tpng
58 % Cash.
Teška srca proda HPB
Bez veze pitanje dugoročnog ulaganja, isto koja banka će davati fiksne kamate dugoročno.
Ima podcijenjenih dionica u koje bi se isplatilo nešto ubost ali kod istih je problem nelikvidnosti. U slučaju korekcije ili krize nedaj bože recesije povratak na uloženi kapital na ZSE može trajati godinama (od pada index sa 5000 bod.zamisli ljude koji su tada kupovali KOEI, Dlkv, ddjh. Ili korekciju izazvanu Agrokora) . Svako vrijeme i poremećaji imaju svoje prednosti i mane ali dugoročno na 3 do 5 gd tesko je procijeniti..
Osobno bi uložio u fondovske dionice i društva koja isplaćuju dividendu.
U tom slučaju bolje kupiti udjele u nekom mješovito fondu.
Dionice i dugorčnost na ZSE hmm????
po fundamentima podcijenjena...al isto tako jako troma i dosadna dionica. Malo pomalo prodajem jer stvarno nemam volje cekati do 2026.g.
Slažem se, kao KOEI. prije Covida.
Samo je ne prodajem jer ona ima kao neki potencijal kad tad. Mješoviti fond.
Ma gledam dnevnik, sve destilacije ruše rekorde, Istra i Pgž ruše rekorde, ajmo Rivp. Ima li nade
najbolje su biska i medica za taj kraj.
Sljedeća dva tjedna su ključna
Ma gledam dnevnik, sve destilacije ruše rekorde, Istra i Pgž ruše rekorde, ajmo Rivp. Ima li nade
Ovo nije dionica na kojoj trebaju hvalospjevi i slatkorječivost, zato šta je neko zeli uzeti 10% u dva dana. Povjest je poznata, fundamenti jasni a budućnost kako kome..
Iskrcava li se netko od velikih, zna li se sto?
PROSPERUS FOND ZA GOSPODARSKU SURADNJU OIF RK PP, nakon likvidacije fonda prošli mjesec.
Vjerovatno neki investitor iz ovog fonda. Ali kao što vidimo, interesa za kupnju itetkako ima.
Ako je tako razumno.
Dionica u miru i tišini odradila znacajan rast u periodu od početka COVID korekcije.
Nepresušna prodaja po 540, Poštovani kupci ako ne znate šta kupujete i mislite da ćete ovdje trejdati, varate se.
ne znam što je smiješno. brodova u remontu jedva da ima. Ili sam se vozio iznad 3.maja?
Škver je prazan. Na DOKU Ri 38 brodić od Jadrolinije i na vezu 9 Delfin koji služi za smještaj. Obnova doka 11 da prodaje registar i da služi svrsi dok se riješi nabava novog doka. Nista čudno i planirano , treba ljude odmoriti.
ne znam što je smiješno. brodova u remontu jedva da ima. Ili sam se vozio iznad 3.maja?
HPB
Velik promet bez rasta cijene= effort nije proizveo result, = netko nas krca papirima
I inače je danas veliki promet, uz pad cijene, sliči na rasprodaju
Što se desilo Adrisu ?
A šta reć, na istom smo tragu. Duze vrijeme neko rasprodaje. Ne svidjaju mi se ovi mali nalozi koji su kupovali na 540, isti bi mogli jako srušiti cijenu dionice. Ne bude li pomaka u kratkom vremeu na više slijedi prodaja ovih današnjih kupaca(a šta sam pametan). Dobra bankica, dobri fundamentu pa kako Bog da.
koje bajke ovdje ljudi pišu, ljudi priznajte si osnovnu grešku kod investiranja, emocionalno vezivanje za dionicu. Kad se toga oslobodite biti će te bolji trejderi, investitori... štagod.
Glupost, ovo si mogao trejdati do jaja. Samo ipak su mnogi ocekivati bolju cijenu a i ja sta ju tu je. .
Go Run
Na jesen bude 7,5. kn /kom U izračunu sam koristio kvalitativnu i kvantitativnu paradigmatsku ontološku, epistemološku, aksiološku, retoričku, statističku i empirijsku istraživačku metodologiju.
Svaka čast, iz iskustva znam koliko je uložen truda za takav izračun, meni izlazi oko 8,4 ali koda je bitno. Mislim da si zanemaio forumsko-psiholosku možda je tu razlika.