Odluke, dileme.. kada bi svi sve znali lako bi bilo.
Iz perspektive malih dioničara i razlog prodaje
Cerp, ex dividende, razvodnjavanje dionica, vozarine.
Trenutno meni ne izgleda dobro, bez obzira na dividendu.
Odluke, dileme.. kada bi svi sve znali lako bi bilo.
Iz perspektive malih dioničara i razlog prodaje
Cerp, ex dividende, razvodnjavanje dionica, vozarine.
Trenutno meni ne izgleda dobro, bez obzira na dividendu.
Prodao sve ATPL
Sva ova kupnja od par stotinjak komada su potencijalni rasipači
Ja svoje davno kupio.
Nije valjda da si kupio, ima ovdje kandidata za prosipanje, odradila je šta je trebala
Osim Fi i sličnih tehnikalija, nije na odmet promisliti prije ulaska u papir, pozicija long, kakve ruke drže papir.
Čvrste ili drhtave ?
Pa je otprilike i takvo stanje danas na marketu
U ovakve se dane sve svede na to tko drži papire
He definicija čvrstih i drhtavih ručica. Kada voda dodaje do ušiju svi su drhtavi, pa i oni koji imaju konstantan priljev sredstava, politiku i zakon, samo oni imaju i piar, a drhtave ručice moraju spašavati svoje gaće. A i čvrste prodaju i kada treba i ne treba samo ih boli ona stvar jer tudjim k.... m po ko prici mlate.
Na nekim dionicama koje pratim sam danas uočio znatan pritisak na desnoj strani, tj. puno više je prodavatelja od kupaca. To su redom HT, ZABA, SPAN i RIVP. Logika nalaže čekat ih niže samo koliko? Šta misle kolege?
Najbolje ti da uopće ne čekaš
Nastavak na raspravu mada nije tema trgovanja.
Ulaganje u znanje i praksu je neprocjenjivo pod uvjetom da znaš posao (jedno bez drugog ne ide). To nitko nikome ne može oduzeti i svatko ce cijeniti a za to treba vremena i strpljenja.
Ništta ne ide preko noći osip jack pota.
Sitću dokupio Vlen
Gledam ovo dionicu i nikako da shvatim jeli skupa ili jeftina, prilika ili neprilika. ZLOCKA, mozda mi TA pomogne.
Ameri se napokon ustali na desnu nogu, ala belaja.
E da, vidjeno to i prije 15 godina sa nešto većim promjenama, kako na stranim indeksima tako i našoj.
Nije to dobro, neko će odnjezi gaće na štapu.
Zašto je dionica odletjela? Ovoliki rast u kratkom roku je bio zadnji put na Opte.
Pisale se analize i koje kakve gluposti.
Lenac dobro radi i radit će jer ima iskustvo, tradiciju u remontu, off shoru i preinakama.
Stabilna firma.
Dionicu napuhali 100 % i sada se čude izvješću koje realno uopće nije loše.
Korekcija dionice bi se prirodno desila bez obzira na izvješće.
MK!. Ljepo objašnjenje. VL ce uredno raditi na zadovoljstvo uposlenika i kooperanata. Nerealno je ocekivati neralnu dobit (neovisno o broju upliva). Kapacitet je takav, postoje obvezujući ugovori prema brodarima i koprantima bez obzira puno ili prazno.
Hm, matematika i neki pokazatelji otom potom, nije sve u tome.
Dionica je porasla skoro 100 % u 6 mj. VL. i VLEN nije isto..
Brodogradilište je puno, pa i dva veza na Leoni (vezovi bez razvijene infrastrukture osim im tehničkih plinova). Mislim da je na DOKU 11 neka preinaka ili off shorre projekt i dva alumiijaša iz flote.
Tokva obim posla može samo rezultirati pozitivnim dobiti na zadovoljstvo radnika i dioničara.
Škver je remontno brodogradilište, tj servisno di se ne dolazi po želji nego po obavezi tako da posla ce biti uvijek.
Za obnovu oba pontona na DOKU su sredstva planirana i prije jer je to bilo neophodno radni dobivanja certifikata osiguranja i upotrebljivosti.
Uprava racionalna, brodogradilište u punom poslu, a sada biti dio toga tima svakome na izbor.
Dobro društvo ne znači i dobra dionica
Ponovo kupio Vlen
--Vlen, ne kupujem baš ništa
Bravo VL, Škver pun kao šipak. Samo da naplate vez, dokivanja i energetiku bili bi u plusu.
Nebi mudrovao, ali svatko zna svoje. Ima puno vremena za kupnju.
- - Tpng 1/3, ne volim kreativnost u ova vremena.
Brajo, ma ako netko kupuje na osnovu pisanja po forumu, ahh nije ni zaslužio drugo nego da gubi.
Svaka čast na trudu ali ali...