ZNAČAJNO SMANJENJE NOVOZARAŽENIH U ITALIJI, ŠPANJOLSKOJ, FRANCUSKOJ I NJEMAČKOJ!
Posts by Lucijan
-
-
Upravi Adrisa dionice izgledaju jeftino kad ih ovako brutalno otkupljuje. Otkupili 15956 komada.
-
Italija i Španjolska su na početku silazne krivulje. U Francuskoj če se to desiti kroz koji dan. Ovo u Europi će za sedam dana biti puno lakše gledati.
-
Valamaru treba skinuti kapu na transparentnom odnosu prema dioničarima.
-
Adris ponovo počeo sa otkupom dionica
-
U ITALIJI DRUGI DAN ZA REDOM BROJ NOVOZARAŽENIH I MRTVIH U PADU
-
Tramp na twiteru ponovo hvali ovaj lijek protiv malarije i naš sumamed. U Washington postu pišu da je čovjek u terminalnoj fazi uzeo ovaj lijek i drugi dan praktički ozdravio
-
Ja mislim da je karantena presudna da se zaraza stavi pod kontrolu. Nakon toga će nam pomoći toplina i povećana vlažnost. A što se tiče lijeka političari i moćnici su drastično odriješili kesu i pušu za vrat znanstvenicima koji frenetično traže lijek
-
Spiker na HTV 1 čita podatke iz Italije sa 1000 manje novozaraženih i dvijestotinjak manje mrtvih i komentira kako je stanje puno gore u odnosu na jučer. TOLIKO O PROFESIONALNOSTI NAŠIH NOVINARA
-
Slažem se ali ovo smanjenje u Italiji je rezultat toga što su talijani vidjeli da je vrag uzeo šalu i konačno su prije pet šest dana počeli masovno ostajati u kućama. ZATO SVI OSTANIMO DOMA I POBJEDIT ĆEMO OVO ZLO
-
Baš sad gledam talijanski stožer civilne zaštite Imaju cca 1000 manje novozaraženih i puno manje mrtvih u odnosu na jučer. I da vjeruju da će se slijedećih dana smanjivati
-
Ima Adris dosta sala i prebrodit će to.
-
Tržišna kapitalizacija je smanjena za 2,6 milijarde kuna
To je više od sadašnje tržišne kapitalizacije cijele Valamar Rivijere koja je 2,5 milijardi
-
Današnja tržišna kapitalizacija cijelog Adrisa je 5,33 milijarde kuna što iznosi 0,57 % knjigovodstvene vrijednosti a na računu imaju par milijardi. Uprava je izjavila da ne odustaju od isplate dividende koja ako i ne povećaju od lani sada iznosi neto 6% bez poreza i da ne odustaju od investiranja 4 milijarde do 2023.
-
Mislim da bi bilo dobro da se ponovo pokrenu sa otkupom dionica kao što to HT lijepo radi
-
I ja tako mislim a u narednim godinama če malo jače otvoriti slavinu
-
Strpimo se još koji dan dok ne izađe izvješće
-
Mislim da su i oni svjesni da ove zadnje tri godine dividenda realno stagnira iako su obećali povećanje. I pored ovog sa Agrokorom ne bi im bio problem isplatiti veću dividendu. Vlahović je govorio o 20 % povećanja.
-
17 kuna 2017 17.5 kuna 2018 18.2 kuna 2019
-
Ne sjećam se točno ali mislim da su negdje izjavili da će neoporezive dividende biti za cca četiri godine