1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Lucijan

Posts by Lucijan

• ADRS (Adris grupa d.d.)

• Lucijan
    • October 29, 2020 at 12:58 PM
    Quote from Paulie

Adris pleše oko pozitivne nule, turizam ima negativnu razliku od više od 500 milijuna kuna u odnosu na lani. Dioničar sam, bitno je da prežive, ne vjerujem u neke velike dividende sljedeće 2 godine.

Neto dobit usporedba 2020 i 2019.

Osiguranje: 2020 - 276 mil, 2019 - 262 mil
    Turizam: 2020 - 30 mil gubitka, 2019 - 481 mil
    Zdrava hrana: 2020 - 13 mil, 2019 - 5 mil
    Ostalo: 2020 - 93 mil gubitak, 2019 - 110 mil gubitak

Do kraja godine turizam će nabiti još gubitka, tako da ako na kraju 2020.-ete bude pozitivna nula dobro smo prošli. Ja vjerujem da ćemo na kraju godine imati gubitak, doduše ne očekujem veliki gubitak, godina za zaboraviti.

https://eho.zse.hr/financijski-izvjestaji/view/131

Apropo dividende za 2021., ne znam tiče li se ovo samo Maistre i HUP-a ili i cijele grupe.

Uslijed smanjenih poslovnih aktivnosti, uzrokovanih globalnom epidemiološkom krizom, Grupa je primila državne potpore u prvih devet mjeseci 2020. godine u ukupnom iznosu 64 milijuna kuna, od čega se najveći dio odnosi na segment turizma.

Display More

Lijepo ste usporedili 2019. i 2020. Samo što ste zaboravili usporediti i cijenu dionice koja je roknula sa 500 na 350.

• Lucijan
    • October 29, 2020 at 11:08 AM

Ja sam zadovoljan. S obzirom na situaciju očekivao sam lošije izvlešče. Maistra je bolja od konkurencije. Pogledajte izvješće Arenaturista koje je puno lošije.

• CROS (CROATIA osiguranje d.d.)

• Lucijan
    • October 16, 2020 at 11:36 AM

Moja polica je koštala 1275 kn a u laqo mi je sad izašlo 875 kn.

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Lucijan
    • October 10, 2020 at 2:23 PM

I meni je to važna informacija da glavni maheri na ZSE misle da je ovo pravi tajming za osnivanje ETF-ova.

• Lucijan
    • October 8, 2020 at 11:35 PM

Kreće se nešto kreće.

• Lucijan
    • October 7, 2020 at 12:10 PM

Puč je prošla svršena stvar.

• Lucijan
    • October 7, 2020 at 10:45 AM

Po meni se to PC olakšava. Seli novce gdje je on gazda kad mu je već puč propao.

Adris je dobra firma ali problem je što on ne može biti gazda.

• RIVP (Valamar Riviera d.d.)

• Lucijan
    • October 7, 2020 at 10:16 AM

Mirovinci jedva čekaju dokapitalizaciju. Ne znaju kamo bi s novcima. Austrijancima je to teško jer će izgubiti većinski udjel ali sila ne pita. Pitanje je kako ćemo mi dioničari tu proći.

Jedno je sigurno. Eventualnu dividendu morat ćemo dijeliti s više suvlasnika tako da će iznos dividende po dionici biti manji.

• Lucijan
    • June 4, 2020 at 8:46 PM

Bio sam u Rovinju u kampu Amarin sa ceste se vidi mnoštvo novopostavljenih mega mobil homova.

• Lucijan
    • May 6, 2020 at 4:49 PM

Sad prolazim pored hotela Pical i vidim da se radovi nastavljaju. Dolaze mješalice sa betonom,teška mehanizacija je u pokretu, dizalice se vrte.

• Turističke dionice i perspektive

• Lucijan
    • April 21, 2020 at 11:55 AM

Za desetak dana ćemo razgovarati više relaksirano i optimistično.

• Lucijan
    • April 21, 2020 at 11:33 AM

Dragi kolege Hvala Vam na pitanju. Meni su glavni izvor Worldometer i turistički djelstnici iz Istre. Do 01.05. će situacija u zemljama koje sam naveo epdemiološki biti pod kontrolom. Turisti će dolaziti pretežno autima a prelazak granice ćemo regulirati sa tim državama tokom petog i šestog mjeseca. Sezona će biti odrađena 7.,8. i 9. mjesec.

• Lucijan
    • April 21, 2020 at 9:27 AM

Danas U Mreži Prvog Veljko Ostojić, kojega smatram najvećim maherom u hrvatskom turizmu, optimističan u vezi sezone.

• Lucijan
    • April 21, 2020 at 9:10 AM

Za mene je jedina cijena nafte ona koju sam malo prije platio na benzinskoj i koja je abnormalno visoka. Nemam dojam da će multimilijarderi šeici i Rusi propasti. MI OVE CIJENE NE BUDEMO NI POMIRISALI

• Lucijan
    • April 21, 2020 at 8:20 AM

Ali zato će doći Njemci, Austrijanci, Slovenci, Mađari, Poljaci, Česi

• Birtija

• Lucijan
    • April 19, 2020 at 2:12 PM
    Quote from kupoprodajnik

Da, prepametnog sveca zastitinika svih uhljeba, a najvise onih u visokom skolstvu.

Uhljebiznis klasa

• Birtija

• Lucijan
    • April 19, 2020 at 2:04 PM

Nedjeljom u dva - Vilim Ribić Ajde da poslušamo pametnog čovjeka.

• Lucijan
    • April 18, 2020 at 7:52 PM

Evo ja ti

Quote from MickeyM

Ima li koga u blizini hotela, jel se što tamo uopće događa? Molim čim prije nas izvjestite ovdje na forumu.
    Prvi svibanj samo što nije! Oće li tko doći sada?

Kad bih imao dobro društvo ja bih se uskoro uputio u Istru i obišao to malo...
    Ipak kad svojim očima vidite puno je to drugačije zar ne?

Ja ti mogu dati povratne informacije iz Istre. Valamarovci šminkaju kampove i mobil homove. Zadnjih par dana iz Austrije i Njemačke dobivaju samo pozitivne i optimistične informacije.

• Lucijan
    • April 18, 2020 at 10:12 AM

Ovo je naša prilika. Tek je polovica aprila.

• Lucijan
    • April 18, 2020 at 8:20 AM

Mislim da je za nas jako važno to što su Španjolci objavili da neće otvarati hotele ove sezone. Razgovarao sam sa prijateljem iz Italije koji ima hotel u Lignanu i rekao mi je da on ove sezone ne otvara i da ostali hoteli važu ali da najerovatnije neće. Uskoro će koronu staviti pod kontrolu Njemci, Austrijanci, Slovenci, Poljaci, Česi, Slovaci, Mađari. Mi totrebamo iskoristiti.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt