Da ne bude kao na ATPL istiskivanje malih?
Posts by loto
-
-
Cijena je već porasla za 3 EUR (s 27 na 30), tako da je dividenda već dobrano u cijeni.
Znači za iznos dividende bi iza isplate u petom mjesecu mogla pasti cijena dionice, zanima me zbog unovčenja braniteljskog fonda da mi uključi i ovu dividendu , kažu da je najbolje se prijaviti u petom mjesecu , fond isplačuje 2 mjeseca nakon zahtjeva.
-
Da li bi to moglo značiti stabilizaciju cijene dionice na oko 30E?
-
Zar nisu pisali da će sa 64% imati na skupštini pvećinu za sve odluke?
-
Znači cilj je ostvaren?
-
osveta za poraz.
-
Ovih dana kada sam se interesirao za dionice upisane u SKDD vidim da su mi nestale sa popisa JDKM, pa nazovem žensku jer sam znao da su delistane sa burze, gdje im se izgubio trag?Nešto mi je objašnjavala da kako su skinute sa burze da oni više ne vode evidenciju, da se obratim toj firmi da li su pretvorene u neke udjele društva.Nazovem firmu i neki tip mi se javi da su oni u stečaju, da su i njemu propale te dionice, da nema nikakve udjele.Ako su u stečaju zar ne bi oni trebali voditi neku evidenciju odionicama, pa ako postoji neka stečajna masa, tj. zemljišta, građevine i ostalo da se iz toga nešto obeštete imatelji dionica ako se firma likvidira.Ako netko ima saznanja molim da napiše.
-
Onda je sada drugčija situacija, koliko se sječam kada su objavili u Konzumu istiskivanje imali su već 95%.
-
Sjećam se kada je Konzum istisnuo nas preostale, mislim da je bila dosta fer cijena, koliko bi mogla biti
cijena kod prisilne isplate na ATPL, imam nešto malo što sam odavno prežalio?