1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Forum
  1. Dionice.NET
  2. ra7

Posts by ra7

• Ulaganje u srebro

• ra7
    • March 16, 2025 at 10:46 AM
    Quote from Hrx84

Vidim da su na srebro svi zaboravili.

Eto ga na 18$.

Izgleda da si u pravu,

Srebro je na 33USD i po drugi puta pokušava zatvoriti na preko 34USD.

Ključna razina je oko 36.Jedan od rijetkih metala koji nije napravio ATH, odnosno nije ni blizu razina na kojima bi trebao biti.

• Ulaganja u prirodni plin

• ra7
    • January 27, 2024 at 10:34 AM

Hvala na linku. Nisam niti primijetio da je ovaj post premješten na ovu temu (bila je prilično nisko u popisu tema).

Još jedno pitanje ili glasno razmišljanje:

Sa tolikim velikim brojem exportnih LNG terminala u izgradnji u USA, Mexico-u i dijelom u Kanadi... Pitam se odakle će sav taj prirodni plin doći? Ako proizvodnja u Permian poljima pada. Mislim da ga neće biti dovoljno u idućim godinama... Ili... Bit će ga sasvim dovoljno ali po znatno višoj cijeni od današnje koja je btw izuzetno niska.

Isto... Moglo bi se zaraditi novaca i na plinovodima jer će netko sav taj plin morati prevesti do exportnih terminala.

Po meni je ulaganje u prirodni plin u idućih max 6-12 mjeseci prilika za jako dobru zaradu ako ne i generacijska prilika.

Htio bih čuti mišljenje drugih forumaša.

• Ulaganja u prirodni plin

• ra7
    • January 26, 2024 at 8:10 PM

Dobro večer svima,

Ja sam novi na ovom forumu i odmah bih imao pitanje: da li netko od ovdje prisutnih trguje sa opcijama na prirodni plin u USA?

Zanima me preko kojeg brokera trguje i još nekoliko pitanja koje bih postavio putem DM.

Hvala unaprijed

1. Privacy Policy
  2. Kontakt