Zaista, interes za srebro je zanemariv.
Čisto za informaciju cijena srebra je trenutno 41,7 $ za uncu.
Zaista, interes za srebro je zanemariv.
Čisto za informaciju cijena srebra je trenutno 41,7 $ za uncu.
Vidim da su na srebro svi zaboravili.
Eto ga na 18$.
Izgleda da si u pravu,
Srebro je na 33USD i po drugi puta pokušava zatvoriti na preko 34USD.
Ključna razina je oko 36.Jedan od rijetkih metala koji nije napravio ATH, odnosno nije ni blizu razina na kojima bi trebao biti.
Hvala na linku. Nisam niti primijetio da je ovaj post premješten na ovu temu (bila je prilično nisko u popisu tema).
Još jedno pitanje ili glasno razmišljanje:
Sa tolikim velikim brojem exportnih LNG terminala u izgradnji u USA, Mexico-u i dijelom u Kanadi... Pitam se odakle će sav taj prirodni plin doći? Ako proizvodnja u Permian poljima pada. Mislim da ga neće biti dovoljno u idućim godinama... Ili... Bit će ga sasvim dovoljno ali po znatno višoj cijeni od današnje koja je btw izuzetno niska.
Isto... Moglo bi se zaraditi novaca i na plinovodima jer će netko sav taj plin morati prevesti do exportnih terminala.
Po meni je ulaganje u prirodni plin u idućih max 6-12 mjeseci prilika za jako dobru zaradu ako ne i generacijska prilika.
Htio bih čuti mišljenje drugih forumaša.
Dobro večer svima,
Ja sam novi na ovom forumu i odmah bih imao pitanje: da li netko od ovdje prisutnih trguje sa opcijama na prirodni plin u USA?
Zanima me preko kojeg brokera trguje i još nekoliko pitanja koje bih postavio putem DM.
Hvala unaprijed