Poštovani kolega Jubito , korona koja je paralizirala cijeli svijet dokazala nam je da je i nemoguce moguće pa je tako moguće da ste vi u pravu , a ja sasvim u krivu , samo opušteno , čemu ova žestina , svatko ima pravo na svoje mišljenje i tumačenje .
I na forumu PD na svaki moj post na temi Agrokor vaša reakcija je bilo blago rečeno pretjerana .
Pretpostavljam da ste već u godinama kad vam ljutitost smeta na zdravlje pa čuvajte ga, smanjite malo doživljaj .
Draga Ledica,
ne mislim da sam prežestok. Ako jesam, ispričavam se.
Ali podgrijavati svako toliko tezu da je 31.07.2020. dan D je na žalost pogrešna.
I ja bih volio da je to tako, čak sam nakon što je završen rok za predaju ponuda (18.03.2020.) bio i sam uvjeren da je to tako jer sam također čitao i tumačio ono što nama paše, a ne ono što piše, ali na žalost, nisam bio u pravu.
Nadam se da se 31.07.2020. ili koji dan nakon toga neće dogoditi ništa, jer će to biti potvrda da kupac postoji i da su pregovori o prodaji u tijeku.
Ako do 31.07.2020. ne bude zainteresiranih kupaca, ili kupci nisu predali objektivno prihvatljive ponude, Povjerenik je o tome dužan obavijestiti AZTN, a HT je u tom slučaju dužan angažirati investicijsku banku.
Međutim, kad malo bolje promislim, nisam siguran da su o bilo čemu s tim u vezi dužni obavijestiti javnost !
Jedino sam siguran da će HT poštivati obveze iz rješenja AZTN, ali samo one koje su decidirano propisane.
Objektivno prihvatljive ponude su po meni one koje su jednake ili više od procijenjene vrijednosti Optime koju je HT bio dužan pripremiti i predati prije početka prodaje, odnosno do 01.07.2019. godine, a koja procijena nije iscurila. Vjerujem da je ta procijena utemeljena na sličnim procijenama u telekom sektoru i da nije manja od 5xEBITDA.
A da sam ljutit - jesam, Trenutno su takve životne okolnosti.
I potvrđujem da sam u godinama kada mi ljutitost pomalo smeta za zdravlje.
Što se Optime tiče, tu se treba dobro naoružati strpljenjem i biti spreman na svašta.
Rizik je popriličan, zato je cijena tu gdje je, ali je zato i potencijalna zarada značajna, pa kako tko ima volje, vremena i živaca. ...