1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. mjanko

Posts by mjanko

• RIVP (Valamar Riviera d.d.)

• mjanko
    • February 16, 2021 at 8:29 AM
    Quote from Barikb
    Quote from mjanko

vrijedi pročitati ...

https://arhivanalitika.hr/blog/kolike-su…de-dobra-prica/

Da, vrijedi pročitati. Jako loše Šonje piše, diletantski i neutemeljeno. Još jedan teoretičar zavjere i time nije relevantan, nego Velimir u svome svijetu. Kada bi se mjere popustile ne bi imali dovoljno lijesova, a kamoli kreveta za intenzivno liječenje. Nekome treba malo više da razumije, treba vremena.

a šta tek reći za Vaše pisanje, kolega ? Znanstveno utemeljeno, nema šta .... dobro ste napisali: nekome treba malo više da razumije, netko neće nikad ....

• mjanko
    • February 15, 2021 at 8:56 PM

vrijedi pročitati ...

https://arhivanalitika.hr/blog/kolike-su…de-dobra-prica/

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• mjanko
    • February 9, 2021 at 1:12 PM
    Quote from harpun

U skladu s odredbama članka 137. Pravila Zagrebačke burze, AD Plastik objavljuje kako će nerevidirani
    izvještaji za 2020. godinu biti objavljeni dana 17. veljače 2021. godine umjesto ranije najavljenog datuma
    24. veljače 2021. godine.

eto ... umjesto nadmudrivanja, pričekajmo 7 dana i sve će biti jasnije .....

• mjanko
    • February 8, 2021 at 9:54 AM
    Quote from diokidina

Hoce li sluzbeno?!

previše je članaka posljednjih tjedan dana po svim medijima i portalima da tu 'ne bi bilo nešto' ... ali dok ne vidim službenu objavu na burzi, a nekako mislim da će službena objava ići zajedno sa FI, znači kraj mjeseca, pušem i na hladno ....

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• mjanko
    • February 8, 2021 at 9:50 AM
    Quote from Marielena

Ja sam prosli tjedan banirana jer sam odgovorila na ovo sto pise Barikb, a pisao je to i prosli tjedan.

Ne umanjujem cinjenicu da je netko umro ili se teze razbolio od korone. Niti prva niti zadnja bolest koja ima svoje zrtve.

Ali pricati da su Europljani danas invalidi pa vise nece ici u hotele nema veze sa zdravim razumom.

Treba pogledati statistike. Prosjecni umrli od korone ima u EU 80 godina, i u vecini slucajeva je korisnik doma umirovljenika.

Oni nisu niti isli u hotele. Gledam oko sebe. Zdravih i radnosposobnih ljudi jos hvala Bogu ima.

Uopce ne negiram da je hotelska, kao i cijela hospitality industrija, dozivjela tezak udarac. Niti ja sada ne kupujem turiste, ali ne volim citati niti nepotrebna zastrasivanja.

I to po principu, nemam vise dionicu, pa sada ide katastrofa.

Display More

a dok je imao dionicu, onda je pisao hvalospjeve (totalno nerealne, kao što sada piše nerealne crnjake) a izlazna cijena mu je bila koliko se sjećam 63 kn ... gotovo se kleo da ispod toga ne izlazi ... tako da, vjerodostojnost mu je nikakva, ali to znaju više manje svi koji prate njegovo pisanje unatrag nekoliko godina ....

• SUKC (Sunce hoteli d.d.)

• mjanko
    • February 5, 2021 at 2:29 PM
    Quote from Moller
    Quote from tollway

stvorila se brana od 1637 kom na asku. baš me zanima što slijedi!

ja mislim da se Jako premišla o načinu isplate, gotovina ili cash

hahahahahah .... ja mislim da kod Jake pali samo solarno plaćanje ....

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• mjanko
    • February 5, 2021 at 1:26 PM
    Quote from hugh
    Quote from janlana

interestantna mi je ova brana na 184.....upozorit ću na uobičajeno ponašanje na burzi ,...dakle nakon isplate dividende cijena ide odmah dole za iznos

dividende ( tolko je sada i narasla ...kolega je već upozorio na to )

pa je na vama sad odlučit ...očete prodat prije dividende i uzet lovu ili čekat divku pa onda opet čekat bolja vremena da cijena poraste,,,

ja ću mislim ipak utopit prije divke ...mrzi me da da mariću plaćam uhljebninu ...mater...im ...beskorisnu .

Dosta je rasla u "ovom krugu".....kada su prije nekoliko godina imali dobit sličnu koje se očekuje ove i sljedeče godine ali i veču cijena je bila dobrano ispod ovih razina......istina, sada su "jači" pa je i cijena takva......

je, samo ćemo za dvadesetak dana imati i godišnji FI pa ćemo biti pametniji .... ako ne pametniji, imati ćemo više informacija za procjenu ....

• mjanko
    • February 4, 2021 at 7:06 PM
    Quote from tollway

logično i realno razmišljanje, kolega. ali nije ti niti Jako od jučer. stara je to lija i sigurno ih nije ili neće prodati budzašto.

upravo ... samo se treba prisjetiti kako su grci (ili ciprani, ne sjećam se više) prošli sa njim ...

• mjanko
    • February 3, 2021 at 6:07 PM
    Quote from mikromakrto

Spajanje hotela prije godinu i kusur je rađeno po 174,00kn.

Korona, bla bla bla, ispod 174 ne vjerujem da će ići.

A očekujem 200+

Kolega, da Vas ispravim, čisto točnosti radi: spajanje je bilo odrađeno po cijeni od 179,04 kn .... ja isto očekujem ponudu za preuzimanje na cca 200 kn, ispod sumnjam da će skupiti previše, čisto iz razloga jer je većina dionica pretvorena u SUKC, kad se pogleda promet u zadnjih godinu dana po nižim cijenama, tu bi se malo skupilo ...

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• mjanko
    • January 26, 2021 at 4:04 PM
    Quote from Milo

Je, oni baš isplaćuju zadnju kunu.Ja sam siguran da misle na firmu pod 1, a pod 2 na dioničare.Pričekajmo kraj idućeg mjeseca, pa će vam bit neke stvari jasnije kad se vidi dobit za prošlu godinu....neću govori na iznos jer će me obrisat, kao i za dividenu koju sam pogodija.Auti se prodaju, jesu nešto manje....ali idu.Ja sam kupio još jednog jučer... :)

upravo tako, kolega ... tamo sjede bezveznjaci koji neznaju upravljat firmom, zadužuju se za dividendu, nemaju pojma da li i što treba vratit državi, itd, itd .... to su dokazali zadnjih par godina ... svaka čast za iznos divke koji ste pogodili, ja se nisam usudio toliko prognozirat, mislio sam da će biti max 5 kn ... nema veze, to nam samo govori dvije stvari: da je 2020 bila bolja od očekivanja i da imaju posla ko dreka .... ne zaboravimo da je predviđena i redovna dividenda u 7 mjesecu ... a što se tiče zadržane dobiti, ima je dovoljno da uopće nije potrebno isplaćivati iz dobiti 2020 godine ...

• ATLN (Excelsa nekretnine d.d.)

• mjanko
    • January 24, 2021 at 7:36 AM
    Quote from KAMA3

Trezorske dionice su poništene.

Slažem se s da su Luķšići ovo odigrali gospodski i omogučili nam još jednom izlaz po ATH.

Kupio sam dionice nakon glasanja na skupštini po 170, a njima prodao one koje sam držao do tada, al sad je vrijeme za reči zbogom ATLN i nek je sa srećom.

Tx kolega. Nisam pratio jer sam izašao.

• ATLN (Excelsa nekretnine d.d.)

• mjanko
    • January 23, 2021 at 9:38 PM
    Quote from Sokolic

E da susvi vlasnici imali odnos prema dioničarima kao Lukšić i Rusković, burza bi bila mnogo bolja. Tu sam se osjećao sigurno i dobro sam zaradio na ovoj dionici

Upravo tako, kolega .... lijepo smo zaradili .... to što netko misli da su trebali otkupiti po 200, 300 ili neznam koliko .... nek se zapitaju da li bi oni ponudili toliko.

Nego, mene zanima druga stvar, molim da mi pojasni tko je upućen. Dionice je otkupljivala Excelsa nekretnine d.d. i kao takve trebale su završiti kao trezorske dionice Excelse. Lukšić je u tom trenutku imao koliko se sjećam cca 89% Excelse. Sada odjednom ima 92,76%. Na koji način je stekao te trezorske dionice, obzirom da se u prvih 10 nema trezora na popisu, da li ih je kupio od trezora i ako je po kojoj cijeni? Ako ih nije kupio, nisu li time oštećeni svi oni dioničari koji su ostali unutra nakon otkupa ? Ispravite me ako sam u krivu. Nemam više ATLN ....

• mjanko
    • January 23, 2021 at 5:54 PM

živi bili pa vidjeli ....

https://www.seebiz.eu/trzista/statis…50-posto/250068

1. Privacy Policy
  2. Kontakt