1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Ledica

Posts by Ledica

• AGROKOR

• Ledica
    • April 26, 2023 at 3:33 PM
    Quote from Paulie
    Quote from Ledica

https://www.tportal.hr/biznis/clanak/…tezano-20230426

Stvarno neočekivano ! 😁😁😁

Propala kompanija, uništili su je. Hoće li je uvalit mirovinskim fondovima, jer ne znam koji bi privatnik to kupio.

I tako, sada vise nije tvrtka od sistemskog značaja za RH zbog koje je donijet poseban zakon zbog kojeg su stradale tisuće dioničara, sada je uteg kojeg se treba riješiti i čim prije zaboraviti.

• AGROKOR

• Ledica
    • April 26, 2023 at 3:23 PM
    Prodaje se Fortenova grupa, zbog sankcija Rusima poslovanje je 'znatno otežano'
    Fortenova grupa otvorila je međunarodni proces ispitivanja interesa potencijalnih kupaca koji bi preuzeli nizozemsko društvo Fortenova Group MidCo B.V.,…
    www.tportal.hr

Stvarno neočekivano ! 😁😁😁

• PLAG (PLAVA LAGUNA d. d.)

• Ledica
    • April 26, 2023 at 2:38 PM
    Quote from emil
    Quote from Moller

sedam dana nakon odluke Skupštine, mislim da je bio 01.04.

dividenda je umanjena za porez

hmmm. zna li netko tocna datum jer ja imam kupljenu dionicu 24.3 i 29.3 - za 24.3 sam dobio divku a za kupljeno 29.3 nisam. ako je 7 dana to je 30.4 sto znaci da sam trebao dobit divku i za ono kupljeno 29.3 jer je skupstina bila 23.3

Ako mi nisu isplatili koje korake bi trebao poduzet. Kome pisat? SKDD ? brokeru? vodovodu :D

Kolega emil , najbolje ćete detektirati datum po cijeni po kojoj ste kupili, ako je kupovina bila jako povoljna, onda bez divke 😁

• Birtija

• Ledica
    • April 25, 2023 at 8:44 AM
    Quote from tento
    Quote from Ledica

Ma baš su se ovi geodeti razbahatili, prvo skupi terenac, onda luksuzna jahta i što je na redu slijedeće,najnoviji tip zrakoplova za snimanja iz zraka ???

Gledamo bijelo kada nam kažu, kod nas u Njemačkoj to i to, ne valja kada nemamo , ne valja kada imamo, a jesmo narod, treba nas tražiti.

Kolega tento , kažu u sklopu Europskog projekta, možda i europskog novca pa nije u redu da sirotinja koja živi na socijalnoj pomoći kupuje takva luksuzna vozila. Da si vi kupite skupi terenac, jahtu ili avion od svojeg poštenog zarađenog novca mene bi to zaista veselilo.

• CKML (Čakovečki mlinovi)

• Ledica
    • April 24, 2023 at 5:39 PM
    Quote from havi
    Quote from Moller

po meni piše, tako se i Jako i njegovi maknuo iz NO kada je već dogovorio prodaju, samo se čekala objava cijene,

kupio bih i ja još po 10 ali jbg prošla baka s brašnom za kolače

Kolega Ajde još jednom a razumijevanjem i pažljivo pročitajte sto piše. Koliko ja vidim predstavnici mirovinaca izlaze iz NO, a stari okorjeli Mlinari ostaju. Moja je pretpostavka da će se ovdje dogoditi nekakva podjela društva.

Ha, kolega havi , stare okorjele mlinare u NO bi skupština trebala potvrditi, a da li hoće to je još pod upitnikom i ovisi o predstavnicima fondova. Taj NO je bitan i za fotelju Predsjednika Uprave N. Varga koji je zamjenio bivšeg direktora S. Varga.

A da li će biti podjele ili spajanja ili pripajanja trebali bi saznati iz poziva za GS, za sada samo znamo da neće biti prijedloga za isplatu dividende.

• Birtija

• Ledica
    • April 24, 2023 at 1:05 PM
    Quote from D_artagnan

A ono treba istraživati jadran, plaže i uvale.. a tko je to vidio sa nekim brodom recimo kakav ima pomorska policija ili SAR i sl. :S

Ma baš su se ovi geodeti razbahatili, prvo skupi terenac, onda luksuzna jahta i što je na redu slijedeće,najnoviji tip zrakoplova za snimanja iz zraka ???

• JNAF (Jadranski naftovod d.d.)

• Ledica
    • April 22, 2023 at 5:19 PM
    Quote from barbosa 2.0

a kolegice, što misliš što bi to bilo da neovisna revizija uđe u hž, hep, šume, vode, ceste, carinu...auuu, mislim da bi se tu skupio cijeli jedan godišnji proračun rh

Pa izgleda da se ide u tom smjeru, prvi korak je smijena u Uskoku 😁

• JNAF (Jadranski naftovod d.d.)

• Ledica
    • April 22, 2023 at 4:41 PM

Uprava JANAF-a podrobno je upoznata s poslovanjem Društva od strateške važnosti za Republiku Hrvatsku i Europsku uniju te ističemo kako je pregledom samo 3% od ukupnog broja ugovorenih poslova za vrijeme mandata Dragana Kovačevića utvrđena šteta od 60 milijuna HRK, odnosno 8 milijuna eura.

Janaf: Dragan Kovačević pričinio nam je veliku štetu, i financijsku i reputacijsku
    BIVŠI direktor Janafa Dragan Kovačević jučer je objavio priopćenje u kojem je napao premijera Andreja Plenkovića.
    www.index.hr

Što će još pronaći kad pregledaju ostatak od 97% ugovora ? Pa sad ti kupuj dionice društava u većinskom državnom vlasništvu . :(

• Aktualno (vijesti)

• Ledica
    • April 21, 2023 at 4:44 PM
    Quote from st-brajo

suosjećam sa zlovoljom kolega.

nije lako održavati ročišta i pisati presude dok di zvrcaju rikvesti na AirBnB i Booking :S

https://zadarski.slobodnadalmacija.hr/zadar/4-kantun…zadrana-1283154

A mogle bi se i sudnice iznajmljivati turistima, ionako cijelo ljeto dok suci odmaraju i rentaju zjape prazne. 😁

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Ledica
    • April 21, 2023 at 4:39 PM
    Quote from MickeyM

Stvarno mi nije jasno kak moj "monitor" griješi ili je danas najveći promet sa "brašnom", valjda se očekuje nestašica...
    A što je sa turistima, zaspali su do kraja!???

Kolega Miki Maus ,monitor ne griješi, mlinari očekuju izdašan ušur na “ brašnu”, slijedeci tjedan trebao bi stići poziv za GS.

• CKML (Čakovečki mlinovi)

• Ledica
    • April 21, 2023 at 2:26 PM
    Quote from Moller
    Quote from MickeyM

Zašto je ovakva pomama za dionicama danas? Obično je promet nikakav!

možda je u pitanju novi format trgovina, samoposluga se preselila na burzu

https://medjimurski.hr/kristijan-mrta…e-mi-niko-nist/

samo uzimaj dok ima, nemre nam niko ništ :)

Nije istina da mu “ nemre niko ništ”, vidi što mu je napravio prekršajni sud……

“Trajno mu se oduzima predmet prekršaja, i to staklena boca zapremnine 1 litre s natpisom vino “Belje” u kojoj se nalazi pola litre vina, bez prava na naknadu”

^^

• KOEI (Končar - Elektroindustrija d.d.)

• Ledica
    • April 20, 2023 at 4:41 PM
    Quote from Backdraft
    Quote from SOUR

2 € dividende. Tek malo bolje od prošle.

Obavijesti izdavatelja - EHO (zse.hr)

Slabo...

Majka je baš škrtica, daje otprilike samo iznos što uzme od kćeri Kodt .

• Ledica
    • April 17, 2023 at 2:59 PM
    Quote from hugh
    Quote from Ledica

Kolega emil , trgujem ja i na dva velika strana tržišta, doduše moje dionice ne padaju / rastu 20% na dnevnoj bazi, jednostavno klonim se takvih,a ove oscilacije na slabo likvidnoj dionici Ckml malo me živciraju jer pretopostavljam tko i zašto razvlači tu žvakaču gumu, a uskoro ćete i vi saznati.

jer rijeć o slatkoj ili gorkoj žvakaći?.....

Uvijek vam je to kolega po onoj “ kako kome”

• Ledica
    • April 17, 2023 at 2:51 PM
    Quote from emil

a sto bi cijene trebale stajat na mjestu ili ici onako kako ste si vi zamislili?

CKML raspon 10,10-10,50 - al se razvukla :D...ko zvakaca :D i evo je odakle je i krenula (0% promjena)...

pa sto bi vi da trgujete vani gdje ode dionica 20 % kad kukate ovdje na par posto?

Kolega emil , trgujem ja i na dva velika strana tržišta, doduše moje dionice ne padaju / rastu 20% na dnevnoj bazi, jednostavno klonim se takvih,a ove oscilacije na slabo likvidnoj dionici Ckml malo me živciraju jer pretopostavljam tko i zašto razvlači tu žvakaču gumu, a uskoro ćete i vi saznati.

• Ledica
    • April 17, 2023 at 1:57 PM

Zanimljivo trgovanje danas na Vlen i Ckml, cijene se navlače gore ili dolje ko žvakače gume, eto što rade insajd info.

• SPAN (SPAN d.d.)

• Ledica
    • April 13, 2023 at 11:30 AM
    Quote from havi

@ mooji

Lijepo od vas sto nas informirate tko sto zna i tko je i koliko prodavao ili nije? Al kako vi to znate? Kao i o navodnim poslovima i natječajima po CG i gdje već?

Pitam onako usput, za prijatelja!

Je, lijepo je i maštati i pisati lijepe zelje. Al treba pogledati u oci realnosti. A ta je da je relativno gledano valuacija Spana dostigla odnosno čak i prestigla valuaciju ERNT. Ne kažem, Span može možda u buducnosti vise rasti od Tesle, al za to će trebati puno puno raditi i izboriti vece marže. Koliko je to realno i u kojem obujmu, pokazat će vrijeme.

No, cini se i svakodnevno pokazuje da neki ovdje znaju vise od drugih, a onda se čovjek zapita, kako to Span upravlja informacijama ili se na forumu pojavljuju dezinformacije? Ne znam, dosta buke i šumova u komunikacijskom kanalu, a uprava Spana i dalje ništa ne poduzima?

Kolega havi , nemojte obeshrabrivati kolegu mooji , neka on nama prenosi info koje su mu poznate,a nama interesantne i korisne, a nisu poslovna tajna, men’sečini da od onih više stotina zaposlenika barem nekoliko njih prate ovaj forum, kolega je moguće njihov djelatnik, ili njegova supruga, sestra, brat….

• MONP (MON PERIN d.d.)

• Ledica
    • April 12, 2023 at 11:06 AM
    Quote from havi

Nije mi bas jasan rast cijene na dividendu od 18 centi?!

I još za skupštinu u lipnju predlazu prijedlog odluke prelaska sa službenog na redovito tržište ZSE? To zapravo zanci nizu razinu transparentnosti prema javnosti, iako su zapravo detalji u pitanju. Al svakako zanimljivo kretanje cijene na sve skupa.

Pretpostavljam da danas kupuje trezor, treba nagraditi menadžment za dobre poslovne rezultate pa otuda i takav rast cijene.

• Ledica
    • April 11, 2023 at 10:07 AM
    Europske burze porasle nakon produženog vikenda
    DANAS će biti objavljeno izvješće o prometu u trgovini na malo u eurozoni, a očekuju se i nove procjene Međunarodnog monetarnog fonda o izgledima za svjetsko…
    www.index.hr

Mi na Balkanu poslovično spori, ne pratimo, još smo u crvenom.

• AGROKOR

• Ledica
    • April 7, 2023 at 3:45 PM
    Šest godina od Lex Agrokora: Vrhovni sud ni blizu revizije ključnog dokumenta
    Prošlo je šest godina od donošenja Lex Agrokora i pet godina od donošenja nagodbe, a Vrhovni sud još nije ni blizu odluke o reviziji tog ključnog dokumenta u…
    n1info.hr

S Vrhovnog suda na upite N1 kažu kako na predmetu rade, ali ne mogu reći kada će se on točno naći na sjednici.

Ističem da se radi o složenom i obimnom predmetu, u više od dvadeset i pet tomova, sa preko dvadeset sedam revizija i sa pravnim problemima koji se u sudskoj praksi pojavljuju prvi put”, odogovorio je na upite našeg Domagoja Novokmeta glasnogovornik Vrhovnog suda, sudac Željko Pajalić.

• Što smo danas tržili

• Ledica
    • April 6, 2023 at 6:05 PM

U zadnjih mjesec dana malo sam pretumbala portfelj, proljetno čišćenje pred Uskrs, potpuno izašla iz Arnt, Hpb i Ikba, nadokupila nešto Vlena, dosta Kodt i Kodt2, konačno ušla i u treći Končar, pratila me u stopu nevjerojatna sreća i sad mi pogled na stanje portfelja mami osmjeh na lice…… samo da potraje ;)

1. Privacy Policy
  2. Kontakt