Moram se zaletiti do Lošinja na skupštinu ove godine.
Možda i ja skoknem pa možemo na kavu da barem vidim tko mi je konkurencija na bidu 😀
Moram se zaletiti do Lošinja na skupštinu ove godine.
Možda i ja skoknem pa možemo na kavu da barem vidim tko mi je konkurencija na bidu 😀
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet…-umrlo-15065889
Da li ćemo se ikada vratiti normalnom životu ?
Ili ćemo o njemu s nostalgijom samo čitati u knjigama i gledati na TV i filmovima ?
Cijepljeni i dalje moraju nositi maske, držati distancu, izbjegavati veća okupljanja i zatvorene prostore....
Uglavnom smo kolateralne žrtve manipulatora, ali bude nekad i suprotno. Ja sam jučer kupila dionice po manjoj cijeni nego sam imala postavljen nalog. Maknuli su me jer sam bila smetalo njihovom velikom nalogu na nižoj cijeni.
Operacija ipak nije uspjela jer su pred njih stalno iskakala razna smetala sa višom cijenom.😀
https://www.telegram.hr/politika-krimi…njegovu-stranu/
Još jedan dokaz kako su trgovački sudovi lijepo i blisko surađivali s Ramljakom i grupom Borg
Zašto ne. .....ajde please, ajde please
Prvo zalaže, onda otplaćuje, onda glanca pa prodaje. Sve. Osim sebe 😂
Ima li tko kakvu informaciju, ideju , poluinformaciju ili nagađanje što se dešava danas s Adrisom? Ogromni prometi, cijena stabilna.
Jučer je bila sjednica Nadzornog odbora.
Nekakava dobra vijest ?
https://www.index.hr/vijesti/clanak…ka/2268608.aspx
Ministrica Brnjac prati forum, najavila cijepljenje turističkih djelatnika😀
Kad je osoba cijeplnena da li se moze zaraziti?
Da li cijepljena osoba ukoliko se moze zaraziti moze zaraziti nekog drugog?
Cijepivo ne štiti od zaražavanja virusom već od obolijevanja i razvijanja težih oblika bolesti i smrti. Pa ako ne oboliš i razviješ simptome bolesti onda je i mogućnost da druge zaraziš vrlo mala.
Ni jedno cijepivo ne pruža 100% zaštitu jer neki ljudi jednostavno ne reagiraju na njega i ne steknu imunitet tako da ostaje cca10% onih koji su cijepljeni , a ipak obole kao i necijepljeni.
Što se više bliži sezona, mislim da joj nema pomoći.... Premalo ljudi je cijepljeno...
pa možda kod nas, nekima cijepljenje ide skroz fino
Ma nema razloga za brigu, pocijepiti ćemo mi do početka glavne sezone recepcionere, konobare, kuhare, sobarice.... bitno je da cijepljenje ide bolje u zemljama iz kojih nam dolaze turisti, oni će trebati covid putovnice, a ne mi.
A eto, naši vjerni njemački turisti stavili su nas na prvo mjesto na svojoj listi želja za odmor.
Čak njih 70% putovalo bi na odmor vlastitim automobilom, a naša je prednost blizina destinacije.Nijemci izuzetno puno putuju, ima ih preko 80 milijuna i ja se nadam da će se stotine tisuća njih uputiti prema našoj obali pa ću se opet kao prošlog ljeta radnim danom ukrcavati na vanredne trajektne linije u Valbiski.
https://vijesti.hrt.hr/hrvatska/otvoreno-46-1437534
Koja ekipa za raspravu
Ekipa je odlična.
Samo je tema pogrešna.
Trebalala bi biti : “ Kako oslabiti mirovinski sustav” 😂
Ne spavaju svi, Koka se oplođuje i raste!
A cijena dionice nikud nikam😀
Dokupila samo 1000 Opte , druge dione mi nisu htjeli prodati, možda se prodavatelji smekšaju sutra.😀
Da li još netko, možda netko iz tehničkog odjela, vidi formaciju zeca na INGRI koji se prije lokalnih izbora sprema za Jump na kotu 17+ ili me to neka prividjenja muče jer će mi izgleda za 2. kat usfaliti i da neću uspit završiti prije nego furešti stignu?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Nisam stručnjak iz tehničkog odjela, ali kažu neki da imam dobro oko... ja tu ne vidim zeca koji će skočiti već mi to sliči više na slona. Rep je dobro dignuo jedino mu se surla malo polomila, nije brz ali ima tešku nogu kojom će zakoračiti, nadam se ne u rikverc . 😂
Rekla bih da neće usfaliti za još jedan kat, možda bude i za krov.
Od danas nemam više niti jedne dionice i niti jedne lipe na ZSE, trajalo je od 2007. i nije bilo loše, naprotiv, možda se jednom i vratim, tko zna. Sve je u kriptu i sitno na US burzi. Sretno vama koji ste ostali.
Sretno i vama kolega i oprezno sa Kripto da nebi morali promijeniti nick u
propalica XXXL 😂
Fuckić mladi lavovi.. ja ne znam ni što je rudarenje
Idem si kupiti knjigu - Kripto za neznalice
A da je ZSE postala mrcvarenje, je..... propast je nastupila sa Agrokorom. Sva bijeda sjaja razokrivena, moraš imati dobar želudac za ovdje ulagati
Draga moja kolegice, drži se ti Opte, pusti kripto propalicama 😂
Sva količina se pretočila na poziciju broj 9 Marinko Dumanić. Veteran LPLH, jedan od ključnih ljudi Lošinjske plovidbe posljednjih nekoliko desetljeća.
Iz podataka u top 10 vidljivo je da je gospodin Dumanić povećao svoj udjel za 1800 dionica što odgovara točno količini iz jednog ugovora. Tko je kupio ostalo nije vidljivo u top 10, trebalo bi knjigu dioničara pogledati.
Prethodno 8 403 , sada 10 203
Pa neće valjda sve priznati prije lokalnih izbora, to nije ni red ni način. Nakon što prođu izbori priznati se može, a sljedeći su tek parlamentarni za 3+ godine, do tada će narod ionako sve zaboraviti.
Ne nego moraju uskladiti priču...
Pa naravno, ptičice ponekad i nezgodno zacvrkuću pa je bolje preventivno djelovati, zatvoriti ptičicu i kontrolirati o kome i o čemu želi pjevati. 😀
https://www.vecernji.hr/vijesti/dragan…a-teret-1483807
Evo još jedan dokaz koji ide u prilog činjenici o nasušnoj potrebi reforme pravosuđa.
Kovačević sve htio priznati još u četvrtak , ali ne može to tako, treba malo pričekati pa su navodno tek danas uzeli njegov iskaz.
Čekala se dozvola od nekog gore da čovijek prizna kriminalne radnje ?
A što ako se u međuvremenu predomislio i odustao od priznanja ?
Za ne vjerovati🙁