1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Ledica

Posts by Ledica

• Što smo danas tržili

• Ledica
    • November 2, 2021 at 11:09 AM

Nisam ništa kupovala ni prodavala, ali ipak ode jedan auto vise klase, rekla bi kolegica Ivana 7,samo ona vozi uglavnom u suprotnom smjeru. 😂

Užasan dan 🥵

• CKML (Čakovečki mlinovi)

• Ledica
    • November 1, 2021 at 9:49 PM
    Quote from hugh
    Quote from Ledica

Ovdje se govori o Trgocentru Virovitica, a od Trgocentra Čakovec je već odavno nastao METSS

Sad si me zbunila....ja sam i mislio na Trgocentar Virovitica......oni su ga kupili i "pretvorili" u Metss.......

Metss je nastao davno od međimurskog Trgocentra nakon provedenog stečajnog postupka.

Ostala društva su kasnije kupili i trenutno je ovakvo stanje:

Grupu Čakovečki mlinovi d.d. čine šest ovisnih društava:

METSS d.o.o. Čakovec

Trgocentar d.d. Virovitica

Trgostil d.d. Donja Stubica

Trgovina Krk d.d. Malinska

Radnik Opatija d.d. Lovran

Vražap d.o.o. Zadar .

• CKML (Čakovečki mlinovi)

• Ledica
    • November 1, 2021 at 4:03 PM
    Quote from hugh
    Quote from tizian1

Da, glupost sa nazivom trgovina Krk.

Očito će se sve njihove maloprodaje u budućnosti biti pod tim istim imenom.

Uključujući i Trgostil koji je u njihovom vlasništvu već dugo.

Trgocentar im se neće prodati sigurno.

Pa jel nisu oni Trgocentar več kupili ili dobili pod dug a Trgocentrove trgovine več se odavno zovu Metss?.....

Ovdje se govori o Trgocentru Virovitica, a od Trgocentra Čakovec je već odavno nastao METSS

• Best buy

• Ledica
    • October 31, 2021 at 11:39 AM

https://eho.zse.hr/fileadmin/issuers/ILRA/FI-ILRA-b6c79e27dcc92c7c587f48073ac69f31.pdf

A možda je BB ovaj skriveni biser?

Nešto sam posljednjih mjeseci skupila , teškom mukom.

Cerp ih čvrsto drži ( još 33000) čekam da stisak malo popusti i da nešto puste na burzu mada i oni kojima ih poklanjaju pomalo prodaju.

• Politika, birokracija i pravosudni sustav kao ključni faktori sistemskog rizika na ZSE

• Ledica
    • October 30, 2021 at 3:38 PM
    HNB zaposlenicima plaća taksi, bavljenje sportom, dio rate za stambene kredite
    ZAPOSLENI imaju niz materijalnih pogodnosti poput subvencioniranja kamate na stambene kredite, plaćanja životnog i dopunskog osiguranja.
    www.index.hr

Ako tražite ili bi promijenili posao pokušajte ovdje, sigurno nećete požaliti.

Ako im je ponestalo ideja , evo nekoliko prijedloga:

- ako imaš dioptriju, svake druge godine pravo na nove naočale (dizajnerske okvire)

- ako koristiš plaćene sportske aktivnosti, svake godine jedan par novih tenisica( naravno dizajnerskih)

- ako si odgovoran po pitanju zdravlja i indeks tjelesne težine ti ne prelazi 25 , stimulacija 5% na plaću

....

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Ledica
    • October 29, 2021 at 3:44 PM

A možda je Cerp žešće krenuo u prodaju, čini mi se da je Marić neki dan najavio potrebu da se intenzivira prodaja državne imovine, a Cerp, kao, mora čekati izvješća i rezultate. Kupuju mirovinci i ostala fondovska družina Jer jedino oni mogu progutati tako velike količine i cijene naravno padaju.

Danas sam kupila sitno Arene, skupo, a gle je sad!!!

• Ledica
    • October 29, 2021 at 2:06 PM
    Quote from Marin83

Kakvo je ovo rokanje po ADRS2 nalozi po 500 dionica???

Fond menadžeri se vratili s gableca , siti, napiti, okuraženi lupaju po bidu. Ionako bez njih burza bi bila seoski dućan špeceraja.

• Što smo danas tržili

• Ledica
    • October 29, 2021 at 12:47 PM
    Quote from Moller
    Quote from Ledica

Imam pritužbu i na vas kolega Moller, vi također gas, gas na Opte. Ja bih malo Opte zamijenila za turiste, ali jok, ne mogu prodati dok vi gurate po damping cijenama. 😉

ja sam baš nešto zamijenio još jučer, a nastavio danas, turisti s zimskim kapacitetima imaju prednost, skijanje će biti opet in, ne treba se dati nasanjkati

je, čula sam da će u Nassfeldu dioničari imati dodatni popust od 20% pa sam postala pohlepna, navodno treba imati barem 20k papirića, vrijedno skupljam

• Što smo danas tržili

• Ledica
    • October 29, 2021 at 12:39 PM
    Quote from Moller
    Quote from accountant

dionicar i tento

prodane duše

;(

za tentu ne vjerujem, jer kako je jučer opisivao detaljno svoje aktivnosti, gas, gas. meni djeluje kao da on vozi za Glovu, pa kako koji krug napravi, navrati kući i kupi koju dionicu od zarade,

a neka, mlad je momak, ima on još dosta pedaliranja da uhvati korak ovima što voze elek.bicikle ili romobile

Imam pritužbu i na vas kolega Moller, vi također gas, gas na Opte. Ja bih malo Opte zamijenila za turiste, ali jok, ne mogu prodati dok vi gurate po damping cijenama. 😉

• Što smo danas tržili

• Ledica
    • October 28, 2021 at 8:09 PM

Što sam trgovala, trgovala sam.

Danas jedan od rijetkih dana posljednjih mjeseci bez ijedne transakcije.

Ne volim gužvu ni strku, to je ipak za omladince, bravo kolega Parica 👍

Samo sam uživala i čekala izvješća da mi potvrde da sam dobro trgovala, a bome današnja i jesu.

Još dva, tri kapitalca nestrpljivo čekam.🤔, ali već slutim da će i ta biti odlična 😀

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• Ledica
    • October 27, 2021 at 1:16 PM

Ako imaš i jednog dioničara sa jednom dionicom moraš objavljivati FI, sazivati skupštinu društva , izglasovati odluke i provoditi propisane procedure Itd. uglavnom veliki troškovi i zahebancija ako ga se ne riješiš istiskivanjem koje te jedino oslobađa mnogih obveza, a delist je samo pola posla.

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• Ledica
    • October 26, 2021 at 4:26 PM

Malo sam i ja danas poklekla, preciznije klecnula jer Atlantska je bila na tako privlačnom velikom sniženju , kratkotrajnoj akciji nadam se Fućkaš goluba na grani, bolje hvatati vrapce. 😀

• Ledica
    • October 26, 2021 at 11:20 AM
    Quote from zlocesti

Je.

A vrlo često vozi i bez voznog reda, ako i oprostimo tradicionalno kašnjenje

Nećemo se ni prisjećati kako često vozi u rikverc , koliko karambola smo preživjeli i koliko vagona izgubili. 😂

• Prinosi u USA

• Ledica
    • October 25, 2021 at 10:12 PM

Kratko i jasno, USA tržište zanimljivije je zbog rasta cijena dionica nego zbog prinosa ako mislite na dividende koje i nisu visoke , a i gotovo trećinu uzima država za porez.

• Razotkrivamo portfelje

• Ledica
    • October 25, 2021 at 7:15 PM

U potpunosti se slazem s kolegama Paricom, Mollerom, Tollwayom........ sve važno je u glavi, a s manje važnim se uopće ne želim zamarati, ni troškovima pa ni prihodima. 😀

• Ledica
    • October 25, 2021 at 12:29 PM
    Quote from Marin83
    Quote from zlocesti

Nije to baš tako.

Moj susjed nije nikada uložio ni kunu na ZSE, al' je uredno ulagao u vanjske ETF

Ljudi iz računalne podrške na poslu odavno trguju preko Binance. ZSE ni virnuli

Pa i sa foruma je otišlo van trgovati barem milijun kuna.

A da smo financijski nepismeni , kao nacija u cjelini.. jesmo. Moja se nećakinja u dobi od 26 godina boji uložiti u treći mirovinski fond. Jer što ako fond propadne :/ . Njen je strah iracionalan, jer niti jedan racionalni argument ne pomaže.

Neš ti savjeta...bilo bolje da si joj savjetovala da se uda za desetak godina starijeg lika koji radi dobro plaćeni posao, pa da nasljedi njegovu dobru mirovinu (dobro 75% nje).

Display More

Ah kolega , pa te od 26 razmišljaju o filerima za čube, umjetnim noktima,i trepavicama, nacrtanim debelim obrvama, ekstenzijama, povećanju sisa Itd, one malo pametnije misle na budućnost, ali ni jedna u toj dobi ne razmišlja o tuđoj mirovini .😀

• CORONA virus

• Ledica
    • October 25, 2021 at 12:11 PM

Ma sigurno je to ponekad smrtonosna i teška bolest, malo jača gripa, malo slabija gripa, obična prehlada ili čak ni to.

Međutim , kako za koga.

Ti mladi ne žive odvojeno u rezervatima nego u obiteljima sa roditeljima, a možda i djedovima i bakama.

A korona je zarazna bolest

A cijepivu učinkovitost s vremenom opada, a i ne ne daju 100% zaštitu

Problem nije jednoznačan ni lako rijesiv, ima tu puno dilema.

• CORONA virus

• Ledica
    • October 25, 2021 at 11:23 AM

Mladi se uglavnom ne žele cijepiti, prava gnjavaža s tim pikanjem i to dva puta pa jedva čekaju da se negdje zaraze, trče na PCR testiranje i uz nekoliko šmrc, šmrc, šmrc za koji dan dolaze do green passa koji će im omogućiti potpunu slobodu.

Saznanje iz prve ruke.

• Razotkrivamo portfelje

• Ledica
    • October 22, 2021 at 11:34 AM

Rasprava o portfeljima zaglavila u slijepoj ulici.

Možda da Admin otvori nekakvu podtemu npr.

Čovjek kontra stroja ?🤔

• Razotkrivamo portfelje

• Ledica
    • October 22, 2021 at 10:55 AM
    Quote from Batka
    Quote from Marin83

Ja ću postavit kontra pitanje?!

-koliko jedan traktor mijenja poljoprivednika sa motikama??

- koliko jedan bager mijenja radnika sa krampovima?

-koliko jedan veliki kamion mijenja konjskih zaprega?!

-koliko jedna motorka mijenja drvosjeća?!

-koliko g-mail mijenja poštara??

-i na koncu konca koliko ta softverska aplikacija sa kojom trgujete na burzi mijenja brokera i ostalog pomoćnog osoblja? Ovde se najbolje vidi koliko je korištenje određenog softverskog programa za trgovanje na burzi učinilo trgovinu brzom,učinkovitom i na koncu drastično jeftinijom.

Display More

Znate li gdje mogu nabaviti stroj koji bi mi čistio kuće za odmor i apartmane? Traktor imam, ali je uglavnom u garaži i dok na njega ne sjednem ili nekome ne platim isto, predstavlja mi samo trošak.

Display More

A ja tražim stroj za šišanje, farbanje i frizuru, izbjegavam frizerske salone jer mi brbljanje frizerke i gospođa u frizerajima strašno ide na živce.

Unaprijed zahvaljujem na preporukama i šaljem sliku da vidite rezultat. 😬

1. Privacy Policy
  2. Kontakt