Zna li netko - da li se dionice moraju osobno odregistrirati od brokera iili se samim prihvatom ponude preknjižavaju na račun Telemacha?
Posts by crveni
-
-
to je klasična prijetnja. povlačenje s burze treba ukinuti ili da ide premija +50% ath za one koji neće. o dokapu neću ni pričati. prevara čista.
Ne treba zanemarivati prijetnje
Iluzorno je očekivati da će se sad nešto mijenjati u tom pogledu. S obzirom u kakvom mulju se operira, ne vjerujem da će se i doskora što promijeniti.
Mislim da i ona 2 mobitela na Telemach bonove budem preselio kod nekog drugog. Fiksnu ponudu sam već sa gnušanjem odbio .
-
Pa, ponuda je objavljena jučer navecer u NN.......
Aaaa haaaaa. Znači zato je tolika panika na prodaji.
Hvala na info. Od danas brojimo 28 dana?
Od jučer, 2.3. tj. datuma objave u tiskanom izdanju. Tak da je to onda 30.3.
"Rok trajanja ove ponude za preuzimanje iznosi 28 dana od objavljivanja u Narodnim novinama i na mrežnim stranicama Zagrebačke burze d.d., s tim da rok počinje teći od dana kasnije objave."
Po meni je dosta bitna ova stavka u ponudi:
"U slučaju da Ponuditelj nakon provođenja javne ponude dosegne zakonom propisani prag, Ponuditelj ima namjeru provesti postupak istiskivanja manjinskih dioničara iz Ciljnog Društva sukladno odredbama Zakona o preuzimanju dioničkih društava (a ako zakonski preduvjeti za to ne budu ostvareni tada će razmotriti mogućnosti provedbe istiskivanja sukladno odredbama Zakona o trgovačkim društvima), kao i donijeti odluku o prestanku uvrštenja dionica Ciljnog Društva na Zagrebačkoj burzi d.d."
Znači, ako ne uspiju istiskivanje, onda ide delistiranje.
-
Znači, zapravo odlična vijest o smanjenju dugoročnih za i kratkoročnih obaveza. Sljedeće godine smo, akobogda, na nuli
-
Ma ne treba prodavati kome se ne žuri. Koliko kužim priču, ostaje 5,36 kn, čak i ako se netko odluči prodati nakon javne ponude. Molim ispravite me ako griješim.
Mogući problem je ako smisle dokapitalizaciju i time razvodne male, pa onda više ne bude 5,36 kn.
A evo malo kak to u Ukrajini rade što se tiče korupcije, podmićivanja i sl.
https://kyivindependent.com/politics/zelenskys-party-member-expelled-after-bribe-attempt-exposure/
https://kyivindependent.com/politics/zelensky-partys-lawmaker-reportedly-caught-taking-bribe/
-
Uf, da je bilo para pa dokapitalizirati...
Zarada 12x odmah..
Al šta ćeš, nismo u ekipi...
-
Očito su ameri po*u*ili neke pare, pa bi sad to vratili s kamatama. Nadam se da će im uspjeti.
I da se jednom stane na kraj zločinačkoj organizaciji i njihovim pljačkama (hint: DLKV).
-
Professor Ehud Qimron, head of the Department of Microbiology and Immunology at Tel Aviv University and one of the leading Israeli immunologists:
In the end, the truth will always be revealed, and the truth about the coronavirus policy is beginning to be revealed. When the destructive concepts collapse one by one, there is nothing left but to tell the experts who led the management of the pandemic – we told you so.
N12 - משרד הבריאות, הגיע הזמן להודות בכישלון | פרופ' אודי קימרוןאמת סופה להתגלות, והנה היא מתחילה להתגלות גם במדיניות כלפי הקורונה • כשהקונספציות ההרסניות, לא נותר אלא להגיד למומחים שהנהיגו את הטיפול במגפה - אמרנו לכם • דעהwww.mako.co.il(Google) Prijevod na hrvatski:
N12 - משרד הבריאות, הגיע הזמן להודות בכישלון | פרופ' אודי קימרוןאמת סופה להתגלות, והנה היא מתחילה להתגלות גם במדיניות כלפי הקורונה • כשהקונספציות ההרסניות, לא נותר אלא להגיד למומחים שהנהיגו את הטיפול במגפה - אמרנו לכם • דעהwww-mako-co-il.translate.googInače, prebolio sam kovid drugi put (valda omikron sada), 2 sata temp 37 st.C, malo kašljanja i šmrcanja. Sveukupno trajalo 2 dana.
-
Koje otvaranje trgovanja jutros na ZSE
Ne znam di je kolega mikromakrto, pa da priupita: Koliko je od toga tvojih?
-
Nema žurbe, samo polako, pa mora se sve to dobro pripremiti...
Ispitivanja o cjepivu žele objaviti tek za 55 godinaKada je grupa znanstvenika podnijela zahtjev da se objave podaci vezani uz davanje licence Pfizerovom cjepivu za covid-19, nisu očekivali najbrži odgovor na…hr.n1info.com -
-
U prošlih tjedan nas 4 para smo svi imali slične simptome viroze - glavobolja, suhi kašalj, lagana zimica (nije bilo visokih temperatura), umor, gubitak okusa i mirisa.
Od toga je pola potpuno cijepljeno, druga polovica nije niti jednom dozom.
Napravljeni su testovi:
- 1 par, necijepljen, PCR test negativan (nisu imali kovid)
- ostala 3 para su svi imali kovid prošle godine u 10./11.mj. i nisu se sad testirali, osim mene (necijepljen, brzi test iz ljekarne, negativan)Moja supruga i ja smo sigurno dobili virozu od cijepljenog para, dok s ova ostala 2 para nismo imali kontakte.
Mene to pomalo navodi na zaključak da ćemo svi biti negativni, dok se ne cijepimo, a onda nas ionako više ne budu testirali.
-
Pomoću cijepljenih ćemo brzo doseći imunitet krda na legalan način.
Možda je to cilj?!
negdje sam naletio na nekakav dokument u kojem navodno o postotku cijepljenih ovisi hoćemo li dobiti one milijarde od europske komisije... tako da možda zato toliki pritisak... samo zašto EU to uvjetuje... ne znam.
Kolega, vjerojatno mislite na ovo?
The EU’s recovery funds should be released when Europe’s economies can reopenThe Covid-19 vaccine rollout in some EU member states may interact with the effective use of grants and soft loans from the EU’s 672.5 billion euro pandemic…blogs.lse.ac.uk -
Pomoću cijepljenih ćemo brzo doseći imunitet krda na legalan način.
Možda je to cilj?!
-
Gates expressed exasperation with the west in contrast to China. Gates blamed western “freedom”; China, by contrast, he said, “did a very good job of suppressing the virus,” thanks to the “typical, fairly authoritarian” approach and “individual rights that were violated.” 159/
Evo kak se Gates divi Kinezima i njihovom odgovoru na covid, ali - We believe in freedom
-
Nadam se da je ovo dovoljno respektabilan izvor
-
Ajd, živi bili pa vidjeli. I ja se nadam da je video s rumble-a fakat neistinit.
-
Za zapitati se
Znanstvenik koji je razvijao cjepiva tvrdi- ČEKA NAS POMOR EPSKIH RAZMJERA!Znanstvenik Vanden Bossche koji je i sam razvijao cjepiva tvrdi da treba što hitnije zaustviti cijepljenje jer će doći do strašnog pomora mutacijom virusa.…rumble.com -
Novi val zaraza krenuo je 16. listopada kada su otkrivene infekcije među turističkom grupom potpuno cijepljenih starijih građana iz Šangaja koji su putovali na sjever Kine. Broj slučajeva je od tada brzo narastao te se virus proširio po sjevernim provincijama.
U Kini najveća epidemija covida od prvog vala u WuhanuKINA se bori s najvećim žarištima covida-19 od prvog vala zaraze koji je počeo u Wuhanu 2019.www.index.hrS obzirom da dolazi gripa, odnosno već je tu, funkcioneri vi bi mogli razmisliti o dnevnom izvještavanju i za nju.
-
Gle ti to - pa DLKV dobro posluje... kak servisiraju dugove, jadnički ?
Cash 53,5 mil kn više nego u Q2 2021
9 mil kn dobiti više (40%) u odnosu na isto razdoblje prošle godine
19% više prihoda u odnosu na isto razdoblje prošle godine
Koja je to pljačka malih dioničara...