Moram priznati da ne razumijem to nabrajanje iznosa potpisanih ugovora. Šta se iz činjenice iznosa potpisanog ugovora vidi, koliki je mogući profit? To vrijedi za sve, ne samo ovdje.
Vjerujem da sam po stažu i iskustvu ovdje među mlađima pa molim cijenjene kolege za školicu:
Na temelju podataka o dosadašnjem poslovanju ne možemo predvidjeti trend? Naravno da će to biti pretpostavka ali ne očekujemo ni neke nagle i bitne promjene u maržama u ovako uhodanom biznisu, zar ne?
Isto tako, iz druge perspektive, zašto bi zanemarili backlog? Pogledajte samo čuvene Končare, najave za buduće razdoblje u zadnjih godinu - dvije i ponašanje investitora koji su pametno ulazili na bitno nižim razinama od ovih.
I na kraju, koji je sljedeći mogući zaključak ako bi uspoređivali 2 slične tvrtke, sa sličnim fundamentima:
Recimo da jedna ima npr 300 mil eura ugovorenih poslova u idućih 5 godina a druga 20? Ne vjerujem da je baš svejedno i da bi mnogi izabrali ovu drugu. Naglašavam pretpostavku podjednakih fundamenata.
Jedina potencijalno slaba točka je da ovo nisu fiksni iznosi, tj. da druga ugovorna strana ima opciju izlaza iz ugovora ili smanjenja vrijednosti posla, ovisno o okolnostima osim uobičajene više sile. Ali to u ovom trenutku ne možemo reći.
Kao što sam rekao na početku, stvarno cijenim ako mi se ukaže na propust u razmišljanju.