dkvs, vpik...ali i adpl dobro jamio
Posts by bubanj34
-
-
5.
još 10 bude naknadno.
lp,
-
Došla lova.
Lp,
-
adpl 10
adrs2 9
atgr 7
dlkv 0,4
ernt 10
ht 6
jdgt 12
kodt2 22
podr 8
rivp 6
zaba 7
lova 3
lp,
-
Poslao Rade lovu, sjela dividenda.
lp,
-
Poslali su novce iz Tesle...PBZ
lp,
-
ok,
Ovu i sljedeću godinu sam prekrižio da će Jadroagent išta zaraditi, osim da pokriju troškove. Nakon toga - po starom. Riješili su se Malinske koja im je teret godinama...trenutna cijena je odlična za dokup i bez detaljnog skeniranja i seciranja bilance. Nema Malinske, nema dobiti sljedeće dvije godine, kruzeri i chartering će se ponovno pokrenut. Eps za 2022. očekujem 60+ Kn i meni je to ok za trenutnu cijenu cca 1000 Kn. Nisam burek majstor nego razmišljam o penziji
Lp,
-
Ma ovi mogu isplaćivati dividende još 10 godina , a da zarade siću u sljedećih godinu-dvije. Pa kaj vam je svima, crnilo totalno. Uopće ne razmišljam na taj način nego kako ću dokupiti papire na rasprodaji. Nemam strah od kraja svijeta.
Lp,
-
Sjela lova. Pbz.
Lp,
-
Ne znam čemu toliki strah i panika, po ovi su lani zaradili 23,49 Kn/dionica, da su zaradili i pola toga ova trenutna cijena je rasprodajna i ničim opravdana osim nerazumnošću prodavatelja koji barata s tuđom lovom. Trenutna cijena je ok i za EPS 12,00 Kn. Naravno da ću kupiti još...
lp,
-
+ adpl 160,00
+ ernt 1.200,00
nema straha.
lp,
-
Ovi su izrazito fer, oduvijek...i to se neće promijeniti, osim ako se ne promijene vlasnici.
lp,
-
+ adpl, sitno po 178,00 Kn
lp,
-
+ ernt
budem još
lp,
-
+ opte 5,90
čekam Ernt na 1280
lp,
-
Strašilo na 7,45 70.000 komada. Baš gnjave.
lp,
-
+ Zaba 56,00
lp,
-
Tuče dušmanin po bidu kao da nema sutra. Vjerojatno s tuđom lovom.
lp,
-
+ ERNT 1315
lp,
-