Došla lova.
Lp,
Došla lova.
Lp,
adpl 10
adrs2 9
atgr 7
dlkv 0,4
ernt 10
ht 6
jdgt 12
kodt2 22
podr 8
rivp 6
zaba 7
lova 3
lp,
Poslao Rade lovu, sjela dividenda.
lp,
Poslali su novce iz Tesle...PBZ
lp,
ok,
Ovu i sljedeću godinu sam prekrižio da će Jadroagent išta zaraditi, osim da pokriju troškove. Nakon toga - po starom. Riješili su se Malinske koja im je teret godinama...trenutna cijena je odlična za dokup i bez detaljnog skeniranja i seciranja bilance. Nema Malinske, nema dobiti sljedeće dvije godine, kruzeri i chartering će se ponovno pokrenut. Eps za 2022. očekujem 60+ Kn i meni je to ok za trenutnu cijenu cca 1000 Kn. Nisam burek majstor nego razmišljam o penziji
Lp,
Ma ovi mogu isplaćivati dividende još 10 godina , a da zarade siću u sljedećih godinu-dvije. Pa kaj vam je svima, crnilo totalno. Uopće ne razmišljam na taj način nego kako ću dokupiti papire na rasprodaji. Nemam strah od kraja svijeta.
Lp,
Sjela lova. Pbz.
Lp,
Ne znam čemu toliki strah i panika, po ovi su lani zaradili 23,49 Kn/dionica, da su zaradili i pola toga ova trenutna cijena je rasprodajna i ničim opravdana osim nerazumnošću prodavatelja koji barata s tuđom lovom. Trenutna cijena je ok i za EPS 12,00 Kn. Naravno da ću kupiti još...
lp,
+ adpl 160,00
+ ernt 1.200,00
nema straha.
lp,
Ovi su izrazito fer, oduvijek...i to se neće promijeniti, osim ako se ne promijene vlasnici.
lp,
+ adpl, sitno po 178,00 Kn
lp,
+ ernt
budem još
lp,
+ opte 5,90
čekam Ernt na 1280
lp,
Strašilo na 7,45 70.000 komada. Baš gnjave.
lp,
+ Zaba 56,00
lp,
Tuče dušmanin po bidu kao da nema sutra. Vjerojatno s tuđom lovom.
lp,
+ ERNT 1315
lp,
Tješi što su prihodi veći. Ostalo je kreacija
Ne vjerujem u veliki pad cijene, ali niti neku veliku dividendu. Love nema, redovna će ići sigurno, a izvanredna je upitna...
lp,