Jel se i ovdje nešto kuha ?
Posts by Axel13
-
-
Studenac uskoro izlazi na burze u Zagrebu i Varšavi, žele prikupiti 80 milijuna eura!
Prilika za okrenuti 15ak % u prvim danima trgovanja naravno ako ne pretjeraju sa inicijalnom cijenom
-
Donesena odluka, ide isplata 60% dividende
sačekat ćemo objavu
Imate na stranicama Vlade, točka 14
-
Donesena odluka, ide isplata 60% dividende
-
Jel ćemo morat otvorit posebnu temu za postotni račun? 😄
-
Uff, kakva blok transakcija.
Treba li biti sretan ili zabrinut?!Sretan!
To je gotovo sigurno od FK ošao malo veći paket. Još mu dakle ostaje 1k komada na ovom skrbničkom kod OTP, od ukupno 4.8k, koliko je prvotno bilo prebačeno, pretpostavka je sve za prodaju.
Ma i pretpostavio sam ali nisam ljubitelj izlaska u trenutku objave FI i očekivanja novih rekorda.
S druge strane, naći kupca za ovu količinu i cijenu je pun pogodak. -
Uff, kakva blok transakcija.
Treba li biti sretan ili zabrinut?! -
Kakav je ovo moving danas ?
-
Zna li itko koliko je udio bakra u finalnoj (proizvodnoj) cijeni transformatora?
Dakako, ima tu puno drugih varijabli za uzeti u obzir ali čisto neki raspon.
-
Dosta interesantno.
Očito nije jedan kupac niti itko iz trenutnih top 10 jer samo ovaj mjesec je kroz blok transakcije otišlo 90.000 kom, uključujući današnju. -
Sin mu se ženi pa mu treba malo casha za platiti vjenčanje
Neće snaša tamburaša
-
Jel se to Dujmović polako umirovljuje?
Opet blok transakcija od 10k komada. -
Dolaze teška vremena u autoindustriji , svi proizvođači bilježe pad prometa, dobiti. Jeste pratili rezultate Stellantisa?
Čudna je vaša ta metrika o teškim vremenima i padu prodaje
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Statistika je u očima promatrača i vrlo lako podložna raznim interpretacijama.
Ovi trendovi novih registracija lijepo izgledaju ali evo meni postavljaju pitanje koliko je tih vozila stvarno novo proizvedeno, a koliko je stajalo na lagerima distributera?
Isto tako bilo bi lijepo vidjeti knjigu novougovorenih poslova koja isto tako može pokazati prošli/budući trend.
Nisam protiv adpl i nadam se oporavku ali trenutno nema razloga za skok u cijeni, fundamentalno su trenutno opravdani.
-
Smiješna su očekivanja za rast dionice sa ovakvim poslovnim rezultatima. Molim pogledajte izvješće opet ali sa stajališta neimatelja dionice.
Dolaze teška vremena u autoindustriji , svi proizvođači bilježe pad prometa, dobiti. Jeste pratili rezultate Stellantisa?
Ja sam isto"frustriran i ljut" je mi cros bilježi rast neto dobiti, a nitko ne kupuje po cijeni nižoj od bvpsa. Zaba mi raste ali to je banka, kako to? Prokleti Končar...
-
Ovaj izvještaj od IGH i trgovanje dionicom zadnjih dana, najbolje opisuje Ričard kad je išao po svoj mobitel za kunu
-
Evo ZABA se budi drugi dan nakon izvještaja.
Isto očekujem i na KODT -
Krvarit će ERO danas
I meni se čini.
Mada to nije toliko loš izvještaj ako se uzme u obzir da imaju jednu negativnu jednokratnu stavku od 3,9M (porezi iz predhodnih razdoblja). Bez toga drugi kvartal je u okviru očekivanja. Manji prihodi od servisa koji su otišli u HT, i nešto manja dobit iz istog razloga.
Sve opravdani razlozi ali burza je nemilosrdna
-
Krvarit će ERO danas
-
Moramo razumijeti da fondovi imaju drugačije parametere ulaganja od nas fizičkih osoba, a uostalom oni osiguravaju likvidnost dionice.
Tko je mogao ponuditi 200+ dionica na prodaju, a da nije iz top10, uostalom zašto i bi uz ovakve pokazatelje.
Meni je neizmjerno drago da su to napravili i omogućili ulazak/ poboljšanje pozicije drugim investitorima što daje novi zamah.
Možda griješim ali današnje trgovanje pokazuje prepoznavanje vrijednosti kompanije i dostizanje realne vrijednosti dionice u skoroj budućnosti
Tipujem na 2000 eur do kraja kolovoza.
P.s. danas sam kupovao na ovim razinama
-
I meni je draža ova velika likvidnost nego drastičan skok cijene, to dolazi narednih dana
Kako god, ne sjećam se da sam viđao (normalnog, ne sad neka blok transakcija) milijunski promet (od kad smo u EUR).
KODT i KODT2 skupa već preko miljun EUR. To mi je fora za vidjeti.