Čini se da su završene transakcije sa velikim paketima dionica, te bi uskoro mogao krenuti rast cijene, uz očekivane bolje rezultate poslovanja u ostatku ove i tijekom iduće godine.
uskoro bude Q2 info, pa se vidi kuda ovaj brod plovi.
Čini se da su završene transakcije sa velikim paketima dionica, te bi uskoro mogao krenuti rast cijene, uz očekivane bolje rezultate poslovanja u ostatku ove i tijekom iduće godine.
uskoro bude Q2 info, pa se vidi kuda ovaj brod plovi.
Polako s NIS2, trenutno je u modi ESG.
NIS2, Dora i ostale kratice dolaze na red tek iduće godine, iza godišnjih odmora
o tome NIS2 i DORA se govori jako dugo, a nitko niš ne radi bude bilo kao za GDPR tresla se brda roadio se miš
Vidim da je Banek ispod 5%. On je isto stara garda u Spanu?
opet dva block po 10k po 45 €
Da li je tko na skupštini sutra?
Sljedeći tjedan je skupština da li tko planira ići i slušati što imaju pametno za reći?
ako niš free ručak
Navodno je uprava imala interno obračanje prema svim Span zaposelnicima gdje su odgovarali na pitanja i govorili gdje su u 2024 i što je plan za 2025.
Je li to bilo redovno ili izvanredno obraćanje?
bilo je redovno koje su najavili ljudima čak da su mogli i pitanja postaviti.
Navodno je uprava imala interno obračanje prema svim Span zaposelnicima gdje su odgovarali na pitanja i govorili gdje su u 2024 i što je plan za 2025.
Vidim lijepo to ide lagano gore. Možda bude kao prošle godine u ovo vrijeme 70 €:)
Koliko je poletilo, na prvu sam mislio da gledam graf BTCa
bome da. Izgleda da se nešto kuha ili Span ima neki novi veliki projekt ili netko kao Pivci gledaju lagano zaradu na Div i na dionici. Nakon isplate budemo vidjeli koliko ova cijena drži vodu.
Vidim lijepo to ide lagano gore. Možda bude kao prošle godine u ovo vrijeme 70 €:)
Možda bude Q2 bolji ili su možda namjerno malo Q1 spustili tako da neki kupe po niskoj cijeni.
bude se vidjelo kada prođe isplata div koje bude stanje.
Što imaš neke koristi ti od toga, pa reklamiraš ili radiš u Spanu
Radim u HT pa vise bude coveka na liniji vece prihode cemo imat !
Koliko se sjecam HT je htio kupiti Span davno. Da je do toga došlo mislim da se ne bi dobro proveli. Pogledamo samo Combis kako im posao ide.
U ponedeljak je conference call, svako moze slusat i postaviti pitanja. Preporucujem svim negativistima na forumu da se prijave i slusaju upravu sta ce reci.
Što imaš neke koristi ti od toga, pa reklamiraš ili radiš u Spanu
Kakav kaos ? Sve piše i sve je najavljeno.
Ovdje ce biti kaos u 4. kvartalu.
mislim da bude kaos kako se vidi po Q1 2024 :), ali dobro pričekamo još malo do kraja 5 mj. Da se vidi kuda ovaj brod ide.
Meni ovo izgleda kao namještanje očekivanja za Q1 izvješće
Sutra je dan D za Q1 ili bude dobro ili bude kaos.
a kakva će biti dobit?
pa kako prodaju samo SW mislim da tu nece biti nekih velikih cuda možda 5-10%
Meni je totalna enigma što im radi firma u Estoniji. To mi izgleda kao kupnja u prazno, jer ako Spanu to ne donese neke Security projekte ili neke unosne support ugovore biti ce jako veliki promašaj za koji netko treba odgovarati u upravi Spana.
A kad izvještaj pokaže da su svi ovi novi zaposlenici krenuli stvarati zaradu, biti će veselo ...
Ne vjerujem da bude Q2 izvještaj bude pokazao išta dobro. Možda isto kao u 2023 ako ne i manje.
Koliko sam cito o NIS 2 to nije toliko da bude godišnjeg posla. NIS2 je više kao ISO kada se jednom po složi rade se Audit svega godine, a mislim da Span nije cert za Audit opciju.
Oprosti na izravnosti, ali ako ne znaš gdje naći osnovne bilančne stavke poput novca na računu, možda ne bi trebao trošiti vrijeme i novac na burzi jer ćeš vrlo skoro gubiti živce i kosu
Zato smo ovdje da naucimo od boljih :).