.......
8. KOEI, DLKV...što reći, KOEI zarađuje otrpilike koliko iznosi njegov udio u dobiti KODT-a, ostale sastavnice grupe rade bez profita, katafakinstrofa...nije mi jasno kako, kad obijemo prihode i dobit od KODT-a, na cca 580 mil EUR prihoda ostvari samo 16 mil EUR dobiti nakon oporezivanja i to u vrijeme "zelene tranzicije"...pa kad će namlatiti lovu ako neće sad????...da im nema KODT-a kruha bi bili gladni...DLKV velika očekivanja (bar meni), rezultat truba...isto kao i KOEI, kad će mlatiti lovu ako neće sad, više nemaju probelma sa financiranjem projekata, nemaju značajan trošak kamata, imaju dobro popunjenu Knjigu Ugovora, a oni posluju kao i prije par godina kad su bili u predstačajnoj i prezaduženi...kao da se ništa nije promijenilo...nemrem bilivit...iako, kod DLKV mislim da traje vlasničko preslagivanje i da će KONČAR ići u preuziamnje 100% vlasništva te da se zato naštimavaju i izvješća, ali i cijena na burzi...kako god, jad i bijeda...i KOEI i DLKV sam prodao u razdoblju oko izvješća...
....
Generalno ti je slika sa KOEI ta da ne može Dist toliko zaraditi, kolko Gim moze ujebat. Taj Gim je valjda zadnja utvrda socijalizma igdje....dovoljno je pogledati zgrade i prostore uokolo na Fallerovom. Jednom rječju Cios....