svaka čast gospodinu B... ali nekako mi se čini da svugdje gdje on uđe, nakon toga krene pisanje u jako pozitivnom tonu o toj kompaniji, situaciji i sl... ili se varam?!
Posts by bluelionZG
-
-
Kako se kaže ako bog da , da ☺️ stigao novi u prvih 10 , bit će zanimljivo vidjeti tko je novi dioničar 🫡
ušao je "transakcijski račun"

-
pozdrav
čudno da nema više komentara na ovoj temi..
ima netko neku preporuku šta kupiti od dionica na USA tržištu, neke prilike da imaju dobre fundamente?
hvala
-
ne, čekajte malo...to je bilo prije...sada je ADPL pozitiva, a loše prognoze daje za VLEN

-
sada kad se raste...nitko ništa

pa kad se kudi...treba se i hvalit...šta ne?

-
jučer bila velika kupnja...a nisam našao tko su kupci (gledajući top 10)...ili možda za ažuriranje infa treba proći 2 trg. dana?
... -
onaj ko prima divku HT-a od 24 000 znači da ima vrijednost dionica HT-a od cca 550.000 eur...kad je tako, skidam mu kapu

-
ja mislio na HPB, iako HT mi je također dobar pick...
a ovo što ste rekli za dividendu, da dobro je to...jedino to je 1x godišnje..a plaća ipak je svaki mjesec

-
i tu vas ima ...

nego koja je ta dionica HP?
-
eto..mi o vuku a vuk na vrata...danas se nešto ozbiljno pomaklo na VLEN

-
dosta zanimljive konstatacije su se počele pisati :)...
ja sam stava da treba uvažiti svačje mišljenje, barem kad smo na temi dionica...ali ipak, danas tvrditi da se nešto zna sasvim sigurno, možda je ipak malo pretendeciocno. S tolikom šumom informacija i prenapućenosti možemo samo pričati o vjerojatnostima, većim ili manjim, da se nešto zna ili zaključuje..
-
u biti sve lijepo piše u članku, odgovor na vaše pitanje bio bi samo pročitajte članak.
Ako je sve točno onda je situacija sasvim jasna.
-
po meni je vrijednost Vlena relativna, osim vanjskih faktora ista je ovisna najviše o unutarnjim faktorima...tj. mogli bi reći da ovisi o vodstvu firme i njihovim namjerama/transparentnosti...
-
to je lijepa gesta ako je tako

a koje bi bile dobre investicije u ovom trenutku po vama?
-
splićo...ti stvarno na svim dionicama samo prognoziras 📉....
ajde malo, ali nemoj nam baš toliko kvariti raspoloženje

-
opet o tom minusu...!

a gdje to talijan dijeli divke...pa eto na bankama npr., tamo su se dobro nadijelili.....ne znam da li su još negdje talijani većinski?
-
nego....ajmo VL jednu divku napokon...pa stvarno mislim da bi bilo vrijeme
ne treba puno, pa makar simbolično da se ne širi loša atmosfera. 0,5eur bi bilo sasvim u redu
šta kažete kolege?
-
...drugim riječima možete lajati na mjesec

-
znači kažete cilj je d.o.o. zbog "kreativnijeg" knjigovodstva...ali ako vrijedi tih 95% vjerojatno to ne mogu.
mene više zanima da li postoji šansa da pošalju još jednom ponudu za otkup i podebljaju malo cijenu?

šta kaže IB, ko zna kakav je njegov stav? u biti on i cerp imaju oko 10% što je i dalje važan uteg na vagi..
-
nitko nije odgovorio o kojem je onda minusu bila riječ prethodno..?