Umalo da nisam i ja kupio tu LKRI prije jedno godinu dana..jbg...sve to tada mi je izgledalo presporo i nepredvidljivo 
Posts by bluelionZG
- 

- 
					bit će onda da je riješio jedan dio samo.. 
- 
					mislim da je Bakić potpuno izašao ....ako nisam krivo vidio zadnji popis top10... 
- 
					Ćaća se vraća...tj. vratio se  ... ...
- 
					možda im se ne žuri...to je za sada možda svojevrsna..proba  
- 
					ajde ovako...ako samo budeš kupovao onda, bez ikad prodaje, nikad nećeš biti u krivu  
- 
					kolega "umalo" živimo u slobodi govora pa očito svatko ima pravo pisati i govoriti šta hoće i koliko hoće.....ali moja sloboda je reći vam objektivno i pristrano s 3 strane da ste postali dosadni više.... Forum bi trebao se prvenstveno koristiti iznošenju objektivnih analiziranih činjenica potkrijepljenih brojkama, analizama...ovo ostalo je sve bullshit 
- 
					https://eho.zse.hr/obavijesti-izdavatelja/view/61699 kupnja ...MARTINA DALIĆ.  Kako kupnja?...to ispada da su dobili dionice.. 
- 
					očito valja kad treba unovčiti...ili se varam?  
- 
					Šta je s tim dokom 11? Bio sam uvjerenja da je to odrađeno... 
- 
					Imam početničko pitanje - kada gledamo dobit dali je dobit naše ADPL dionice dobit AD Plastik grupe ili AD Plastik d.d.? Ono što me buni je dali je ukupna dobit grupe ono što gledamo i osnova je za isplatu dividende ili je dobit matice referentna a dobit grupe je tu već uračunata kroz internu isplatu dividende? Osnova za isplatu dividende je dobit AD Plastik d. d. Pozdrav Jednostavno ali i zanimljivo pitanje kolege Likus...ja bi nastavio te nadodao još jedno pitanje, ako je točno ovo što je napisao Zvjezdani, kome onda ide dobit grupe? imaju i oni neke dioničare ili? 
- 
					sve pametno ili korisno..kao npr. ovo što pitaš...to ćeš u tragovima čuti ovdje  
- 
					pitanja sva na mjestu...a poanta je da se ne zna ništa...bar mi "ostali" ne znamo  a i to pitanje zašto su ukinili trgovinu robom ako je bila profitabilna?! 
- 
					samo da ne padne još i više.... 
- 
					šta se tu dešava danas? 
- 
					hvala kolega.....već se osjećam bolje  
- 
					pali smo s 330 na 280... :(... treba nam kolega Silvio da nas oraspoloži malo  
- 
					Zanimljivo. Meni nije jasno tko prodaje i iz kojeg razloga. Dobro pitanje...a ima kolega koji se i smješe na isto ...nešto je smiješno?  
- 
					ja mrzim IPO-e  
- 
					koliko bi te dividende mogli dati? (ali objektivno, ukoliko to netko može izraziti nekom metrikom)