1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. bluelionZG

Posts by bluelionZG

• INGR (INGRA d.d.)

• bluelionZG
    • October 27, 2025 at 12:00 PM

hvala kolega :)

ugl. razumijem tvoju poruku, ova dionica def. ima svoje rizike.... ali možda kod ingre postoji neki skriveni potencijal da to ode gore puno, ne znam npr. 3-5x možda i više..baš zato jer je u toj specifičnoj situaciji...ali kod drugih dionica da li postoji? vjerojatno ne..

• INGR (INGRA d.d.)

• bluelionZG
    • October 27, 2025 at 10:42 AM

ja u dilemi pa mislio sam da ćete me ipak pokušati nagovoriti na kupnju...a ne tako ^^

• INGR (INGRA d.d.)

• bluelionZG
    • October 27, 2025 at 9:57 AM

eh, dal ovdje uložiti ili ne...pitanje je sad:)

da li po njihovom statutu oni mogu raditi neke dokapove ili sl.? kakve su opcije da veći ovdje razvodnjavaju manje dalje?

• VLEN (Viktor Lenac d.d.)

• bluelionZG
    • October 22, 2025 at 7:48 AM

kako bi rekao nekad davno jedan naš ex-sugrađanin..."ajmoooo" :)

a di su nam hejteri? u zadnje vrijeme se stišali :)

• ZABA (Zagrebačka banka d.d.)

• bluelionZG
    • October 21, 2025 at 5:45 PM

šta bi bilo da treba neku dublju analizu FI napravit, isčitat neke skrivene brojke ili sl...:)

• KOEI (Končar - Elektroindustrija d.d.)

• bluelionZG
    • October 14, 2025 at 8:25 PM

znaju forumaši tko prodaje KOEI i koliksu masu dionica su prodali u zadnjih godinu dana...to je popriličan broj dionica...na tu informaciju je bilo postova koliko, 100, više od 100...ko zna...

a tko kupuje? tj. načelno tko je kupio tu masu prodanih dionica u zadnjih godinu dana?...

ili to nije važna informacija za procjenu gdje bi mogla cijena..

• Tokić d.d. - IPO

• bluelionZG
    • October 13, 2025 at 1:10 PM

aha, hvala vam

da, zvuči zanimljivo... jedino, pada mi na pamet, ukoliko misle privući naše omf fondove (a valjda misle) ne znam kakva im je privlačnost ukoliko su nekretnine izdvojili, fondovima je to must šta nije?

• Tokić d.d. - IPO

• bluelionZG
    • October 13, 2025 at 12:12 PM

Može malo objašnjenje, šta je taj Nek-TOk d.o.o.? ne spominje se u članku

• KOEI (Končar - Elektroindustrija d.d.)

• bluelionZG
    • October 11, 2025 at 11:44 AM

Ja mislim da je ovdje davno prošla baba s kolačima

• CTKS (ČATEKS d.d.)

• bluelionZG
    • October 11, 2025 at 11:44 AM

da nije zanimljiva tvrtka ne bi ovi organizirali ponudu za preuzimanje...tako brzo, čak bi mogli reći (dok je još ispod radara većini)

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• bluelionZG
    • October 10, 2025 at 11:47 AM

de ste mešetari :)

ova burza talasa u prazno...bit će da se čekaju FI pa da sve skoči gore, jel se slažete?:)

• bluelionZG
    • October 2, 2025 at 8:48 PM

bit će šta bude s tim Lencem, posla će imati...a da li će i koliko biti profitabilno za male dioničare ovisiti će o ponašanju velikog, a to nitko ne može predvidjeti...tako da nema smisla više piskarati u prazno

• bluelionZG
    • October 2, 2025 at 7:49 PM
    Quote from umalo
    Quote from bluelionZG

Viktor Lenac je dio veće grupacije i mislimd a se ne bi trebalo sekirati oko posla...za sada je posla bilo dovoljno a što je još važnije bilo je kvalitetnog posla (znači dobri klijenti i dobre marže)...

Ovo vezano uz hr Jadroliniju i ratne brodove, to je priča u kojoj ako NE sudjeluje možda je pozitivnija činjenica nego šteta..

Dali Viktor Lenac uživa u raspodjeli kapitala iz cjelokupne grupacije ili samo na raspodjeli osobnog profita ????

Naši susjedi imaju jedan dobar glagol - "smarati", toga u hrvatskom baš i nema...tako da, da li ti imas pametnijeg posla nego nas smarati s tvojim komentarima više oko tog Lenca..

ajde molim te ako nemaš činjenica nemoj nas više opterećivati tvojim insinuacijama

• INGR (INGRA d.d.)

• bluelionZG
    • October 2, 2025 at 6:39 PM

eto, vidis kako smo pametni...odmah smo sve otkrili g. Ebenezeru :)

• bluelionZG
    • October 2, 2025 at 6:37 PM

Viktor Lenac je dio veće grupacije i mislimd a se ne bi trebalo sekirati oko posla...za sada je posla bilo dovoljno a što je još važnije bilo je kvalitetnog posla (znači dobri klijenti i dobre marže)...

Ovo vezano uz hr Jadroliniju i ratne brodove, to je priča u kojoj ako NE sudjeluje možda je pozitivnija činjenica nego šteta..

• INGR (INGRA d.d.)

• bluelionZG
    • October 2, 2025 at 2:08 PM

da ima kupaca otislo bi na 3...

• BCIN (BC Institut d.d.)

• bluelionZG
    • September 25, 2025 at 9:55 AM

hvala ti, lijepi prikaz..

ma za ERNT nemam riječi, nisam je nikad previše imao i moj sadašnji nekakav zaključak bi bio da mi nije baš privlačna..

BCIN su druge strani izgleda super po fundamentima ali....nećemo o mogućim negativnostima jer na ovom forumu se inače većinom pišu samo hvalospjevi i pozitive:)

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• bluelionZG
    • September 25, 2025 at 9:51 AM
    Quote from marinac

Jučer na konferenciji izjava da su zaključili novi ugovor i da je budućnost jaaaako blistava...tako kaže Uprava...

ako je stvarno tako onda se može shvtiti rast dionice zadnjih mjesec dana...znači najprije rast, a tek onda vijest..šta ne ide to obrnuto inače? :/

• ZABA (Zagrebačka banka d.d.)

• bluelionZG
    • September 24, 2025 at 7:20 PM

Nego, vezano za tu Zabu...očito ta cijena fluktuira oko ove vrijednosti već neko vrijeme...fond (2. po veličini dioničar) tu i tamo nešto rasprodaje, jedan drugi fond iz top10 dokupljuje...

ima netko neku ideju kakva je ovdje priča ili igra posrijedi i do kada?

• LKRI (Luka Rijeka d.d.)

• bluelionZG
    • September 24, 2025 at 11:53 AM
    Quote from umalo

https://www.poslovni.hr/hrvatska/nova-…-okolis-4502964

Što se čekalo od 2000g , što su radili u upravi grada Rijeke sve ove godine

dobro pitanje šta su radili, tko zna tko može dati suvisao odgovor na to...

no ipak, pitanje ove pruge sigurno nije samo u okvirima gradske uprave tako da samo njih staviti u taj kontekst nema smisla,jel?

1. Privacy Policy
  2. Kontakt