šta se to dešava danas? sve crveno..
nema ni komentara...di svi bježe?
šta se to dešava danas? sve crveno..
nema ni komentara...di svi bježe?
svaka medalja ima dvije strane...što je jeftiniji više se isplati kupovati ![]()
Ako smijem pitati, laički...zašto uopće je kupovano preko ICF-a, zašto ingra nije kupavala direktno i ćao?
sorry nunaprijed na nerazumijevanju ako je pitanje bzvz..
Jel postoji neka udruga malih dioničara?
Ja nemam donicu, nekada sam imao...razmišljam i dalje da li kupiti sada malo...ali nebitno, ova tema mi je zanimljiva čišto zbog specifične situacije dionice/tvrtke odnosno recimo tako analiziraja situacije i eventualnih mogućnosti...
vezano za to citiram sljedeću frazu "Slažem se sa svime, ali opet i svim tim članovima NO-a, uključujući i ovog na kojeg aludiraš je u interesu da firma radi što bolje i da im/mu cijena udjela (dionice) raste..."
kakva su mišljena vezano za tu konstataciju? ...da li uvijek vrijedi da je svima u interesu da cijena dionice raste/firma radi dobro, ukoliko su i sami dioničari?
...meni se čini da nije uvijek tako.....druga mišljenja?
ovdje je fajn pala cijena zadnje 2g....toliko da gledam da li je prilika za kupnju sada?
a opet, nisam siguran, bojim se da se nešto ne muti?
glavni dioničar ima preko 75%? da li može pokrenuti delist?
Zločka, javi seeee.
nekako mi se čini da nema više "stare" ekipe na forumu...? ![]()
utihnuli su skroz
šteta, bili su zanimljvi...a i malo sam nostalgičan jer su i vremena bila bolja, iako pričamo od odmaku od samo 3-5 g.
ovdje je fajn pala cijena zadnje 2g....toliko da gledam da li je prilika za kupnju sada?
a opet, nisam siguran, bojim se da se nešto ne muti?
glavni dioničar ima preko 75%? da li može pokrenuti delist?
nekome je puko film čekanja...
...sad još malo i ide opet dokup do 4,5 ?
Ide to na 6 ( % u minus)😂
možda još umalo i bude neka dividenda na tom VLEN-u ?![]()
![]()
ništa mi nije jasno kod ove ingre....puno transakcija a suma 0 ![]()
nekome je puko film čekanja...
...sad još malo i ide opet dokup do 4,5 ?![]()
calypso ne brini i tamo je on na forunu pod drugim nickom 🙂 kuka i blati VLEN i ovdje i tamo , ali đabe mu to 🙂
meni stvarno nije jasno zašto se čovjek tako uhvatio vlen-a...u čemu je kvaka? samo dosada, potraga za boljim životom...ili?
bila je i 272 eur..
Pa ako imate popriličan iznos u dionicama, tek tada možete spavati mirno
...naravno uz pretpostavku da niste u strategiji ostati u gaćama a s druge strane biti iber na burzi
Kolega All, ipak očekivao sam od vas onu vašu proslavljenu izjavu...
Mogu ti reci da sam sve tanji sto se tiče izjava. Od situacija koje su iznad zse pa sve do nekakvih pritisaka koji utjecu na moje izjasnjavanje. Inače pojačao sam trošenje novaca na gluposti, a to ti sve govori o mojem stavu. Inace ne spavam mirno jer imam poprilicno novaca u dionicama. E sad Adrs je jos uvijek dobra investicija, ali objasnili su mi da nisam kompetentan za komentiranje .....
inače sve u svemu uvažavam vaše komentare a i dobro da ih ima, tako da podrška i samo naprijed
Dionica P-A je sad već brutalno podcijenjena.
Godišnja ukupna dobit po dionici ADRS-a je oko 4,50 Eur, i netko sruši cijenu za veći iznos od te cjelogodišnje dobiti radi samo jedne odštete Croatia osiguranja, i to ako uopće i ide i u kojem iznosu, tj. ako nema reosiguranja ili sl.?
Da ne govorimo uopće da je s preko 80 - 85 pala već preko 10 Eur bez ikakvih razloga, uz odlične rezultate.
Nije samo kod nje tako. Situacija u svijetu je "čudna" ....
Kolega All, ipak očekivao sam od vas onu vašu proslavljenu izjavu... ![]()
![]()
ovaj P/S je jako visok kod ingre...jel to ukazaje na činjenicu da malo (i kontinuirano sve manje) rade i malo prihoduju od djelatnosti?
da li netko (objektivno ako je to uopće moguće) može reći kako procijeniti vrijednost ove dionice?
šta to vrijedi i za male dioničare ili? kakva je situacija?
![]()
zašto dioničari prebacuju poziciju pod Hita vrijednosnice?..šta se time dobiva?
hvala unaprijed na razumnim pojašnjenjima
načelno se slažem i ja...ali u cijeloj toj priči mene iskreno više zanima tko prodaje?
znači kod kupnje vide se igrači koji ulaze kako ste spomenuli icf, otp i možda još neki...kupuju/ovali su na veliko...ali da bi oni kupovali netko mora i prodavati i znači prodaje cijelo vrijme...koja je logika prodavača? jer nisu to slučajan događaj, da bi netko sustavno kupovao onda pri istoj cijeni netko mora sustavno i prodavat
šta je je dobro si me nasmijao s ova tvoja zadnja 2 posta
...iako da, slažem se, nije uopće smiješno, dapače...tako da isprike unaprijed.
ali kako kažu sve je relativno, ovisno o vremenskom okviru promatranja...možda se ipak nešto desi i ovdje