sada kad se raste...nitko ništa
pa kad se kudi...treba se i hvalit...šta ne?
sada kad se raste...nitko ništa
pa kad se kudi...treba se i hvalit...šta ne?
jučer bila velika kupnja...a nisam našao tko su kupci (gledajući top 10)...ili možda za ažuriranje infa treba proći 2 trg. dana?...
onaj ko prima divku HT-a od 24 000 znači da ima vrijednost dionica HT-a od cca 550.000 eur...kad je tako, skidam mu kapu
ja mislio na HPB, iako HT mi je također dobar pick...
a ovo što ste rekli za dividendu, da dobro je to...jedino to je 1x godišnje..a plaća ipak je svaki mjesec
i tu vas ima ...
nego koja je ta dionica HP?
eto..mi o vuku a vuk na vrata...danas se nešto ozbiljno pomaklo na VLEN
dosta zanimljive konstatacije su se počele pisati :)...
ja sam stava da treba uvažiti svačje mišljenje, barem kad smo na temi dionica...ali ipak, danas tvrditi da se nešto zna sasvim sigurno, možda je ipak malo pretendeciocno. S tolikom šumom informacija i prenapućenosti možemo samo pričati o vjerojatnostima, većim ili manjim, da se nešto zna ili zaključuje..
u biti sve lijepo piše u članku, odgovor na vaše pitanje bio bi samo pročitajte članak.
Ako je sve točno onda je situacija sasvim jasna.
po meni je vrijednost Vlena relativna, osim vanjskih faktora ista je ovisna najviše o unutarnjim faktorima...tj. mogli bi reći da ovisi o vodstvu firme i njihovim namjerama/transparentnosti...
to je lijepa gesta ako je tako
a koje bi bile dobre investicije u ovom trenutku po vama?
splićo...ti stvarno na svim dionicama samo prognoziras 📉....
ajde malo, ali nemoj nam baš toliko kvariti raspoloženje
opet o tom minusu...!
a gdje to talijan dijeli divke...pa eto na bankama npr., tamo su se dobro nadijelili.....ne znam da li su još negdje talijani većinski?
nego....ajmo VL jednu divku napokon...pa stvarno mislim da bi bilo vrijeme
ne treba puno, pa makar simbolično da se ne širi loša atmosfera. 0,5eur bi bilo sasvim u redu
šta kažete kolege?
...drugim riječima možete lajati na mjesec
znači kažete cilj je d.o.o. zbog "kreativnijeg" knjigovodstva...ali ako vrijedi tih 95% vjerojatno to ne mogu.
mene više zanima da li postoji šansa da pošalju još jednom ponudu za otkup i podebljaju malo cijenu?
šta kaže IB, ko zna kakav je njegov stav? u biti on i cerp imaju oko 10% što je i dalje važan uteg na vagi..
nitko nije odgovorio o kojem je onda minusu bila riječ prethodno..?
ATPL hoce pretvoriti u d.o.o. Onda im je puno lakse "kreativno" knjigovotstvo.....
A za to se treba riješiti dionicara.
A to treba platiti....sada pokušavaju što manje....a ako se udružimo sa B.I. postajemo jedan od odlucujicih cimbenika i možemo im ili pokvariti igru...ili dobiti JAKO dobru cijenu za svoje dionice.
Vaše mišljenje.....
Slažem se s vašim mišljenjem.
Udruživanje, to je tema za sebe i rekao bi načelno teško ili uopće neprovediva...ipak dobra okolnost je, najvjerojatnije, što mali dioničari imaju po tom pitanju veoma sličan stav i svima je u interesu to prodati za neku "fer" cijenu...a oni koji su do sada ostali pretpostavljam neće izlaziti za cijene od 50-tak kolika je zadnja ponuđena a kamoli po 30-tak eur (koliko je sada na HITI Otc)...
u svakom slučaju ako se i sve rasplete "dobro" trebati će se vjerojatno načekati..
...i da li će i dalj eponištavati dionice?
ima li živih ovđe?
nekad ovo bila najpopularnija tema na forumu, grmilo se svaki dan
imam jedno pitanje vezano uz de-list dionica.....šta mislite gospodo kada dolazi do de-lista, odnosno kada vlasnik ili vecinski vlasnici se odlučuju za isto?
postoje neki prethodni indikatori istoga?
hvala