nešto vrijedi sigurno...samo pitanje procjene koliko
Posts by bluelionZG
-
-
lijepo za vidjeti kao primjer...bračna ljubav
-
kupio hpb...zadnji ulaz prije divke
-
šta se tu dešava?!...ludilo brale, ludilo...
-
dodao bi komentar: "junaci su hrabro pali..."
...i pitanje...u trenutnoj situaciji, a i generalno prema zakonskoj regulativi, koliko bi min. % trebalo imati udruženo da bi se imalo ikakav utjecatj na mehanizme upravljanja kompanijom? ...5%...ili čak i 25% ?
hvala
-
možda se jednostavno "investicijsko raspoloženje" promijenilo ...
-
Zašto se izdaje ova nova obveznica, zna netko? hvala
-
Šta su počele i reklame po forumu, Black friday stil?
-
pa šta se kupuje ta zaba toliko?
šta se tu kuva?
-
a tek danas...
nego, šta se dešava?...ima tko kakvu info?
da nije da je "većinski" išao u zadnji desant skupljanja?
-
Evo ipak novosti stigle...
Da prijedlog prođe treba imati...75%..jel točno?
Ako je, onda vjerojatno imaju
-
E i na ovom Končaru vlak je prohunjao već odavno...razmišljao sam negdje 21` kupiti ali hbg..
-
Šta nije da kod 50 i većeg % vlasništa već se trebaju objedinjavati financijski izvještaji? (vezano na gronji post vecoki )
-
Možete malo pojasniti ovo "na panj"?
Vjerujem da uvijek može ići ka lošijem...ali nije mi baš jasno zašto bi ovo krenulo nekim lošim putem..dioničarska struktura je ovdje stvarno jako razdijeljena.
-
To je način kako će se zaobilaziti mali dioničari. Laganini s lovom na računu kupiti dionice firme pa sami sebe nagraditi istima
Ako je tako, zar im nije u interesu da onda u jednom trenutku te dionice vrijede i vise? Treba ih onda i prodati? Bolje po 3.5 ili 4 nego 2.3?
Možda ne nužno...nije svako sakupljanje dionica u svrhu naknadne prodaje...netko jednostavno želi što veći udio u biznisu..ima smisla?
-
Napokon ste me nagovorili, idem u šoping!
-
Čemu ovo ako može netko objasniti?
-
Kolega Silvio se raspisao u zadnje vrijeme?
-
Prije bih pitao..KOJI je razlog?
Kupuje se na veliko očito..
-
Ukoliko su odredili takvu ciejnu otkupa kao što pišete vjerojatno su to napravili uzimajući o obzir određenu kalkulaciju koja im osigurava povrat plus zadovoljavajuću dobit?
Vjerujem da kad ispregovaraš bolju cijenu je dobti veća ali nećeš pristati na cijenu koja ne osigurava dobit..
A ne imati dovoljno raspoložive robe za tržište je sigurno -, to se može u budućnosti reflektirati na bazu kupaca..