pa šta se kupuje ta zaba toliko?
šta se tu kuva?
pa šta se kupuje ta zaba toliko?
šta se tu kuva?
a tek danas...
nego, šta se dešava?...ima tko kakvu info?
da nije da je "većinski" išao u zadnji desant skupljanja?
Evo ipak novosti stigle...
Da prijedlog prođe treba imati...75%..jel točno?
Ako je, onda vjerojatno imaju
E i na ovom Končaru vlak je prohunjao već odavno...razmišljao sam negdje 21` kupiti ali hbg..
Šta nije da kod 50 i većeg % vlasništa već se trebaju objedinjavati financijski izvještaji? (vezano na gronji post vecoki )
Možete malo pojasniti ovo "na panj"?
Vjerujem da uvijek može ići ka lošijem...ali nije mi baš jasno zašto bi ovo krenulo nekim lošim putem..dioničarska struktura je ovdje stvarno jako razdijeljena.
To je način kako će se zaobilaziti mali dioničari. Laganini s lovom na računu kupiti dionice firme pa sami sebe nagraditi istima
Ako je tako, zar im nije u interesu da onda u jednom trenutku te dionice vrijede i vise? Treba ih onda i prodati? Bolje po 3.5 ili 4 nego 2.3?
Možda ne nužno...nije svako sakupljanje dionica u svrhu naknadne prodaje...netko jednostavno želi što veći udio u biznisu..ima smisla?
Napokon ste me nagovorili, idem u šoping!
Čemu ovo ako može netko objasniti?
Kolega Silvio se raspisao u zadnje vrijeme?
Prije bih pitao..KOJI je razlog?
Kupuje se na veliko očito..
Ukoliko su odredili takvu ciejnu otkupa kao što pišete vjerojatno su to napravili uzimajući o obzir određenu kalkulaciju koja im osigurava povrat plus zadovoljavajuću dobit?
Vjerujem da kad ispregovaraš bolju cijenu je dobti veća ali nećeš pristati na cijenu koja ne osigurava dobit..
A ne imati dovoljno raspoložive robe za tržište je sigurno -, to se može u budućnosti reflektirati na bazu kupaca..
Cijena na burzi popratila vijest?
Nije mi došla još ponuda poštom...vama?
Nestrpljivo čekam
kak se danas udarilo po ingri...lijepo...razlog?..netko nešto zna možda?
Ako svi tako naprave..mogao bi najveći dioničar doći do preko 75%...pa neće više biti ulaženja-izlaženja