Ne znam što više tu reći, dokap po 53,50, a prvi dioničari prodali sve po 50, na toliki broj dobili bi veliki iznos više, tako da ne znam što će biti na kraju od svega.
Posts by mesetar
-
-
Sad je stvar potpuno suprotna onoj oko izvješća za 2.kvartal.
Naime, sad je loš izvještaj već uključen u cijenu potpuno, a bilo kakva moguća pozitivna iznenađenja će dovesti do skoka cijene kao što je nakon prošlog izvješća pala.
-
Mislim da oni prodajni nalozi na 53-53,60 nisu bezveze, već da bi na tim razinama moglo doći do transakcije (to je taman oko onih 53,50 iz dokapa)
-
Mislim da bi Atpl vrlo lako mogla preuzeti JDPL, sad kad je napravila dokap.
Budući da je NAV ovdje oko 100% iznad trenutne cijene, ima dobrog potencijala.
-
Nevjerojatno da se kupac nije bojao da će mu netko pokupiti te dionice prije njega, stvarno nevjerojatne igre.
-
Pa nitko neće htjeti prodavati po ovoj cijeni, tako da aska ispod 60 više neće ni biti.
-
Sigurno dogovorena transakcija. uskoro će biti prebačeno kao i prošli put.
-
Sve upućuje na to jer ako su manju količinu išli izdvojiti na skrbnički račun znači da onu na osnovnom računu namjeravaju ostaviti.
Tako da oni koji misle kupovati to imaju na umu da im ne pobjegne prebrzo kasnije.
-
Ne znam da će se ponuditi previše ako i bude dokapa, jer bi se već bilo kupovalo barem nešto po ovoj nižoj cijeni, a čak se eto 8.000 komada još i prodaje do 53,60 EUR.
-
I što se onda misli da je ostalo Pivcima?
Mislim da su onaj dio od manje od 10.000 kom što su razdvojili, sad već sve prodali.
A onaj dio na novom računu bi mogli vjerojatno i ostaviti kad su ih već izdvajali posebno.
Tako da bi sad već moglo postati zanimljivo ovdje.
-
Ma proli su jer je to najstariji brod.
-
Ako Pivci s nekim dogovore prebacivanje ostatka što imaju, ili to pokupi trezor, onda je tu gotova priča i cijena će skočiti značajno.
Stvarno je čudno da nisu dogovorili prebacivanje cijelog paketa nekome (i to izvan burze).
-
Sad već stvarno malo, čak i za ZSE.
-
Oni ju sami dižu, nitko drugi ni ne kupuje, tko bi je kupovao po 150, bida nema ni na 100.
-
Tu treba paziti da se ne bi izlazilo u nadi jeftinije kupnje, jer je bitno samo pitanje kad će Pivci stati s prodajom, a onda je jeftini ask gotov. A sad su već ozbiljno sveli količinu na niske razine pa je samo pitanje trenutka kad će stati.
-
Stvar je što nitko ne želi izlaziti sad po 50, a prije par tjedana je bilo preko 70.
Da nije bilo Pivaca teško da bi više bila pala ispod 70.
A uprava još dodatno kupuje na ovim razinama, tako da će ovi iz IPO-a zapravo prije dodatno kupovati nego išta prodati kad slijede sve bolji i bolji kvartali.
-
Čudno je da je cijena na burzi niža od minimalne iz dokapa (53 ili koliko točno).
Tako da malima ni ne treba dokap kad sad mogu kupovati još jeftinije od toga (a u odnosu na maksimalnih 60 čak 17% niže).
-
Cijelo tržište pada, pa je zato i tu tako.
-
Ova godina je skoro već gotova, a sljedeće će doći opet do rasta dobiti.
-
Ne znam zašto su vani brodari jučer jako pali na najniže razine u zadnje 2-3 godine?