Sve "super papire" držim, a zaranjam kao Titan prema Titanicu!
Ide to bome dosta brzo, ima li povratka?
Posts by Damir1952
-
-
Bude "smrzotina" ovdje i za one koji misle da im je prosjek super!
Bio sam puno puta u sličnoj i kao izvrsnoj situaciji a onda svaki put "iznenađenje", "pushing"!!!Pushing rodjo! Ali biti će bolje,
-
Ništa spektakularno novo, sve već ranije napisano na forumu čak i prije nego je službeno objavljeno.
Svi dioničari se budu "obogatili" i ja među njima... ponuda za preuzimanje "iz snova"!
-
Bude "smrzotina" ovdje i za one koji misle da im je prosjek super!
Bio sam puno puta u sličnoj i kao izvrsnoj situaciji a onda svaki put "iznenađenje", "pushing"!!! -
HS produkt je proizvođač oružja, a kad pada proizvodnja oružja znači bliži se povratak miru i valjda slobodnom globalnom trgovanju
Jesu oni i bankari ujedno?
-
Ako HS produkt otpušta dobar je znak za ADPL, ERNT i sve one koji su nekad imali poslove u Rusiji, Bjelorusiji. Možda se priprema kakvo diplomatsko rješenje daleko od javnosti
Koji su to HS produkti? Za nas koji nismo upućeni, odakle su?
-
Jel to sa trecim kvartalom zavrsila i rasprodaja? Spremni za rebound?
Ajdde neka bude, imam onih od 70€ na lageru, pa ak nekome zatreba
-
Ma nemoguće 🙃
Gdje ovog pronađeše?
Bio sam na puno sastanaka koji su se u Krašu odrżavali... ovo ĉudo nema veze ama baš s ničim. A gdje je to on to radio i po čemu je uspješan?
-
Tema je totalni "fijasko", nema se ovdje niti što tražiti više, niti očekivati a bome ni pisati!
-
Kad već nema aktivnosti na dionici barem neka aktivnost na žircu....sjela dividenda
Tjedan dana mediterana! Valamarovu dividendu sam ljetos ostavio u njihovom hotelu, ovu budem u laguni!
-
I moju sitnicu poklopilo na CKML
Može to onda i niže od 10,50€? -
ako kome zatreba... ustupam pravo upisa 657 kom dionica u javnoj ponudi za pravednu nadoknadu! ponude molim u pretinac, ali nemojte pretjerivati! teleća koljenica ispod peke uz bocu-dvije solidnog vina biti će sasvim dovoljno!
Auuu, zar samo toliko vrijede?😭😪
-
Dobra ideja je baš..., prodati po 53,60€ pa s tim ići u dokap po 53,50€.
Ajmo vidjeti jel to "drži vodu"
-
Jučer sam dokupio CKML po 10,60€
Jedino me veseli da ne budem porez na to platio, ako sam već "bacio" 35 euro centi po dioni! -
Skup je "gruuaad" jel i kruha nema ili je tolko poskupio?
-
Čakovečki mlinovi pred preuzimanjemČAKOVEC - Tvrtke Mlin i pekare i Plodinec te mirovinski fondovi AZ i Privredna banka/Croatia osiguranje objavili su da su sklopili ugovor o uređenju međusobnih…www.seebiz.eu
Jel moguće da ovo AZTN ne odobri možda? Na to nema ovdje uopće komentara, kao da je to već gotova stvar!
"Uz napomenu da prethodno trebaju ishoditi odobrenje Agencije za zaštitu tržišnog natjecanja (AZTN), u objavi se navodi kako se početak roka od 30 dana za podnošenje zahtjeva Hrvatskoj ageniji za nadzor financijskih usluga (Hanfa) za objavljivanje ponude za preuzimanje odgađa do ishođenja takvog odobrenja AZTN-a."
-
Ponuda bude fer i iznenađujuća, e sad vjerovali ili ne, ja nisam bas 100% uvjeren u to!
pitate nekoga za cijenu....
a sami niste napisali, a znate?
E, pa sam napisao da nisam u to uvjeren... a cijenu koju su Varge dobile jel netko zna možda, pa nek napiše ovdje ak je tako.
-
Sve što tollway govori je točno, a s druge srane na burzi se čini da su Varge prodali vlasnički udio koji je iznosio preko 25 %, a što je bitno kod preuzimanja, za manje od 12 kuna, Ovdje treba čekati.
Kak znate za koliko su prodali?
I nije valjda 12kn?
-
Na zatvaranju dogovorena transakcija!
mogli su i malo niže dogovoriti da i ja upadnem po 10,60
Budete 100% samo ako prije ne povucete nalog!
Bez obzira na to, uvijek je riskantno kupovati u 16:00:00, a u ovom slucaju posebno zato jer uvijek postoji šansa da se ujutro prije trgovanja moze pojaviti informacija po koliko je sklopljena kupoprodajna transakcija (ukoliko je odluče objaviti), a ukoliko slučajno bude par postotaka ispod zadnje onda ce biti pushing.
Vrijedi i obratno, naravno.
Pushing, ha nekak mi ima baš takav zagušujući miris-smrad!
-
Na zatvaranju dogovorena transakcija!