1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Damir1952

Posts by Damir1952

• Nekretnine opcenito u HR

• Damir1952
    • December 10, 2023 at 10:27 PM
    Quote from Shogun

Ima i druga opcija. Mladi da upregnu i zarade lovu. Ako treba i vanka, i kupe stan. Osobni primjer, zavrsio faks i krenuo na brod, mada sam mogao konobarit ali ipak 3000 dolara je bilo 3000 dolara. Ostao po 6-8 mjeseci na brodu i ulozio 30000 dolara mog novca i kredit s 6% kamate i kupio stan od 140000 u Dubrovniku. Nakon 4 godine otplatio kredit. Nakon jos 2 godine kupio poslovni prostor koji iznamljujem. Stan sada vrijedi oko 40000 eura na trzistu. Poslije 3 godine kupio apartman za iznamljivanje i sada donosi oko 1200 eura mjesecno.

Negativne strane: ekipa izlazila vanka i bancila a ja na brodu, sina vidio na rodjenju pa 5 mjeseci poslije. I tako jos bilo godinu dana Ali, stan moj, prostor donosi 1400 mjesecno, stan 1200, ulozio 60000 u dionice i provodim dane s obitelji, mali se ne sjeca da sam ikad falio, jer poslije zavrsetka s brodom sam doslovno svaki dan bio doma. Proslo vec 10 godina.. Ali je li trebalo stisnuti zube, bogami jeste.

Bravo kolega, ali kak ste to sve uspijeli od te siće 3000USD?

Koliko je to ukupno? 6-8 mjeseci u godini a 3000 USD.... čudo, mora da imate neko "naslijeđe"!??

• Što smo danas tržili

• Damir1952
    • December 8, 2023 at 11:50 PM
    Quote from Damir1952

+ERNT po 140€

Po 194€ :)

• Što smo danas tržili

• Damir1952
    • December 8, 2023 at 4:27 PM

+ERNT po 140€

• Što smo danas tržili

• Damir1952
    • December 6, 2023 at 1:49 PM

Evo i +PODR malo

• Što smo danas tržili

• Damir1952
    • December 6, 2023 at 1:44 PM

+ERNT, ne previše ali popravio sam si prosijek

• IGH (Institut IGH d.d.)

• Damir1952
    • November 29, 2023 at 8:45 PM
    Quote from titulus
    Quote from jasko

. - Obavijest o sklapanju ugovora o pripajanju društva RADELJEVIĆ d.o.o. i IGH CONSULTING d.o.o. društvu INSTITUT IGH, d.d. https://eho.zse.hr/obavijesti-izdavatelja/view/52669

Očito im bilo racionalnije pripojiti ih nego ići u postupak likvidacije

Mislite kolega tak to sve skupa ide u likvidaciju?

• AGROKOR

• Damir1952
    • November 29, 2023 at 5:31 PM

Ne znam baš odakle i kako, s kojim je kapitalom taj Vujnovac raspolagao prije nego ga je vlast "prigrilia", ali čim je Todorić odlepršao došao Vujnovac!
    Kad on odleprša, neki se novi bude instalirao valjda! Hoće biti Petar ili Pavao svejedno!

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Damir1952
    • November 28, 2023 at 6:53 PM
    Quote from verdi

ode zlato. da li je to signal da nabavimo kokice?

Brzo u nabavu "polugica"!

• Što smo danas tržili

• Damir1952
    • November 28, 2023 at 12:50 PM

+ADPL ima i za manje od 14€

Treba nekad i strpljiv biti, bude valjda i zarade od novih poslova

• Nekretnine opcenito u HR

• Damir1952
    • November 26, 2023 at 10:51 AM
    Quote from barbosa 2.0

sve ove situacije se riješavaju Ugovorima ali zakupodavci, pogotovo poslovnih prostora su sretni da netko uđe u njih pa malo kalkuliraju sa blažim Ugovorima.

ja uredno u svoje Ugovore stavljam usklađivanje sa god. stopom inflacije kao i zaštitne odredbe u smislu ne plačanja ili lošeg gospodarenja prostorom i svaki moj Ugovor sadrži bar 20 članaka...evo npr:

Čl 9. Izvanredni otkaz Ugovora

a. po isteku 30 dana nakon uručenja pismenog izvanrednog otkaza ovog Ugovora, zakupoprimac je dužan u roku 15 dana isprazniti prostor od stvari i opreme te ga vratiti u preuzetom stanju sukladno zapisniku o preuzimanju o ćemu će se sastaviti Zapisnik.

b. Zakupoprimac je je suglasan da Zakupodavac svakako i bezuvjetno stupa u posjed prostora nakon isteka roka da isprazni prostor od stvari i opreme te ga dovede u preuzeto stanje u roku 15 dana po isteku 30 dana od uručenja izvanrednog otkaza ovog Ugovora bez obzira na stvari i opremu koju je Zakupoprimac unio u prostor a koje su zatečene u trenutku Zakupodavčevog ulaska u posjed istoga i za koje se neće raditi zapisnik.

c. Ukoliko Zakupoprimac u narednom roku 15 dana ne preuzme zatečene stvari i opremu, iste će biti otpremljene i deponirane na Reciklažno dvorište o trošku Zakupoprimca.

d. Zakupoprimac se obvezuje da se u smislu st. a. , b. i c. Čl. 9. ovoga Ugovora odriče prava na na bilo kakvu Sudsku utužbu/postupak i/ili potraživanje od Zakupodavca radi eventualne matrijalne ili ne matarijalne štete nastale svojim ne činjenjem, odnosno ne postupanjem po Čl. 9. st. a.,b. i c. ovoga Ugovora a uslijed izvanrednog otkaza Ugovora i stupanja Zakupodavca u posjed premeta zakupa te se obvezuje Zakupodavcu nadoknaditi sve troškove nastale izvanrednim ulaskom Zakupodavca u posjed prostora( troškove usluge bravra i zaštitarske tvrtke koja će osigurati ne ometan ulazak u prostor, troškove demontaže opreme i odvoza zatečenih stvari u reciklažno dvorište, građevinske troškove za uređenje prostora u prvobitno stanje i dr.)

Display More

Kolega barbosa, jeste li imali kada situaciju da vam ovaj članak u ugovoru treba i da u našoj "pravnoj državi" funkcionira?
    Ovo sve na temi su slučajevi sa podstanarima.
    Ima li itko ili zna za iskustvo kad vas žena izbaci iz stana kojeg ste vi kupili?
    Da zakonodavac to odobri i zabrani vam raspolaganje vašom nekretninom!

• Što smo danas tržili

• Damir1952
    • November 21, 2023 at 8:45 PM

+BD62 i nešto malo KABE!

• Što smo danas tržili

• Damir1952
    • October 31, 2023 at 2:32 PM
    Quote from SOUR

+SPAN 43,00 €. Ako ovo ode niže neće puno, a može se dokupiti.

Ne bude sigurno puno niže ja to odaavno govorim.
    A da dođe do cijene koja je na IPO bila ima još vremena!

• Što smo danas tržili

• Damir1952
    • October 31, 2023 at 2:17 PM

+SPAN

Ovakve se prilike ne propuštaju.

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• Damir1952
    • October 23, 2023 at 11:26 PM

Bila se trgovala i za70€...

Znaci pad od 50% a od ovoga ide jos 50%...

Izlistaj se na tzv. burzu zgrabi "pare" i bjezi... i ode ovo prema svojem kraju!

• Damir1952
    • October 18, 2023 at 5:19 PM
    Quote from trial

I po novome, Gljadelkin preko Avenue Mehanizacije ostaje većinski vlasnik. Po novome će imati 59,5 % dionica.

Ali što ta "mehanizacija" uopće vrijedi? Imam dionice koje su za u "Savu" baciti!

• RIVP (Valamar Riviera d.d.)

• Damir1952
    • October 12, 2023 at 3:31 PM

Idu bome dionice po dogovorenim vrijednostima! Tko kupuje?

• Damir1952
    • October 11, 2023 at 4:05 PM
    Quote from trial

Ne znam za druge, ali meni ovo zvuči okej.

https://eho.zse.hr/obavijesti-izdavatelja/view/51704

Tko im je ovo pisao??? Ne liči na IGH!

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Damir1952
    • October 11, 2023 at 4:01 PM
    Quote from tenchi0110
    Quote from havi

https://novac.jutarnji.hr/novac/aktualno…ekciju-15383236

i t r .

Oho, znači da je Hrvoje Jerković prodao 25.000 kom. Mimo burze ako nema traga; hoćemo saznat po kojoj cijeni?

A i krivi je navod u članku

"U slučaju da Tankerska plovidba ili netko drugi premaši 25 posto udjela, što je očekivano, bit će obvezna objaviti javnu ponudu za preuzimanje Atlantske plovidbe"

A onda nastupa što to???? Veliko sraxxe!

• Damir1952
    • October 10, 2023 at 8:08 PM
    Quote from tute

Koliko ja imam saznanja (info) od sutr dug ide na NULU

Onda na 30€ za pocetak! :thumbup:

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Damir1952
    • October 9, 2023 at 6:39 PM
    Quote from Junius
    Quote from zlocesti

Ne znam danas koliko imam manje od ATH, a neću ni gledati :S

Od ovogodišnjeg ATH??? oko 12000 € manje,^^ Taman za renovirat cijeli stan. Ali ništa što dva, tri izvrsna Fi ne mogu vinit u nove ATH visine.

Desetka kod mene!

Danas "pripečatilo"!

1. Privacy Policy
  2. Kontakt