Kolege forumaši, očekujete li ovdje dividendu i koliku, baš me interesira što vi mislite.
Posts by Damir1952
-
-
-
-
Meni je obrazac JOPPD jučer prošao preko e-građani.
-
Ima li netko iako je još rano, da je JOPPD podnosio preko "e-građani" sučelja?
Ako ima može li mala pomoć. -
-
ne budu se "svinje" medusobno poklale!
Ovo su "iste" velicine samo se jos nisu javno u lopovluku udruzile!
Samo sirotinja od placa zivi... ovima je placa za nas smrtnike na kavu pozvati!
Ne znaju oni imovinu pobrojati, ali kad bi ono u sto se svi zaklinju " institucije" radile svoj posao drugacije bi bilo!
Ovaj model iz "komunizma" ili "socijalizma" kao i sada da vam netko treba dokazati da ste "ukrali" je nakaradan!
Dođi ti "lipi" moj pa ti meni dokaži od kuda ti to sve! Tako treba "pilu" okrenuti!
Ja to ne budem docekao...
Nije me briga... e to je svima uzrecica ili normalno!
A onaj neki Grlic, ne poznam covjeka... zaboravio na 2,xx mio € ... kad mi forumasi na divku od toliko bumo racunali. Nek se javi netko ako ima ovdje tko je toliko "ubrao"!
-
Ja kupujem i držim dionice CO, a ta ista osiguravajuća tvrtka isplati čovjeku pozamašan iznos osiguranja za brod kojeg je sam potopio... beznes nije išao!
Sada je dosta!
Kad bi svi naši dragi forumaši ovakve stvari iznijeli za koje znaju, vjerujem da bi bilo "sablažnjivanja" ili možda ne bi, jer svi sve znamo!
-
Pitam se ma da mi ne treba, zašto ja ne bi jedno desetljeće pljačako "DRŽAVU" i da mi nitko ništa ne kaže niti ne može, onda se malo zamjenim s prijateljem, a on sa svojim i tako mi redom 100 godina sa svojim potomcima "cicamo državnu cicu" od par tisuća eura njesečno imamo da niti ne znamo nabrojiti što sve!
Zašto se ne pretresu predsjednici uprava, članovi uprava, stečajni suci-kriminalci i svi drugi kojima bi našli imovine više nego su im u deset pokoljenja svi zaradili, darovali, ovo darovali je vrlo interesantno!
Ja znam za mnoge od ovoga što sam gore pisao... ali su mi prijatelji, kumovi itd.... pa neću ih potkazivati, jer vidite kad ovi na VRHU, VRHA ne potkazuju puno veće iznose zašto bi ja par kuća 3-5 stanova i par vikendica nekome uskratio!
-
-
Nove poruke. Rimac: Turudić kaže da nema privođenja. Brkić: Nalazite se diskretnijeJOSIPA Rimac je 2015. godine lobirala za ponovni izbor Ivana Turudića za predsjednika Županijskog suda, a dok je bila pod istragom zbog nezakonite dodjele…www.index.hr
Mi mladi se baš i ne kužimo u politiku, ali ovjde jako smrdi!
Mislim da bi trebalo kompletno, smjeniti sve, predsjednika vlade, predsjednika države, sve iz sabora, sudova i sudaca, zatim predsjednika i članova uprava društava u vlasništvu države, zatim vrh zdravstva, policije, SOE, Uskoka, Hoe-moe, i još mnoge...
Sva mjesta popuniti iz neke demokratske države, npr. Njemačke nek upravlja ovim stadom Hrvata!
Onda bi možda za 50 godina bili mala Švicarska kak su nam obećavali neki, dok su drugi ginuli uzalud!
Ova nam je država toliko korumpirana da 1000 smetlišta Jakuševca miriše naspram ovih tvorova!
-
+ADPL uzeo malo samo za prosjek si popraviti!
Nije valjda da bude dionica još pala? -
Koristi li tko PBZ Investor i kakve su naknade tamo, te jel valja njihova platforma za trgovanje?
-
Kako ja ovo vidim, ovo može samo u jednom pravcu
Vidim, vidim, nekakvu divergenciju, i neku simetriju u nastanku
A ako ne vidim dobro, budem rublje na štap, i pinklec na rame. Odlogirati ću se zbog sramote
Jel to DLKV bude poletio?
Meni se čini po ovom grafu uskoro i na 4-5 €, ili se varam?
-
-
Počeli su i rukovoditelji stjecati dionice, to je pozitivan znak napokon.
-
Još jako davno, dok sam bio "mali klinac" govorio jedan stari dida, bome je bio za to doba načitan ali i skoro malo od 100 godina imao...
"Istom daklem i to, ovo nije ni socijalizam, ni komunizam ni kapitalizam... ovo je javna pljačka, otimačina i zgrabež! Ovo cigansko carstvo mora propasti"
On je to za one naše prijašnje države govorio...
U čemu je sada razlika ja "mlađahan" ne mogu razabrati! -
Baš sam gledao o klapi Intrade!
Kome oni pjevaju? Ne zna se bome! Jel predsjedniku, vladi RH, sucima, predsjednicima uprava državnih kompanija, članovima uprava, stečajnim grabežljivcima i ili ostalim grabežljivcima... a male im plaće.... plaće im za kavu platiti koliko se dodadno nakradu, ali tko bi to trebao zaraditi za njih sve pitam se ja! -
SPAN-R-A: Promjene dioničara - MojeDionice
Kak ovi to? Nije baš jasno!
-
https://eho.zse.hr/obavijesti-izdavatelja/view/53164
Bit ce dividenda😉....
Super, imam ja prilično papira! A koliko iz ovoga ispada da bi divka bila?