Ne znam zašto "mlinovi" ovako padaju.
Izvješće je sasvim dobro, jedino što nije dividenda izglasana još.
Posts by Damir1952
-
-
Izašlo jedno jako lijepo izvješće ovdje.
Treba samo vidjeti što dioničari i budući budu na to rekli, kupnjom i prodajom. -
Za sada izostaju reakcije na FI. Dok si malo detaljnije svi pogledamo bude nam jasnije, ali onda prodaja na ovoj razini sigurno ne bude.
-
https://eho.zse.hr/obavijesti-izdavatelja/view/50635
Bome izvjesce je OK!
Baš i nije. Q2 2021. (prekprošle godine) je bio 8.044.329 €, a ovaj 4.363.547 €.
Predplošle godine, a kak ja bilo za 2022 godinu?
-
Usitnili su nalozi, znaci nikud dalje danas ili mi se samo čini, ja sam 500 uzeo nek se nađe u portfelju
-
Bome izvjesce je OK!
-
Ako gosp. Luković ne makne nalog, lijepo će se ukeširati danas po mom mišljenju. Ako ga makne, onda je polijetanje...
Ogromna je tu količina dionica. Ne znam kako prek toga danas bude išlo
-
Jel ova dobit već bila u ovu cijenu ukalkulirana?
Tu oko 11,90
-
Kako to Lukovic stavio preko ZSE toliku kolicinu?
Jel ima neki drugi nacin za prodaju mozda ili bas ovako.
-
Zelio sam malo dionica IGH kupiti ali me netko pretekao.
Sutra novi pokusaj imam.
-
Ovdje je za ocekivati +5
Sretno dionicarima.
-
Ja ocekujem isplatu tzv. "granicnog duga", sad jel to bude skoro ili budem prije otišao, ne znam.
-
Nadokupila još malo Kodt-a , danas mi se čini da sam ga preskupo platila, ali preplatila sam svaku kupnju unatrag godinu i pol i eto me na plus preko 100%.😁
Sve ste velite "preplatili", zarada Vam je vrhunska bome, a biti će i "od kruha" nešto.
-
Trgovanje dionicama banaka je danas veliko i u porastu je cijena.
Ali ne za sve baš, nekima se ne trguje. A što je sa recimo KABOM koja niti nije na ZSE više, to je
loše za dioničare.
-
Baš neke prinose i nemam, jer sam više kupovao a ne prodavao. Budem vidio kada prodaju pokrenem.
Jedino neke dividende na 5 dionica sam ukontirao.
-
Uzeo sam jucer i danas nesto malo dionica.
Pitam se zasto, pa ovdje nema dividende, nema ni prodaje jer drzava upravlja i ne bi se toga valjda samo tako odrekla.
U slucaju da bi se ipak tako nesto dogodilo, znamo kak se moze i super jeftino banka rijesiti, ne bi prva bila.
-
Imam želju kupiti dionice "turista"!
Prvo ARNT ali i RIVP. Valjda ne bude uvijek i sada na izvjescu Q2, P/E tako kao sto je bio.
Sezona obecava, budu se i dionice oporavile valjda.
-
Danas +HPB malo komada, visoko mi otišla cijena
-
Uzeo sam malo dionica ADPL, ocekujem i dalje rast barem za 1€ u dogledno vrijeme
-
Otpor na 18€ bome čini veliki nalog.
Tu bude povuci-potegni. Ali nije ni to problem "pregaziti"