Cijenim vas doprinos! Nastojmo argumentirano raspravljati, ne mojte se povlačiti... Pratim sve vezano uz skyway i nisam naisao da takav oblik transporta vec postoji u Dubaiu pa ako imate neki link stavite ovdje molim vas.
Posts by Bartolomeo
-
-
U njemackoj takodjer postoji ohoho :
-
Žičare postoje svugdje u svijetu ne samo u Dubaiu
-
Ovo je s predstavljanja u Sharjah
-
Vidljivi su rezultati od 2014 g kad su krenuli sa crowfundingom. Izgradili su tvornicu sa 1000 zaposlenih, testnu stazu u bjelorusiji i sada dovrsavaju inovacijski i testni centar u UAE gdje ce se moci testirati sva vozila koja proizvode. To je sve fizicki vidljivo
-
Zasto bi vjerovali ovom covjeku koji kaze da je prevara.Najbolje je sam prouciti i donijeti odluku...Meni se ne cini kao prevara.Mozda nikad nece izaci na burzu ali kao jedan oblik visokorizicnog ulaganja sa iznosom koji nije velik mi se cini interesantnim
-
Evo ideja za jedno pametno ulaganje u buducnosti...Sto mislite?ima li netko iskustva....prikupili su do sad 400 mil usd i nalaze se u 14 fazi od 15 ukupno.Kroz 2-3 godine cilj je izlazak na londonsku burzu gdje bi jedna dionica vrijedila 1 usd ,trenutno prodaju udjele po diskontu (3 centa jedan udjel).
pogledajte video transport buducnosti