nisam zaradio, ali sam skoro neokrznut ovim padom od 8% I to je uspjeh.
Posts by NaBiduAsku
-
-
kupio pa prodao... uglavnom izamortizirao pad na dionicama koje sam držao preko vikenda. Portfelj se smanjio za 0,3% dok se u isto vrijeme Crobex strmopiz... 8%
neloše.
-
znači ti si all in na padu od 6% samo danas? bome lijepo.
-
pa ovo je stvarno histerija. Ne mogu vjerovati koja odlična prilika za nas u kešu. Samo pomalo bez zalijetavanja, tek kad se u Italiji počne smanjivati broj oboljelih lagano krcanje.
-
pošto smo sve stavili na istu kartu, rentijerstvo... naravno da će prihodi značajnije pasti, potrošnja će padati itd, PDV će slabije puniti ionako prenapuhanu hljeb kasu države.. sve je to zakon spojenih posuda i zato ne treba značajnije biti izložen diionicama dok se malo sve ovo ne iskristalizira.. dušu dalo za trejd.
-
ovdje svaki dan isto... kupiš ujutro prodaš popodne.
-
a ne znam što više misliti o svemu, ovako nešto izjavljivati... ako ne bude u pravu ovo je za zatvor.
-
Temeljni kapital Optima telekoma je 694 milijuna kuna, kako je to proizašlo iz pretvaranja dijela dugova u vlasništvo u predstečajnoj nagodbi, a koliko bi potencijalni kupac mogao platiti za većinski paket, teško je procijeniti. Kako nam je nedavno rekao konzultant i sudski vještak za telekomunikacije Đuro Lubura, referirajući se na nedavno objavljen financijski izvještaj kompanije, “nema govora o vrijednostima koje se u posljednje vrijeme spominju temeljem nerealno visoke cijene dionica na burzi”.
-
tko će skinuti ovog sa 10 000 kom na 6,20? Ovo je već degutantno gledati. Kakav lov u mutnom je ovo.
-
kako li se osjećaju jučerašnji prodavatelji po 5,30-5,40?
-
izgleda da hoće, to je dobar znak.
-
+ OPTE 5,40 -1/2 OPTE 5,95...
-
imamo skrivenog prodavatelja na 5,85... šaroliko nema šta.
-
hm ako ne izdrži 5,80 kn... ima i kupnje... skinuto 29 000 s aska.
-
Ja bih se čudio da rastemo. Ovo je ok...to je ono što gledamo već 12 godina pa smo navikli ko magarac na batine.
Ne razumijem čemu ovakvo cendranje.
Pa ovo je po meni idealna prilika da se kupe jake dividendne dionice i u slijedećih 5-10, pa i više godina uživa u dobitku od isplate dividendi.
ZABA
PBZ
ADPL
ERNT
HT
ADRS
itd itd.
držati dijonice 5-10 godina na ZSE. Pogubno.
-
Upravo kupio po prosjeku kakav će budući kupac samo sanjati.
-
kad bi se barem izvukao i počeo poslovati s plusom, dobili bi novu dionicu s visokom potencijalom rasta...
-
paše mi dokup budući nisam duboko u OPTE i nekako mislim da je ovo dobra vijest za OPTE a netko se ponovno gura ispod 6 kn? Ovo je već stvarno ludo, ludo.
-
a bi li možda UG mogao osnovati novu tvrtku sa temeljnim kapitalom tipa PND Strategija kad je kupljen HMST? Dakle firma bez ikakvog iskustva u telekomunikacijama da ponudu i poslije to kupi UG.
-
prošo rođak s kolačima?