1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. NaBiduAsku

Posts by NaBiduAsku

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• NaBiduAsku
    • March 19, 2020 at 9:20 AM

danas zanimljiv dan, mi smo se taman zaustavili na značajnom otporu, ako to padne idemo nisko... oko 1200-1250 za početak. Ameri su probili 20 000, oni bi mogli i do 15 000 a onda svaki bod ispod toga je dobra prilika za ulazak.

U prošlpj recesiji su pali sa 14 000 na 7000.. dakle ova bi bila 29 000-14 500??

• NaBiduAsku
    • March 17, 2020 at 3:43 PM

@zločesta

tko kaže da nije?? ovo je obična instagram ego trip ajme majko idem po konzerve histerija... jadni ste s tim strahom.

• NaBiduAsku
    • March 17, 2020 at 3:39 PM

Prva medijski uzrokovana recesija IKAD.

• NaBiduAsku
    • March 17, 2020 at 3:37 PM

A disproportionately heavy burden of child deaths weighs on families in eastern and southern Africa. Every day 5,500 children under the age of five die across the 21 countries of the region and the majority of the deaths are largely preventable.

hebe mi se za koronu oprani mozgovi.

• NaBiduAsku
    • March 17, 2020 at 2:58 PM

DJIA na moment zaronio ispod 20 000... prvi test. Kad tad će to da pukne.

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• NaBiduAsku
    • March 17, 2020 at 2:21 PM

ovdje se napetost može nožem rezati. Ponude, ide na 7-8 kn... nema ponude, ide na 2 kn. Divota.

• Turističke dionice i perspektive

• NaBiduAsku
    • March 17, 2020 at 1:52 PM

budući su naše konkurentske zemlje na tapeti medija... španjolska, italija i francuska... ako sve ovo prođe možda i profitiramo.

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• NaBiduAsku
    • March 17, 2020 at 11:21 AM

valjda će kuverte primati? http://www.aztn.hr/priopcenje-i-o…ovora-za-posao/

• NaBiduAsku
    • March 17, 2020 at 11:08 AM
    Quote from Moller
    Quote from NaBiduAsku

Za sad sam 2x pogodio... Crobex 1400 Doc Holiday neokrznut tom kišom metaka.. ja bih rekao nije to loše;)

mislio sam da je samo kolega NEOkrznut na ovoj burzi, ali vidim da ima još dobrih kaskadera, ja sam za sada izdržao oluju i nadam se da će mi 3vremenski Taft održati portfelj nerazbarušen:)

Lagano surfanje, čuvanje kapitalne baze i kad tad ide stabilizacija i uptrend. Samo treba biti strpljiv.

• NaBiduAsku
    • March 17, 2020 at 10:58 AM

btw. fondovi opasno brane RIVP i donekle ADPL...

• NaBiduAsku
    • March 17, 2020 at 10:51 AM
    Quote from Moller
    Quote from NaBiduAsku

Fjučersi opet u crvenom, ojropa naravno također. Svejedno lijep odbijanac jutros. Promatramo dalje.

odbijanci na kojima bi i Doc Holliday imao problema s potezanjem i oprezom da ga ne pogodi vlastiti metak :)

Za sad sam 2x pogodio... Crobex 1400 Doc Holiday neokrznut tom kišom metaka.. ja bih rekao nije to loše;)

• NaBiduAsku
    • March 17, 2020 at 10:43 AM

Fjučersi opet u crvenom, ojropa naravno također. Svejedno lijep odbijanac jutros. Promatramo dalje.

• NaBiduAsku
    • March 17, 2020 at 9:02 AM

Možda ali ne danas.

• RIVP (Valamar Riviera d.d.)

• NaBiduAsku
    • March 17, 2020 at 8:57 AM
    Quote from fond300

jel danas ronimo ispod 20kn???

barikbb ako se do 5-6 mjeseca ne smiri situacija samo si postavi pitanje da li bi vodio obitelj na more???

penzioneri ostaju doma ove godine tog si svijestan valjda

Danas teško. Do 20 kn je ogromna količina naloga na kupnji... za proboj 20 očito će trebati neki užas od vijesti da li o koroni ili o recesiji...

• NaBiduAsku
    • March 17, 2020 at 8:48 AM
    Quote from mitkko

Evo malo pozitive. Ukratko, ovaj misli da Ameri nece u recesiju i da ce ce dogoti rally prema gore cim se virus malo obuzda. Kako bi rekli, bumo vidili.

Treasury Secretary Mnuchin doesn't see the US falling into recession - and says 'pent-up demand' will boost the post-coronavirus economy

https://markets.businessinsider.com/news/stocks/ec…20-3-1029000758

Trump želi novi mandat a ako želi novi mandat onda će do izbora DJIA biti barem 30 000.

• NaBiduAsku
    • March 16, 2020 at 2:43 PM

fondovi su se uključili u kupnju zadnjih 15- 20 minuta...

• RIVP (Valamar Riviera d.d.)

• NaBiduAsku
    • March 16, 2020 at 2:39 PM

Mora se priznati da fondovi (a možda i trezor) brane cijenu. Ne bi bilo dobro da padne ispod 20 kn.

• NaBiduAsku
    • March 16, 2020 at 2:32 PM

ameri otvorili pa zatvorili, 15 minuta brejka.

• NaBiduAsku
    • March 16, 2020 at 1:08 PM

ameri danas idu nisko https://markets.businessinsider.com/premarket

• NaBiduAsku
    • March 16, 2020 at 11:45 AM
    Quote from my moon

"čuo sam" jest relikt prošlosti, kojem će tek korona zabiti čavao u lijes. Naime dok je birtija bila početna točka širenja vijesti u Hrtvatske paraobavještajne zajednice, sve je još nekako funkcioniralo. Sada, kada se populacija ovisna o procjenama iz birtije istjerana iz birtije, ostaje im samo nešto kukavnih FB grupa.

Do 2008. Birtijaški obrazac plasiranja vijesti funkcionirao je i na investicijskim forumima no onda je kriza potamanila birtijašku populaciju.

Sada se svaka vijest obrće i prevrće 5x. Ako vratimo birtijašku populaciju dijonicama, možda se vrati i stari način komunikacije, mada sumnjam, jednostavno ga je, kao relikt socijalizma, pregazilo vrijeme, pa se paraobavještajci, barem u mom okružju bespomoćno češu jer ih svi gledaju ko budale.

Ne čujem dobro https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet…-2021/10096402/

1. Privacy Policy
  2. Kontakt