1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. NaBiduAsku

Posts by NaBiduAsku

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• NaBiduAsku
    • March 25, 2020 at 10:13 AM

bio bi redda PODR ide u minus? Ipak su Ameri napravili +20% u 3 dana... hehe

• NaBiduAsku
    • March 25, 2020 at 9:48 AM
    Quote from Roki

Ako danas ne poletimo 10% necemo nikad. Jucer eu i ameri u masnom plusu, danas azija u plusu od 2 do 8% a futuresi za eu i ameriku po nekoliko % u plusu. Idemo danas naglo gore, sad ili nikad.

za sad +2% stvarno smo endemično anemični.

• NaBiduAsku
    • March 24, 2020 at 9:05 PM

Ameri luduju, +2100 bodova 20 700 punti 8|

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• NaBiduAsku
    • March 23, 2020 at 2:30 PM

skoro 40 000 kom po bidu upravo.

• NaBiduAsku
    • March 23, 2020 at 11:38 AM
    Quote from mitkko

Ne znam koliko pratite vijesti vani, priča se da bi Trump mogao zatvoriti burzu - možda na tjedan dana, možda na cijeli mjesec i to možda već danas ako bude veliki pad na otvaranju. Neki trejderi pričaju da je to možda velika prilika za kupiti dok je sada na popustu, jer pretpostavka je da će burzu otvoriti kada se situacija smiri, a onda je velika vjerojatnost da cijene više neće padati, već upravo suprotno.

Može izvor za to? A da nije star više od 5 dana...

• NaBiduAsku
    • March 23, 2020 at 11:24 AM

mene baš to što smo blizu tih nekih povijesnih razina hebe i čini me neodlučnim... do sad sam bio gotovo komplet van dionica jer sam znao da ima još dosta mjesta za pad ali kako dolazimo do ovih razina mami me. A onda opet ne znaš koliko će sve ovo trajati tako da može još dosta niže... uglavnom jedva čekam jasan signal. Daj bože da ga prepoznam.

• NaBiduAsku
    • March 23, 2020 at 10:50 AM

jednostavno NE MOGU pronaći temu za tehničku analaizu CROBEX?? Pa ću ovdje pitati i riskirati tko zna koju karantenu... Tehničari jesmo li puknućem 1360-1380 otvorili put do nižih razina? Ako jesmo koje su to? Po mom sudu ako se gleda graf to bi bile 1250 i 1100... za dalje ne vjerujem da bi moglo ići niže.

Hvala.

• NaBiduAsku
    • March 19, 2020 at 2:33 PM

@MrOptima

Malo smo nervozni.

• NaBiduAsku
    • March 19, 2020 at 2:25 PM

Manu

kad sve stane tako mora biti... mi ćemo roknuti slično.

• NaBiduAsku
    • March 19, 2020 at 2:07 PM

ARNT drže na životu MM, čim dođe dan gdje padamo više od 5% oni će se izmaknuti. Ako dođe naravno.

p.s. ode dolar u nebo... taman prebacio sredstva iz USA ovdje, super https://www.hnb.hr/temeljne-funkc…a/tecajna-lista

dokle bi mogao dolar po vama?

• Crypto? Ulaganje i trgovanje kriptovalutama

• NaBiduAsku
    • March 19, 2020 at 1:57 PM

evo danas raste.

• NaBiduAsku
    • March 19, 2020 at 1:47 PM

Velike šanse su ti da će ti se čekanje isplatiti. 50% nije za baciti, Želim da ponuda bude.

• NaBiduAsku
    • March 19, 2020 at 1:39 PM
    Quote from crookie74
    Quote from NaBiduAsku

ništa od toga jer će virus kad tad stati i onda idemo up... jedino da se ne zaustavi ali mislim da hoće, pa pogledaj Kineze.

znamo da smo iskočili iz aviona, a sada očajnički tražimo padobran i potrajat će dok ga nađemo.

možete se educirati, a možete i špekulirati.

Radije ću špekulirati. Evo jedne špekulacije... kako će reagirati američke burze kad broj oboljelih počne opadati kao u Kini, kako će reagirati kad počnu popuštati karantene, kako će reagirati kad ne bude novozaraženih, kad krenu opet raditi kafići, tvornice...? Svaka ta vijest idu u nebo. Tako ćemo i mi... a tek poslije ćemo vidjeti koja je šteta načinjena ekonomiji pa će se sve posložiti... bit će tu valova.

• NaBiduAsku
    • March 19, 2020 at 1:33 PM

danas su fondovi amortizirali pad koji bi bez njih bio puno veći. Valjda računaju da će im se isplatiti jer će ameri teško padati 3 dana za redom pa sutra budemo i zeleni... to također i pokazuje da oni u ovom trenutku procjenjuju da je ova histerija oko korone privremena i da se isplati kupovati. 2008-2009. oni su se komplet makli s bida jer su vjerovali da će ekonomska kriza biti dugačka i ispostavilo se da su bili u pravu. Padati ćemo još ali mislim da niže od 1200 ne idemo.

• NaBiduAsku
    • March 19, 2020 at 1:28 PM

na 8-9 kn ne kratiti ili ne prodati ako si imao više od 20-30 000 kom je ludost. Meni je na tim razinama i 5000 kom bilo to much držati jer sam znao da ako ne dođu ponude ide se natrag na 2-3 kune... pa to je na 5000 kom 40 000 kn alo!? A koliko je na 30 000 ili ovaj što kaže da ima 129 000 kom.. nevjerojatno. A ja sam kockar. Moš mislit.

• NaBiduAsku
    • March 19, 2020 at 12:42 PM

ništa od toga jer će virus kad tad stati i onda idemo up... jedino da se ne zaustavi ali mislim da hoće, pa pogledaj Kineze.

• NaBiduAsku
    • March 19, 2020 at 11:57 AM
    Quote from zigass

di je kolega Neo što kaže tehnička analiza ?

vjerojatno ga je admin stavio u karantenu... šteta je to, mislim da admin (bez uvrede) malo pretjerano izbacuje ljude na jedan dan s foruma. Mene osobno itekako zanima što kolega Neo misli a čovjek ne može pisati 24 sata. Barem nek se uvede neki kutak ili therad gdje i izbačeni smiju dati svoje mišljenje... a na drugim temama nek bude i dalje karantena 24 sata. Samo prijedlog.

• NaBiduAsku
    • March 19, 2020 at 11:32 AM

lagano pucaju neke bitne razine... još jedan jači crveni dan amera i evo nas na 1200 bodova... RIVP probila 20... loše, loše.

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• NaBiduAsku
    • March 19, 2020 at 11:08 AM

Evo i samoubojice, DLKV +12%

• NaBiduAsku
    • March 19, 2020 at 9:50 AM

za sad se držimo... fondovi će izamortizirati ovaj današnji pokušaj, za buduće nisam baš tako siguran.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt