1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. NaBiduAsku

Posts by NaBiduAsku

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• NaBiduAsku
    • May 17, 2021 at 9:54 AM

ovaj brani 320, netko je napisao da je sljedeća postaja 290, samo što ovaj ima toliko municije da to neće dopustiti kako izgleda, pokupiti će im sve dijonice i onda kad BDI okrene ide katapult jer će još i udarati po asku. Eto tako to vidim, možda Migra ne bi bilo.

• NaBiduAsku
    • May 17, 2021 at 9:46 AM

600 + komada po asku... vidite u prvih 10 ,minuta smo mi mali sami sebi kopali grob i onda dođe čoek i rasturi sve do 340. Definitivno imamo jakog kupca.

• Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

• NaBiduAsku
    • May 15, 2021 at 7:35 AM
    Quote from Backdraft
    Quote from NaBiduAsku

180% u 3 mjeseca? Koja tri mjeseca? Početak godine ili? Svaka čast ako si to uspio.

Od 12. do kraja 2., nisam imao velik ulog (2000 dolara) pa sam igrao dosta rizicno. Maksimum mi je bio 5500 dolara prije pada tehnoloskih dionica. Trenutno sam samo u 3x nio long, tako da su i skokovi i padovi dosta veliki.

:thumbup: to sam si i mislio, 12., prvi i drugi mjesec... to je zaista sve letilo. Mislim da to nećemo tako skoro više vidjeti.

Quote from BSOD

Čuda od te burze.

Jučer taj LEDS.

Evo ovako izgleda jedan uspješan dan skalpiranja.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

kolega BSOD mislim da ipak ne stojite tako loše na mjesečnoj bazi :) svaka čast.

• NaBiduAsku
    • May 14, 2021 at 3:49 PM
    Quote from Marielena

Interesantno ce tek biti kada fondovi i plasljivi i neodlucni sve prodaju na ovim razinama.

meni iskreno ovo djeluje kao akumulacija kakvu smo vidjeli na razinama 175-190.

• NaBiduAsku
    • May 14, 2021 at 3:39 PM

Interesa za dionicom na razini 320-330 itekako ima. Vrlo zanimljivo će biti kad se vozarine okrenu u plus.

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• NaBiduAsku
    • May 14, 2021 at 3:20 PM
    Quote from Paulie
    Quote from Marin83

Nista ne smiš, moraš pustiti Matane da vode igru, tvoje je samo da gubiš lovu.

Evo i prijete:

Banka skreće pozornost na kazne koje su propisane Kaznenim zakonom (NN 125/11, 144/12, 56/15, 61/15, 101/17, 118/18, 126/19) te Zakonom o tržištu kapitala (NN 65/18, 17/20). Kazneni zakon u članku 260. predviđa kazne zatvora od 6 mjeseci do 5 godina u slučaju manipulacije
    tržištem ili pokušaja iste. U slučaju da je stečena značajna imovinska korist ili drugome prouzročena
    imovinska šteta velikih razmjera, predviđena kazna zatvora je od 1 do 8 godina. Zakon o tržištu kapitala člankom 715. predviđa kazne za fizičke osobe u iznosu od 50.000,00 do 40.000.000,00 kuna.
    U cilju da vaše trgovanje vrijednosnim papirima bude u skladu za propisima molimo da se upoznate sa pokazateljima manipulativnog ponašanja propisanim u Prilogu II Delegirane uredba Komisije (EU) 2016/522 te Prilogu I Uredbe (EU) br. 596/2014 te iste uzmete u obzir kod trgovanja vrijednosnim papirim

Gdje su bili kad je Marica kupovala dionice Kraša tjedan dana prije uzleta s 300 na 1000 ? Gdje su bili kad se Intercapital iskrcavao prije Lex Agrokora, s tim da su sudjelovali u pisanju zakona ? JE... hrvatsko pravo i selektivna pravda.

Gdje su upozorenja bila za vrijeme kriminalne nagodbe ?

Display More

obični dokoni UHLJEBI.

• Crypto? Ulaganje i trgovanje kriptovalutama

• NaBiduAsku
    • May 14, 2021 at 11:01 AM
    Quote from accountant
    Quote from NaBiduAsku

Ode Chia sa 1100 na 1700... neloše. Sad se iskorigirala ali zanimljivo...

Pa nemoj kupovat chiu u Bio&Bio, kupi u Sparu ;)

da, ovaj vikend je bio vikend u sparu. :thumbup:

• NaBiduAsku
    • May 14, 2021 at 10:05 AM

180% u 3 mjeseca? Koja tri mjeseca? Početak godine ili? Svaka čast ako si to uspio.

• HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.)

• NaBiduAsku
    • May 14, 2021 at 10:01 AM

brisati, hvala lp

• NaBiduAsku
    • May 14, 2021 at 9:55 AM

Ode Chia sa 1100 na 1700... neloše. Sad se iskorigirala ali zanimljivo...

• NaBiduAsku
    • May 14, 2021 at 9:34 AM

ipak se hranilo rođake jučer?

• NaBiduAsku
    • May 13, 2021 at 1:53 PM
    Quote from forumas
    Quote from Laudator

Čast mi je biti u ovakvom društvu. Svi se nakrcali po 185 svi sve prodali po 380. Pa koji su ovi između mameimgaspalim? Osim mene.🤣

E svaka čast kolega!!

I sad ti isti navlače opet da mogu kupiti po 300.

Baš bi bilo super da im sad netko raspali po bidu sve do 390 pa da propuste to.

tko o čemu... o poštenju :rolleyes:

• NaBiduAsku
    • May 13, 2021 at 12:23 PM
    Quote from accountant

Chia? ja to jedem za doručak

to je kao nekakva alternativa bitkonju koji troši previše ugljena a ovo kao ne. I kako je Musk ful zabrinut za okoliš tako će ulagati i u te neke alternativne kojnove koji ne troše previše resursa a kao taj Chia odgovara tom profilu. Bo :|

• NaBiduAsku
    • May 13, 2021 at 12:18 PM

Čini mi se da se Atlantcoin previše vezao za BTC, kad BTC krene gore i XATPL će.

• NaBiduAsku
    • May 13, 2021 at 12:16 PM

šta mislite o Chia networku? Ili sve ide u ambis?

• NaBiduAsku
    • May 13, 2021 at 10:23 AM
    Quote from Moller
    Quote from forumas

Prodaje nema a bid se gomila

moja slobodna procjena da su danas neki bili namjerno preplašeni, treba iskoristiti trenutak

ako ciljaš na hranjenje nezasitnih rođaka od strane fondova možda si na dobrom tragu. Tko zna X/

• NaBiduAsku
    • May 13, 2021 at 9:42 AM

Lijep pad sa 392 na 320... ima štofa.

• NaBiduAsku
    • May 12, 2021 at 6:21 PM

dobar ovaj Panl, tone ko klada.

• HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.)

• NaBiduAsku
    • May 12, 2021 at 11:37 AM

tko god da je, zbog takvih je cijena tu gdje je, odlična firma koma dijonica nažalost. Ali doći će i ona u fokus. Na burzi nema mnogo kvalitetnih poduzeća a HPB to je.

• NaBiduAsku
    • May 12, 2021 at 11:34 AM

budući je malo stalo vani i bdi se koleba (iako panamaxi rasturaju) prevladala je prodaja, sad kad se dijonica fino iskorigirala , već se osjeti da je i prodaja i kupnja neutralna, s tim što je bid nabubrio. Našao se za sad neki kompromis na ovoj razini. A čim BDI okrene stvari će se jako promijeniti u korist kupnje. Samo treba dočekat.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt