1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. NaBiduAsku

Posts by NaBiduAsku

• Crypto? Ulaganje i trgovanje kriptovalutama

• NaBiduAsku
    • May 19, 2021 at 12:48 PM

ili ovo... da ne završi ovako

• DRY BULK

• NaBiduAsku
    • May 19, 2021 at 9:49 AM

ovi i dalje furaju svoje. šta kad ima kejpovi okrenu u zeleno https://live.euronext.com/en/product/equ…oup/gogl/quotes

• NaBiduAsku
    • May 19, 2021 at 9:37 AM

hoće, bounce i onda opet potop do minimum 20 000... ali pomalo.

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• NaBiduAsku
    • May 18, 2021 at 3:36 PM

sve je to naša stara priča... kad se državnim ustanovama godinama loše upravlja oni umjesto da sebe mijenjaju oni idu regulirati krajnje korisnike koji ih hrane umjesto da dereguliraju i olakšavaju oni rade suprotno i treniraju strogoću tjerajući sve više korisnika u PM... poslije ih opet spašavaju krajnji korisnici dakle porezni obveznici koji ni ne znaju što je burza. Kako god okrenu oni uvijek profitiraju.

• NaBiduAsku
    • May 18, 2021 at 3:07 PM

Jesu poslali takvo što Mamićima, Horvatinčiću, Vidoševiću...da ne govorim teti Marici iz Kraša... nastavi hebeni niz. UHLJEBARIJA.

• Tehnička analiza - komentari LIVE

• NaBiduAsku
    • May 18, 2021 at 12:57 PM

to bi bilo divno ali da li je realno?

• DRY BULK

• NaBiduAsku
    • May 18, 2021 at 12:50 PM
    Quote from BudFox

Kejpovi i dalje padaju..

https://twitter.com/DryBulkETF/status/1394329931744743426/

i evo odmah se nađe lik koji prosipa 10 kn niže. Neka. GOGL u+7% krcat kejpova... https://live.euronext.com/en/product/equ…oup/gogl/quotes

• NaBiduAsku
    • May 18, 2021 at 10:12 AM

Norveška upravo. https://live.euronext.com/en/product/equ…oup/gogl/quotes

• DRY BULK

• NaBiduAsku
    • May 18, 2021 at 10:08 AM
    Quote from jasko

Global iron ore production growth to accelerate over 2021-2025 https://markets.businessinsider.com/commodities/ne…report-10145906

pa ima li kraja :P

• NaBiduAsku
    • May 18, 2021 at 9:55 AM

kužim ja to.

• NaBiduAsku
    • May 18, 2021 at 9:51 AM

ulog je bio 40 000... naravno da sam sve to riješio i nažalost nisam sudjelovao u ovom rastu do 60000. nitko ne kaže da će to smeće nestati, samo da će doći do hebačke korekcije... kao i uvijek.. ali ne ove od par dana nego one do godine dana. kad kažem smeće, što je dođ kojn nego smeće koje ima MCAP kakav? Bolestan, lud i nakaradan.

• NaBiduAsku
    • May 18, 2021 at 9:38 AM

2017. u ožujku sam i kupio btc samo zato jer sam shvatio. 9 mjeseci poslije lizao je 20 000. I pnda polagano padao do 3000... sad će opet. Na OPTE sam 2019. zaradio 300 000... itd. itd

• NaBiduAsku
    • May 18, 2021 at 9:07 AM

ne znam, meni osjećaj za filing kaže da je to to od ovog suludog rasta, ide hlađenje na način lower highs lower lows i nekakvo dno kroz pola godine u rasponu 15 000-20 000$ Kako ovo smeće ima sve više sljedbe tako će ti rastovi i padovi kraće trajati ali će biti jednako jako (korektivni) kao uvijek tako da će fino roknuti.

• LKRI (Luka Rijeka d.d.)

• NaBiduAsku
    • May 18, 2021 at 8:57 AM

stvarno nisu normalni, imaju dišpeta ti poljaci :|

• NaBiduAsku
    • May 17, 2021 at 3:46 PM

@loseerst

znači ipak sam dobro vidio. :thumbup:

• NaBiduAsku
    • May 17, 2021 at 3:15 PM
    Quote from NaBiduAsku

GOGL u premarketu +5% dakle na razini je prije nego je počeo pad BDI-a ( ustvari kejpova kojeg GOGL ima u izobilju) a ATPL grebe po dnu ovog pada i dobrano se iskorigirala u odnosu na isti taj GOGL a nema ni jedan kejp? Ludilo. Ali čekamo da BDI krene u plus pa ćemo mi to nadoknaditi već.

moram se ispričati za ovaj krivi podatak, na googl tražilici sam vidio da u PM GOGL raste 5 %, sad mi piše 0... izgleda da je bio neki bug :| uglavnom evo linka koji me zaveo https://www.google.com/search?client=…-d&q=gogl+stock

• NaBiduAsku
    • May 17, 2021 at 2:04 PM

GOGL u premarketu +5% dakle na razini je prije nego je počeo pad BDI-a ( ustvari kejpova kojeg GOGL ima u izobilju) a ATPL grebe po dnu ovog pada i dobrano se iskorigirala u odnosu na isti taj GOGL a nema ni jedan kejp? Ludilo. Ali čekamo da BDI krene u plus pa ćemo mi to nadoknaditi već.

• Lokalni izbori 2021

• NaBiduAsku
    • May 17, 2021 at 11:15 AM

migra

Utopija. Pozz i sretno s tim.

• Što smo danas tržili

• NaBiduAsku
    • May 17, 2021 at 10:27 AM

to su i moje dvije kupnje danas.

• Lokalni izbori 2021

• NaBiduAsku
    • May 17, 2021 at 10:11 AM

nekada sam bio zadrti ljevičar. uglavnom da ne duljim zahebo sam se. sad sam liberal ^^ al to nije u modi. U modi je socijal-populizam i koliko god mi je drago što su ovi klijentelisti u ZG popušili, toliko mi je slabo tko im na gradskoj a možda ubuduće svima nama na nacionalnoj razini dolazi na čelo. Sreća pa ćemo imati prilike 3 godine gledati što će raditi u ZG. Ne mogu vjerovati da se nakon raznih lješnjaka, oraha, laburista, živog morta, kokolakušića netko još uvijek pali na neke promjene. Ako treba i 101 puta glavom kroz zid? Kad ćete shvatiti da svi ovi koji ulaze u politiku ulaze samo za svoju guzicu i ništa više a ako netko i je iz moralnih i altruističnih pobuda ušao u politiku brzo ga stave na mjesto. Ne mpžeš ti mijenjati mentalitet čitavog naroda, mislim može se to ali dug je put do toga. Ide to nabolje ali imamo mi još posla.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt