evo vidim da mi je kolega Parica lajkao, to bi znači bilo točno. i sad izdaje se 40 milijuna novih dionica, i onda to pomnožiš sa 120 kn i imaš novi Apple
Posts by NaBiduAsku
-
-
Ali stvar je u tome što ako prijedlog ne prođe, ako je bio samo ispipavanje kao na Ddjh.
Onda cijena više ne bi bila 1 kn.
to je svima jasno, čak i meni
mene više zanima kolika cijena mora biti na burzi u budućnosti da bi ti se isplatila ova kupnja na 1,20 ako prijedlog prođe... ne zanimaju me nominale, čisto seljačka cijena na burzi.
-
kupljenih 100 kom po 1,20kn platim 120 kn, nakon 100 u 1 imam 1 dionicu koja treba na burzi vrijediti 120 kn da bih bio na nuli.
-
baš zeznuta situacija... jer ako ovi idu u istiskivanje velike su šanse da se nikad ni ne dočeka porast 12x i ode sva mast u propast. bogovska pljačka, nema šta.
-
kupnjom po 1,20 i maksimalnim mogućim dokapom, kolika bi nakon dokapa cijena morala biti da bi bili na nuli s kupnjom na 1,20.. molim matematičare.
ili još bolje nelijene.
-
GOGL vani 11$
-
ja sam već toliko puta trejdao da neću više niš pisati
-
jel se ovo fond neki aktivirao, konačna kapitulacija?
zaninljivo da vrijednosnica nije u segmentu promatranja uz kavicu i parizer.
-
čekaj da se čitava burza oporavi od ovog šoka s DLKV. sve je na holdu do daljnjeg. treba probaviti ovu piz*ariju...a i Hanfa nas male ima na oku da ne kupimo jednu dijonicu po asku.
-
netko se baš trudi zadržati cijenu iznad 1,40...
-
Jel oni rade danas uopće, datum je 21.05. i cijena ne mrda.
-
a ova OPTE se pokazuje kao najbolji primjer štokholmskog sindroma, dionica zbog koje su se u 2 godine propustili svi mogući vlakovi prema sjeveru.
-
+dlkv
-dlkv
+dlkv
+vlenković nešto, čekam niže ako treba
+atpl
-
Otvorim sada broker i imam sto vidjeti!
Koji stampedo je nastao, jel moguce od dlkv da je cijelu burzu zahvatilo. Rasprodaje se sve, sto treba i ne treba, kao da je smak svijeta na vidiku!
privremeno, šuti i kupuj.
-
svaka cast onima koji se odluce na kupnju, stvarno su kockari u dusi
digao već 4000 kn... sad da padne na 0.70 tek tad bih bio na nuli, treba ovo koristiti, s malom lovom napraviš mnogo.
-
mislim da se netko jako naljutio. sreća pa Hanfa drži na oku one manipulacije s jednom dijonicom umjesto one 100 u 1.
-
Potom bi išlo povećanje temeljnog kapitala za najmanje 150, a najviše za 410 milijuna.
ako bi ovo prošlo i kad bi se upisalo za maksimalnih 410 milijuna, koliko bi na kraju ovog 'procesa' DLKV imao dionica?
specificirana su i pravila za postupak povećanja kapitala. Njegova provedba odvijat će se kroz najviše tri kruga upisa. Prvi je namjenjen postojećim dioničarima, u drugom mogu sudjelovati i drugi ulagatelji.
tko su drugi ulagatelji?
-
zaraditi će najupućeniji... kao i uvijek.
-
znači ovo je par dana padalo, kupio sam 1500 kom prosjek 5.89... pa je palo ne znam tamo negdje do 5.58 jučer? I onda sam tu kupljenu siću kratio kako je netko kupovao sve do 6 kn danas. I onda je netko prodao 1500 kom po 5,74... a zadnja bila 6... i stavim se ja nakupnju, samo 1200 kom... mislio sam ih prodat po 6 kn ako prođe. Žena mi malo prehlađena i ostala doma pa smo otišli na kratku 'siestu' ako me razumijete. Vratim se ja 40 minuta poslije mislim se taman da jasko posta BDI pa da vidim. Sve ostalo je povijest
Ali ajde izamortizirao sam nešto pada kupnjom po 2,22... uglavnom skupa siesta
-
pa zato se svi slažemo da se prvo trebaju stvoriti preduvijeti za prelazak psiho granice od 400 kn... em je tu cca zadnji vrh, em je hrpa naloga do 400 kn... kad se to krene grickati pojest će se vrlo brzo, ali se treba stvoriti momenat.