1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. NaBiduAsku

Posts by NaBiduAsku

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• NaBiduAsku
    • June 10, 2021 at 10:34 AM
    Quote from forumas

Pa nisu vozarine porasle jučer, već odavno, pa stalno netko sipa po kupnji, a bid se povlači.

jedino povlačenje je od ovog manekena koji glumi prodaju, bio je na 396, već je na 399... čustokrvni oportunist koji mijenja naloge ovisno o K/P... on vam kupi sve koje preplaši. Sad se naslagao na još 3 naloga i sad skupa čine 1054 :D

• NaBiduAsku
    • June 10, 2021 at 10:23 AM

Ako sutra BDI bude ok, letjet će perje.

• NaBiduAsku
    • June 10, 2021 at 9:51 AM

Još se nećka... čak je majstor stavio nalog na nalog pa glumi iljadarku.. ali realno, dasa skuplja.

• NaBiduAsku
    • June 10, 2021 at 9:17 AM

Kad se sruši prijašnji vrh, mislim da je bio na cca 390, e onda će biti jagma.

• NaBiduAsku
    • June 9, 2021 at 9:50 AM

Prijatelj po ruski? Za kumove. Ne znam ali ATPL će biti zvijezda ZSE 2021. :)

lijepa branica se tu stvorila. Nije možda još trenutak. Ali doći će. Samo strpljivo... a u međuvremenu malo trejda nije na odmet.

• NaBiduAsku
    • June 9, 2021 at 9:34 AM

netko danas odriješio kesu. ja samo čekam probijanje 400 kn. Tu je kao nekakav skriveni (kako će mu biti žao) sad sam malo skratio kupljeno po 360 ali zna se šta se čeka... doći će i taj trenutak kako budemo išli bliže izvješću.

• OPTE prodaja - kladionica

• NaBiduAsku
    • June 7, 2021 at 2:14 PM
    Quote from Ledica
    Quote from NaBiduAsku

mpže podsjetnik što se dešava ako nema interesenata? jel Zaba onda prodaje, traži kupca... štoli? Riješio se OPTE još tamo 2019... od tad in and out po potrebi pa više ne pratim toliko... ali mi zanimljiva ova razina opet? Dakle 10.07. nema kupca i onda?

Odgovor ti je na temi Opte :)

na temi Opte sam najviše naučio o markama čarapa... sad da idem opet sve to čitati postao bih hermafrodit. Ali hvala na odgovoru.

• NaBiduAsku
    • June 7, 2021 at 1:41 PM

mpže podsjetnik što se dešava ako nema interesenata? jel Zaba onda prodaje, traži kupca... štoli? Riješio se OPTE još tamo 2019... od tad in and out po potrebi pa više ne pratim toliko... ali mi zanimljiva ova razina opet? Dakle 10.07. nema kupca i onda?

• NaBiduAsku
    • June 4, 2021 at 11:55 AM

Nadam se da se tema neće morati preimenovati u klaonica. Vjerujem u prodaju. Nemam OPTE.

• NaBiduAsku
    • June 2, 2021 at 1:48 PM

ako se ovo ne proda koju cijenu očekujete, dokle bi mogao ići pad. Iako, ako je Hanžekovićka prodala po onoj cijeni, ne vjerujem da do prodaje OPTE nije došlo... Bo.

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• NaBiduAsku
    • June 2, 2021 at 9:39 AM

koliko je ovdje propuštene dobiti tvrdoglavih koji se žene za dijonice... a koliko je vlakova u međuvremenu prošlo...ali sad vam nema nego ostati do kraja, možda je ovo sve inscenirano...

• ULPL (Alpha Adriatic d.d.)

• NaBiduAsku
    • May 27, 2021 at 8:53 AM

Tako nekako izgleda. Izvješće će sve reći.

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• NaBiduAsku
    • May 26, 2021 at 1:24 PM

https://www.poslovni.hr/vijesti/domaci…a-burzu-4289292

dobit ćemo novu dijonicu na burzi, samo što nam to vrijedi ako se njome ne bude trgovalo kao što je slačaj s velikom većinom izlistanih u posljednjih godinu dvije dana.

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• NaBiduAsku
    • May 26, 2021 at 11:59 AM

treba imati vjere u ZSE, ako su i oni novim logom krenuli duhovnim putem, možete i vi, sve što treba je da otvorite naslovnu stranu burze, fokusirate se na novi logo, duboko udahnite i punim duhom recitirajte oooooom, oooooom https://zse.hr/

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• NaBiduAsku
    • May 26, 2021 at 10:58 AM
    Quote from MickeyM

Ako je sada cijena na burzi 1,5kn i kupim dionice, koliko mi to vrijedi nakon dokapa? Jel se to onda dijeli sa 10 ili kako?

mislim 15 lipa...

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• NaBiduAsku
    • May 26, 2021 at 10:55 AM

a što se ovog udruživanja za sudjelovanje u dokapu tiče i ja sam načelno zainteresiran ali samo do 50 000 kn. Ali treba razmišljati i na način da će, ukoliko prođe na glavnoj skupštini, fondovi vjerojatno prodavati sve što imaju u portfelju i sigurno će zakucati cijenu dobrano ispod kune... pa prije tu vidim neku šansu nego da se mi udružujemo i skupljamo pare.

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• NaBiduAsku
    • May 26, 2021 at 10:48 AM

nisam znao da je Marić u haboru... čovjek je jedna od svijetlijih točaka Vlade, biti će zanimljivo vidjeti kako će glasovati na skupštini.

• NaBiduAsku
    • May 25, 2021 at 1:58 PM

šta je ovo bilo :huh: cca 1000 kom po asku

• VLEN (Viktor Lenac d.d.)

• NaBiduAsku
    • May 25, 2021 at 12:28 PM

jučer bilo ko halve po 10, sad se ne da ni za 11.30?? da mi je upoznati jučerašnjeg mešetara.

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• NaBiduAsku
    • May 24, 2021 at 3:08 PM
    Quote from zlocesti

Za babino brašno, eto zašto

Što god da čovjek napiše nekome kvari plan, ili da izađe makar za nešto,, ili da zatrejda

Al' nikada naučiti pameti, pa ovdje ima prometa milijun kuna danas.

Blue chip :S

Ajooj

Sve će biti dobro dok vam ne blokiraju trgovanje, kako su i na ledu u neko doba.

Odgovarajuće doba.

Display More

vidjet ćemo. sve je moguće.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt