Vrh je bio 433, drugi dan se kupovalo i po 410. Imam jednak broj dionica a niži prosjek. Ne znam zašto se ljudi imaju potrebu miješati u tuđi posao bez ikakvog povoda. I izbace me takvi iz takta. Gledaj svoje, poštuj tuđe.
Posts by NaBiduAsku
-
-
meni je super vidjeti kolege Molera i BidaAska kako kupuju skuplje nego su prodavali prekjučer. Mislim da će nakon par takvih expedicija i oni najtvrdokorniji uvjerit se da je sizifov posao .
ne znaš šta govoriš. pa ni nemoj.
-
lako je tako govoriti kad su se svi razbježali... pa nema niti izdanja vrijednih za ulaganje.
-
probio desetogodišnji vrh?
-
neki komentar na jačanje dolara?
-
koliki je bio BDI kad je IB kupovao i napucao je do 650?
-
Bome
i više nego dobro
-
malo nas hebe bremerskrin jutros pa se praćka nećka. a i u Oslu se kilave.. inače bi potukli do 440 sve na otvaranju.
-
ne znam zašto itko stavlja u isti kontekst IPO Rimca sa ZSE. To nema veze jedno s drugim niti će ikad imati. Nažalost. Koliko god obožavam Hrvatsku toliko mi je žao što nije Juga barem što se objedinjenog Tk tiče. Samo zamislite koliko bi bogatiji ljudi bili da su sve te firme pod jednom kapom. Bilo bi i likivdnosti i izdanja. Da se nije raspala Juga danas bi barem mi s burze imali itekako bolji standard.
-
Pa ti nisi gosp avijatičar, ti si kamikaza
i moreplovac molim lijepo
-
evo što vam je SPI, od kad sam vam pisao u 4 minute je skočio sa 7.30 na 8.30... i eto još 200$
dobri su ti monitori. gledam Učku vidim Grčku
-
Da vam polažem račune? Tek kad prestanete izmišljati
ali ajde kad ste već fina dama reći ću vam, danas SPI +170$ za sad. Znate imam vam ja više monitora, za 2 burze, to vam je sad feš. A ima i preko mobitela kad sam na fitnessu... ma ludilo. A kako se nudi ATPL šteta ne uzeti pare s poda kad se već nude.
Inače? Jel ide? Će biti prinos 7% ove godine?
-
skida se s aska... kota 420 obranjena?
-
koje su šanse da fondovi krenu napucavati naše dionice ukoliko ojača infalcija?
Higher inflation is usually looked on as a negative for stocks because it increases borrowing costs, increases input costs (materials, labor), and reduces standards of living. But probably most importantly in this market, it reduces expectations of earnings growth, putting downward pressure on stock prices.
evo ovo nisam znao i svejedno svake godine imam značajno bolji prinos od fitness trenerice.
-
onoj fitness trenerici sam se baš zamjerio
-
ipak se kreće, sreća da sam podebljao na otvaranju.
-
koje su šanse da fondovi krenu napucavati naše dionice ukoliko ojača infalcija?
-
kupio bih i ja ali evo okrečio baš sobu u plavo pa mi je uzbudljivije gledati kako se suši zid nego transakcije na ovom blue ćipu.
-
jel to sad znači za nas da možemo kupiti OPTE? ubacio 2000 komada, čisto ako nešto krene.. a ne kreće.
-
BDI poskočio na 3.025, a dionica ni makac. To tu netko nekoga ... ?
pa kažem ja da je jučer bila čudna trgovina, pa i danas. kao da se malo narušio sentiment. pratimo.