1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. NaBiduAsku

Posts by NaBiduAsku

• JDPL (Jadroplov d.d.)

• NaBiduAsku
    • July 1, 2021 at 11:48 AM

bilo mi malo neugodno kupovati na 35-36 kn... nije dobro izgledalo, danas sam sretan. Jedino me odnijelo upravo. Hm hm. Prosjek prodaje 40.40...

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• NaBiduAsku
    • July 1, 2021 at 11:41 AM
    Quote from BudFox
    Quote from trial

I tako ... pade nam Crobex ispod 2.000

A dugo je i trajao. :(

Nema sreće na HR berzanu.. Jel išta ove godine poraslo osim bulkera?

budimo realni nije tako loša godina... bilo je dobrih i biti će još boljih prilika. Nisam swe iopće nadao iole dobroj godini a sasvim je dobra u mom slučaju.

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• NaBiduAsku
    • July 1, 2021 at 11:36 AM
    Quote from Flight
    Quote from NaBiduAsku

mali sa 110 000 kom na 0,59? Ajde dobro...ipak mislim da je jal... ne damo vam jeftinije makar pržio još tuđe love.

A tko to ne da jeftinije?

netko tko daje skuplje. iako je mogao stati i 50% niže... tko stavlja nalog od 110 000 kom na kupnju? Ja da želim kupiti skupljao bi po manje i niže.

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• NaBiduAsku
    • July 1, 2021 at 11:30 AM

mali sa 110 000 kom na 0,59? Ajde dobro...ipak mislim da je jal... ne damo vam jeftinije makar pržio još tuđe love.

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• NaBiduAsku
    • July 1, 2021 at 11:25 AM

ne znam... a vidi kako se trude održati je iznad 0,50 lipa, prije bi crkli nego da i mali kupe bar po 0,20

• CORONA virus

• NaBiduAsku
    • July 1, 2021 at 10:45 AM
    Quote from zm1

https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/specijalni-izaslanik-who-a-za-koronu-zalaze-se-za-vjecne-mjere-znate-li-vi-koliko-ima-gadnih-virusa-15084735?utm_source=Linker.hr&utm_medium=widget&utm_campaign=razmjena%2bprometa

Ajmo još malo podgrijavati ovo ludilo i histeriju

i sad ti imaš frajere koji se ne libe javno stati uz ovakve sociopate... ima ih i na forumu ovdje.

• RIVP (Valamar Riviera d.d.)

• NaBiduAsku
    • July 1, 2021 at 10:40 AM

Omikron soj ide. Mainifestira se upalom grla i curenjem nosa... u svakom slučaju treba sve pozatvarat.

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• NaBiduAsku
    • July 1, 2021 at 10:23 AM
    Quote from Marielena

Mozda je ipak bolje kupovati novu dionicu Dlkv po 10 kuna.

slažem se... ali eto kupci na 0.50 imali su priliku prodati 20% skuplje... Govorim o trejdu.

p.s. koji je datum spajanja 100 u 1

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• NaBiduAsku
    • July 1, 2021 at 10:16 AM

kupuju oni koji misle kako će DLKV biti profitabilan u budućnosti a nemaju deset miliončića u čarapici da kupuju po 0.10 lipa.

u svakom slučaju bolje kupiti po 0.50 lipa nego po 1.15 jučer...

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• NaBiduAsku
    • July 1, 2021 at 9:43 AM
    Quote from Parica

Haha...trzi se skoro na istoj cijeni kao jucer...super za male, mogu izac bez gubitaka (u odnosu na jucer)...ludilo na kvadrat...bolesna odluka na GS i jos bolesnije trgovanje...ovo ima samo na ZSE

ovdje ima trnoružica ko u priči... dok neke reagiraju ode princ... mislim čudo.

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• NaBiduAsku
    • July 1, 2021 at 9:15 AM

dakle evo ga

https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…4dedcc37b38.pdf

što je najsmješnije izgleda da tu ni neće biti nekog stampeda jer vjerpjatno top 10 nema namjeru prodavati... ionako će sudjelovati u dokapu i namiriti ovaj gubitak kroz naredno razdoblje od par godina... dakle mi nećemo ni primirisati nekim razinama od 0,30-0,50 lipa pa da makar i mi malo omastimo brk... jedino ako uplatim 10 000 000 kuna pa da i ja kupim po 0,10 lipa. jad i bijeda. jednostavno mrze male dioničare.

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• NaBiduAsku
    • June 30, 2021 at 10:53 AM

znači fondovi brane cijenu da bar nešto ne ubodemo jeftinije kad već ne možemo sudjelovati u dokapu :P

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• NaBiduAsku
    • June 30, 2021 at 10:46 AM

novih 50 000 kom na kupnji do 0,99 kn... malo prije je bilo 99 000... ajde barem će biti zanimljivo do kraja dana. Skupština u 14... kupio kokice.

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• NaBiduAsku
    • June 30, 2021 at 10:28 AM

ali ne stvarno, tko je ovaj koji skine 20 000 kom u šutu? Da li je taj normalan, da li prži pare ili ima info... mislim možda je njemu 20 000 kom kao meni 2000 onako za igricu... ili nešto znaju takvi. Bo.

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• NaBiduAsku
    • June 30, 2021 at 10:22 AM

ima kupnje ima i prodaje. 2000 kom sam si uzeo... čisto da mi ne bude dosadan dan.

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• NaBiduAsku
    • June 29, 2021 at 3:01 PM

na Dlkv kao da cica dolazi na kolica?

• CORONA virus

• NaBiduAsku
    • June 29, 2021 at 2:59 PM
    Quote from bbkk0000
    Quote from NaBiduAsku

ti si mainstream borac... čuj borac :D

svi imamo izbor.. netko npr. kao ja ima vrt, kupuje ekološko meso, planinari, bavi se sportom, pliva, ne gleda ili pogleda tv pa se grohotom nasmije, putuje lijepom našom od kad su mi zabranili kavu u Trstu i craft pivo na tršćanskoj rivi... a netko dobiva zlatni šut fajzera blijed od čamljenja u podrumu i broji ukupno cijepljenje i sanja djecu u redovima za cijepljenje da on može jesti janjetinu i utirat žuju u grkljan. :)

😁😁😁. Ovo je fakat istina. Jako su se podijelili ljudi .. što je i dobro ,prije će sve isplivati...

ovo je a la pobačaj vs partizani.. podijeli pa vladaj. jedino što ja i dalje kažem nek se cijepi tko hoće... a ovi vrište cijepi se mam? ti 'bem.

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• NaBiduAsku
    • June 29, 2021 at 2:59 PM
    Quote from Sony
    Quote from trial

BDI se podebljao za 2,8 % na 3.418 bodova

BPI za 4,7 % na 4.010 bodova

BSI za 0,75 % na 2.921 bod

A BHSI se isto malo podebljao, na 1.533 boda.

Brodarine rastu, a na ATPL nitko ništa.

Imaš šansu i kreni pokupiti sve do 500kn dok je još jeftino ,ja nemam municije,,čekam optimu rasplet.

Display More

zato imam ja ne brini... za mjesec dana od danas ništa neće biti isto.

• CORONA virus

• NaBiduAsku
    • June 29, 2021 at 2:50 PM

ti si mainstream borac... čuj borac :D

Quote from bbkk0000

super emisija....

Quote from Barikb

Lako je vrijeđati kad si neznalica. Ne dam se vrijeđati niti uzrujavati od bezveznjaka općenito. Poštujem sugovornike.

Evo, relevantni ljudi ovog monstruma koji je dekan medicinskog faksa i priča protiv cjepiva nazivaju bioteroristom što čovjek zapravo i jest.

Međutim jasno sam objasnio....teško se boriti protiv toga. Ali je i preskupo ovako.

Quote from Barikb

Lako je vrijeđati kad si neznalica. Ne dam se vrijeđati niti uzrujavati od bezveznjaka općenito. Poštujem sugovornike.

Evo, relevantni ljudi ovog monstruma koji je dekan medicinskog faksa i priča protiv cjepiva nazivaju bioteroristom što čovjek zapravo i jest.

Međutim jasno sam objasnio....teško se boriti protiv toga. Ali je i preskupo ovako.

Ako podržavate ljude koji njega omalovažavaju onda sudjelujete u zapravo progonu tog čovjeka. Čovjek je vrh struke i ima mišljenje i evo ti faktografa...

Display More

svi imamo izbor.. netko npr. kao ja ima vrt, kupuje ekološko meso, planinari, bavi se sportom, pliva, ne gleda ili pogleda tv pa se grohotom nasmije, putuje lijepom našom od kad su mi zabranili kavu u Trstu i craft pivo na tršćanskoj rivi... a netko dobiva zlatni šut fajzera blijed od čamljenja u podrumu i broji ukupno cijepljenje i sanja djecu u redovima za cijepljene da on može jesti janjetinu i satirat žuju u grkljan. :)

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• NaBiduAsku
    • June 29, 2021 at 2:37 PM
    Quote from havi

Ovak je bilo na kraju prvog kvartala :

On 31 March 2021, the Baltic Dry Index fell to 2,046 points, down 57 points (-2.71%) versus the level of March 30.

a ovako danas, jedan dan do kraja kvartala:

BDI Index 3418 +94

BCI 5 T/C routes 180000 34299 951

BPI 5 T/C routes 82500 36087 1640

BSI 10 T/C routes 58328 32130 245

BHSI 7 T/C routes 38200 27592 274

Display More

treba to zrokat ispod 400... :D

1. Privacy Policy
  2. Kontakt