1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. NaBiduAsku

Posts by NaBiduAsku

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• NaBiduAsku
    • March 16, 2022 at 3:30 PM
    Quote from Hrx84

Možemo je napucati mi sami, i hoćemo ako bude stvarno vrijedila. Ali ima i vani drugih brodara koliko hoćeš.

Pitam se samo iz kog bi razloga netko ovo danas kupovao po 1000 kn

šta ja znam iz kojeg razloga. Špekulacije? Investicije? Ne znam. Iz kojeg je razloga IB ovo krenuo skupljati na 100 kn i najveće kupnje obavljao na 650 kn pri duplo nižim vozarinama nego što su one danas? Pa ako je tada bila 650 ne vidim zašto ne bi bila 1000 sada. Karikiram ali kužiš što želim reći. Dionice su tu da se njima trguje, diže i spušta a ne da se njome mrcvari :D

• NaBiduAsku
    • March 16, 2022 at 3:16 PM

hugh mislim u čitavoj državi nemamo par osoba sa značajnijom lovom koji ne vide potencijal u ovoj dionici i vozarinama koje divljaju... par likova tipa IB bi ovo moglo napucati na 1000 kn u mjesec dana. Ali svi u beton, nema do betona i zimmer fraja.

• NaBiduAsku
    • March 16, 2022 at 3:03 PM

ali stvarno ova dionica... podsjeća me na onu Pervanovu šalu o penzićima, uđe u lift jedan, izađu dva... samo se množe. Kakve su ovo stotice na asku? Likvidnost je banana ovdje. Moram priznati da mi je fascinantno da se godinama tu nije pojavio neki fond ili pojedinac tipa IB i ovo malo prodrmao. Mislim ako neće sada kada će? Zar ovi koji cmolje, čmrlje i prodaju ovo laganom smrću ne mogu naći nekog kupca i nek se riješe tog tereta više... ako je mogao Nenad Bakić sa Đurom pa mogu valjda oni sa hrvatskim najjačim brodarom. Tko je ovdje lud.

• Što smo danas tržili

• NaBiduAsku
    • March 16, 2022 at 1:16 PM
    Quote from zlocesti

Ako svi zarađujete, a čitam da zarađujete, tko je spušio lovu ?

Burza je minus zero game

meni za sad ova godina ne ide baš... ima tu puno uspješnijih od mene. Ovo je prva godina nakon 2018. da štekam u odnosu na prijašnje godine... pripisujem to ratu i velikom oprezu. Ako jače uđeš u pozicije već sutra nek šune nešto Putinu ili ovim mafijašima u EU i sav trud ti propadne u jednom otvaranju. Jučer sam jače zariskirao na ADPL i danas to oplodio. Kao da se sentiment mijenja i odmah se osjeti na portfelju. Neloše.

• NaBiduAsku
    • March 16, 2022 at 12:33 PM
    Quote from Marielena
    Quote from NaBiduAsku

nisam advokat ali, zar vi neki stvarno mislite da kad netko nešto napiše da je prodao ili kupio ne može više nikad ući u poziciju ili izaći, svejedno je.

Ali ne vidim sve crno kada izadjem, a kada udjem bik sa crvenim salom 😂

a na to mislite, to je u redu, imate pravo.

• NaBiduAsku
    • March 16, 2022 at 12:28 PM

nisam advokat ali, zar vi neki stvarno mislite da kad netko nešto napiše da je prodao ili kupio ne može više nikad ući u poziciju ili izaći, svejedno je.

• GRNL (Granolio d.d.)

• NaBiduAsku
    • March 16, 2022 at 11:48 AM
    Quote from Philidor
    Quote from sonda

Pa evo i mene iznenadilo. Al svakodnevna histerija u medijima o poskupljenjima je dala rezultat.

A prije samo neki dan je bilo na prodaji 1000 komada po 30 kn. Dugo smo se gledali ta ponuda i ja, al nismo kliknuli. Lažem se da ne žalim za propuštenom prilikom.

Gledao je i mene taj nalog, a čekao sam niže i bio škrt. Na kraju sam se posipao pepelom i uletio po 33...

mene je taj nalog spasio i ponudio mi priliku za ponovni ulaz... i dokup na 32 i 33.20

• Što smo danas tržili

• NaBiduAsku
    • March 16, 2022 at 11:38 AM

otpustio 200 kom GRNL čist da se riješim iznenadnih poklona istih tih 200 kom jučer na 33,20. Ostalo pohranio za višu razinu.

- par Janafa

dokupio malo PODR

+sitno KODT

+5 kom PLAG

• GRNL (Granolio d.d.)

• NaBiduAsku
    • March 16, 2022 at 11:26 AM

Već nam se reflektira :)

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• NaBiduAsku
    • March 16, 2022 at 10:10 AM

jako dobro radi ova diona... sličan patern se ponavlja... rast početkom dana, pa pad, i opet rast, dan završi na višoj točki nego što je otvorilo... daje priliku za trejd za sad.

edit :) odlično dela :) posaugano do 113. a malo čas bila 105.

• Što smo danas tržili

• NaBiduAsku
    • March 16, 2022 at 9:45 AM

pokratio dosta ADPL... jučer prodao na 99-100 i onda uskok natrag na 102... ako treba ići će uskok opet.

• Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

• NaBiduAsku
    • March 16, 2022 at 8:49 AM

Hang Seng +8%, Šangaj +3,5%, fjućersi u plusu.. smiruje se sve ovo oko rata čini se. Iznenađenja i dalje moguća naravno.

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• NaBiduAsku
    • March 15, 2022 at 12:59 PM

kad stisne onda hebeš i ekologiju ^^ https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvats…cijene-15170452

dobiti će packu od čike Schwaba... taman smo krenuli rikavat.

• Kvaliteta života - selo vs grad

• NaBiduAsku
    • March 15, 2022 at 12:00 PM
    Quote from komot
    Quote from Milijarder

Ja sam gradsko dijete, kasnije preselio u manji grad u blizini, u njegov rubni dio (praktično par kuća i šuma).

Dolaze nam srne, veprići, a neki dan žena naletjela na čaglja ispred kuće.

Uživamo u čistoj prirodi.

Samo me puškom možeš vratiti u oprostite zagušljivi, prljavi i zagužvani grad! :)

E tako nekako i moja žena zbori od kad se preselilla kod mene na selo iz Zagreba. Nakon 4-5 godina je to gradsko dijete poželjelo imati i svoj vrt pa sam ja formirao i vrt i plastenik i povišene gredice. Sada s djecom uživamo u radovima i jedemo domaću hranu. I uvijek kada nam dođu u posjetu prijatelji iz Zagreba zavidno pričaju kako nam je lijepo i kako smo sretni, ali nitko ne prodaje svoje stanove i ne dolazi k nama iako bi im za cijenu krletke u kojima žive pronašao kuću od 150 - 200 m2 s okučnicom. Zaista mi nije jasno zašto svi toliko hrle kupovat basnoslovno skupe i nepriuštive stanove.

jer se to propagira... Gloria, Moja sudbina, Glamur... sve to pere mozak i stvara 'vrijednosti'

• Kvaliteta života - selo vs grad

• NaBiduAsku
    • March 15, 2022 at 10:35 AM
    Quote from toluen

Selo je dugoročan projekt. Uz malo zdrave logike, znoja, EU fondova i potencijalnih mogućnosti koje tamo postoje isplati se o tome razmišljati. Mi selo doživljavamo kao nešto zastarjelo, ali i to je pogrešna percepcije što je, a što nije stvarna vrijednost. Budućnost sela je zagarantirana jer će središta gradova postajati sve skuplja mjesta za život. A sve trenutne prednosti grada nad selom će s razvojem infrastrukture postupno nestajati. Ako se selo dobro poveže na sve potrebne načine - ne fali mu baš ništa, dapače. I tu vidim veliki potencijal koji RH nije još ni zagrebala jer smo i dalje duboko korumpirana zajednica koja novac za taj razvoj i dalje nemilice krade.

Ne znam kada ste zadnji puta bili u prirodi, ali npr samo nekoliko desetaka km od ZG u Vukomeričkim goricama imate nešto što zovem zeleni ocean - pogotovo kad ponovno u prolijeće krene vegetacija. Toliko je lijepo i ljekovito da možete doslovno cijele dane samo sjediti ništa ne raditi i promatrati gotovo netaknutu fascinantnu prirodu oko vas. Ništa Putin, ništa inflacija, ništa praksiteni. Pravi i čisti užitak. A ako još netko voli malo nešto i raditi vlastitim rukama - milina.

čekaj, čekaj a ego špica, kavica. felge, dva auspuha? reptili.

baš danas bilo https://slobodnadalmacija.hr/split/u-strahu…uzetnik-1175592

• GRNL (Granolio d.d.)

• NaBiduAsku
    • March 15, 2022 at 9:51 AM
    Quote from havi

Granolio je nažalost jedna od najnelikvidnijih dionica na domaćoj burzi. Zato za nju nema ozbiljnijeg interesa. Tu i tamo koji spekulant pokusava isprovocirati nešto, al ne isplati se. Na nekoj razini cijene, a ta vise nije toliko daleka očekujem pojačani interes za prodaju. Oni koji su davno stekli vece pakete dionica po znatno nizim cijenama od 5-15 kuna ići će kapitalizirati dobit. Ako naravno bude prilike za kapitalizacijom.

na 20 se fino toga nakupilo bilo, sad se skuplja na 30-33. Sljedeća stepenica je na razini iznad 33 kn.. oko 40... tu će se stabilizirati za dalje... pod uvjetom da probije.

• GRNL (Granolio d.d.)

• NaBiduAsku
    • March 15, 2022 at 9:15 AM

pomalo dionica ulazi u fokus?

• CORONA virus

• NaBiduAsku
    • March 15, 2022 at 9:13 AM
    Quote from zlocesti

https://www.index.hr/vijesti/clanak…ijesti_ostalo_d

Imaju slučajeva koliko i naš omanji grad na dnevnoj razini, a zatvaraju gradove sa par milijuna stanovnika

:/

Pa znanost. .

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• NaBiduAsku
    • March 14, 2022 at 3:24 PM

sjest će im lova kako izgleda https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…58014835f8b.pdf

ovo je trebala biti fantastična dionica... a gle ju sad.. na aparatima.

• Utjecaj i posljedice ratova na tržišta kapitala

• NaBiduAsku
    • March 14, 2022 at 12:46 PM
    Quote from Hrx84

Market kaže da je rat gotov, čak je i paladijum pao 10% od petka

i ove neke pump and dump naftne dijonice tipa IMPP, INDO i MARPS

1. Privacy Policy
  2. Kontakt