Trebalo bi i nas koji smo prodali na 8 kn posebno pročešljat. Mi smo valjda vrhuška te hobotnice ali slažem se s kolegicom da nam je zemlja teška žabokrečina i da zakoni n vrijede za sve jednako.
Posts by NaBiduAsku
-
-
Pa imamo 139 novo zaraženih?!
Druge godine će biti 10 na 100 000, sad je 50... trebamo zero covid i zero brain.
-
Ujedinjeno Kraljevstvo jučer 48.553 slučajeva, što je rast od 6.000 slučajeva u odnosu na prekjučer, približavaju se svome rekordu kojeg će vjerujem oboriti za desetak dana uz procijepljenost od preko 80%.
Samo neka naši i dalje tvrdoglavo forsiraju cijepljenje bez da netko stane na loptu, te se upita što se zapravo događa.
I lik ti zalijepi palac dole. Kakvih sve ima bokte. Takvi u ratu postani najgori.
-
https://investieren.holdings/hr/mobile/bitc…subid=hr3linka7
ali ovi fejk komentari na dnu dna
-
ljudi cijepite se
https://www.jpost.com/breaking-news/…positive-673898
dobiti će te covid ali ćete moći bolesni polagati vozački.
-
nitko ništa ne mora, samo se mora cijepiti.
mislim da bi za trgovanje na burzi bilo uputno da se ljudi cijepe i da traže covid potvrdu radi držanja razmaka bida i aska
da, eno na Solarisu je razmak 2 metra, tamo se jedino pridržavaju mjera
-
Znači nitko nikoga ne prisiljava da vozi auto.
lokalni, državni i globalni šerifi će sve napraviti da ostanu u svojim foteljama. Posebno veseli onaj Vilim Ribić jučer. Parauhljeb.
Tako je, ne mora svatko voziti auto. Doduše, ne mora niti ići u školu ili raditi. Moramo ljudima pružiti mogućnost odabira.
nitko ništa ne mora, samo se mora cijepiti.
-
Lokalni šerifi upravo izdali obavijest da će se pohađanje autoškola ubuduće uvjetovati digitalnim covid "putovnicama".
Znači cijepljenje od 18+, naravno i nadalje u potpunosti fakultativno..
Znači nitko nikoga ne prisiljava da vozi auto.
lokalni, državni i globalni šerifi će sve napraviti da ostanu u svojim foteljama. Posebno veseli onaj Vilim Ribić jučer. Parauhljeb.
-
-
ode nam rivp
sta zavrsili smo na crvenoj listi samo jos ne znamo?
sve je to politički igrokaz. dno dna. shvaćaju ljudi polako da ove 'mjere' koje štite smrt a uništavaju život mogu vječno trajati a RIVP i ostali poduzetnici ne mogu niti još godinu dana.
-
Znam to
skupljao si. Svaka čast. Opet.
-
ničice
naravno žao mi je ljudi koji su umrli, ali mi je mnogo više žao djece i ostalih kojima se oduzimaju sve moguće slobode koje smo izvojevali u zadnjih 100 godina. Sve to pada u vodu u samo godinu i pol dana? Zbog čega? Zbog toga da se cijepimo i onda možemo partijati po Urtrechtu do zore... jedino što svejedno širimo zarazu??? Pa koja je onda svrha cijepljenja, covid putovnica osim što time omogućujemo Moderni Fajzeru da sprema extra lovu po kajmanskim otocima??
-
evo jedne vijesti vrijedne pažnje, Alvir se ostavlja alkohola
da, jučer sam čopio samo 50 komada na tu vijest jer jednostavno nisam znao kako će i da li će ovo mrtvo tržište uopće reagirati na tu vijest. Onih 111 je vjerojatno netko od vas dvojice pokupio
-
Sa jedne strane UK hrli novim rekordima, ali i u avione. Čitam da je desetak letova u pripremi , destinacija Hrvatska
Nesebično.
Cjepivo je djelotvorno, štiti od teških oblika bolesti. Ostalo je za cijepjenog na razini šmrkavice.
Oni necijepljeni koji obole, zamisli....... ti nas brinu. Oni napune bolnice.
Bog nam pomogao, sami si nećemo. Život se ne može zaustaviti, od nečeg se mora i jesti... al' ovo je lavina koja se samo što nije zakotrljala
godina i pol 'pandemije' 8200 mrtvih, stvarno padaju ljudi niciče po cesti.
-
evo je već na 420. 2 tjedna do izvještaja.
-
U službi znanosti? Svakako. Stoga i očekujem proglašavanje kraja epidemije. Nećemo se valjda voditi panikom i osjećajima.
Pa zar se nije već dva puta proglasio kraj epidemije pa onda opet krenuo novi val ?
Predlažem da se od sada proglašava “privremeni” kraj epidemije. Jer tko zna što nam donose jesenje kiše.
ovisi što nam budu servirali i koliko će vas se ovakvih uloviti u kolo kao hrči. pandemija
-
sumLJate li na koga kolega, nema više onih nebeskih uzdizača ni blizu teme
Popustila je histerija na temi od istih onih koji su dizali dionu u nebesa.
Ekipa prodala, pa sada šuti, a prije nisi smio ni riječ napisati na temi.
Ista igra se ponavlja sa Optime kada je bila na 7-8 kuna i ista ekipa, a
bilo je desetke postova dnevno na temi a sada svi junaci pobjegli.
Ali skidam vam kapu, pravi ste igrači, tako se zarađuju pare na burzi
kolega ne mudrujte previše nego prepoznaj trend. što pisati kad cijena pada? ili možeš navlačiti da još padne ili šutiš, kupaš se, pijuckaš koktelčić, nebitno je... ako se trend promijeni ljudi će više pisati jer će vjerovati da će cijena rasti. Ne pišu neki kao vi ovisno da li si kupio ili prodao. To kolega forumaš i vi često radite.
-
Nakon bitke svi smo pametni, ako ne i generali.
Po navodima kolega u čiju učenost ne treba sumnjati, Optima je vrijedila više
I po procjeni revizora prije spajanja H1,
7,31 kn. Po toj su procijeni zamijenjene dionice H1 za Optimu. Ispada da je Optima pretplatila H1, ili ga je HT pretplatio, iz Optiminog novčanika
Da bi poslije, ko' mačka za miša nekako izgubila interes. I da zadrži duopol, i da to bolje utrži.
I ja sam jedno vrijeme mislio da će cijena biti viša od tih 7,31... zato se i kupovalo... poslije se prodavalo jer se vidjelo da ne ide. Drugi su čekali i evo dočekali. Tvrdoglavo i dan danas vjeruju da bi cijena trebala biti daleko viša. Uglavnom promatrajte, mijenjajte odluke, predomišljajte se, ne budite tvrdoglavi i naravno ne stavljajte sva jaja u istu košaru.
-
koje bajke ovdje ljudi pišu, ljudi priznajte si osnovnu grešku kod investiranja, emocionalno vezivanje za dionicu. Kad se toga oslobodite biti će te bolji trejderi, investitori... štagod.
Ti koji si uvijek i na bidu i na asku nemoj svoje špekulacije oddanasdosutra uspoređivati s investitorima koji su ovdje bili tri godine i ocekivali da se firma proda po 6×EBITDA, a ne 5, kao sto je procijenjeno od strane Deloitta ako se ne varam, i to prije pripajanja h1, dakle razvidno je da su mali dionicari i ovdje izigrani i izrađeni od ekipe koja je nekim cudom svoje pakete ipak na vrijeme uspjela uvaliti skuplje
a kako to vi niste kockari i špekulanti? tko je vama garantirao da će vam se bajke ostvariti, ovo je za mene bila veća kocka nego neke situacije za koje ste nas tako pogrdno nazivali. Ovo se odvoziilo do 8 kn, nakon toga bilo je još prilika kad ti je trend frend pa je dijonica pošla sa 4 na 6 kn, pa s 5 na 6... i tako bilo je par krugova gdje je očito da se nešto događa i to je trebalo koristiti... isto tako imali ste prodaju hanžekovićke pa kopsejaka i dalje ste se vezali za tamo neke lude valuacije i lude potencijalne cijene prodaje. Relatvizirali ste i sad su nekima ovdje drugi krivi. Sami ste si krivi jer treba znati disperzirati rizike u ovoj igri. Neki su čamili ovdje dvije godine dok su na drugoj strani prolazile takve prilike koje su ekvivalent OPTE 40 kn da ste to koristili. Ali vi ste se jednostavno KLADILI na višu cijenu, dakle čista kocka stoga ne nazivajte nas špekulantima jer je ovo realno bila mega špekulacija... a konačna cijena to i dokazuje.
-