Ljutkice slatka cmok.
Posts by NaBiduAsku
-
-
evo od mene jedan mokri san, Rimac prije nego izlista dionice u USA, izlista jedan dio na ZSE... napravi jedan IPO koji bi Rvacko TK diglo iz pepela. Taj čovjek bi napravio više za ZSE nego Gažićka u 1000 godina.
-
šteta za visoki prag... eno netko već nudi 80% na cijenu iz dokapa. A biti će to još i više. Bogati postaju bogatiji
kad dolaze dijonice iz dokapa na burzu? Nove dionice?
-
Kolegice vi ionako ne pogađate trendove, tako da bi se trebali sami sebi smijati.
-
Ja već par godina mislim kako je to to, kako HR burzu mogu otpisati i svake godine me iznenadi, pozitivno iznenadi. Kad bih ove novce svake godine mogao zaraditi radeći neki drugi posao? NIkada. Prilika ima i ako krenu novi IPO-i biti će ih i više. Jedino mi je 2018. bila loša tj break even i to je bilo dobro jer me primoralo da krenem i sa USA. U svakom slučaju ovo je najlakša burza za zaraditi značajne pare kad je neka dionica u fokusu. Nema bolje burze. NEMA.
-
Kada je upis?
-
a možda i bude, misli na druge cijepi se, misli na druge izoliraj se, misli na druge nestani s planete
-
eno javila se jedna uvrijeđena baba, vjerojatno išijas od teretane.
-
Ta majka svih kriza dolazi tako dugo da je već krezuba baba. Ne znam tko puši te fore više.
-
-
skriveni na asku prodaje po 35. nadobudni ga nagrađuju sa 40% premije. svaka čast.
-
kad prođe dokap JDPL će definitivno biti zdravija kompanija... ja samo ne bih bio tako siguran da će cijena biti viša od tih 25 kn. Pozdrav, neću više obećajem. Sretno svima, biti će tu još napucavanja.
-
ovdje je zaglavilo malo više jačih forumaša i oni sad drže bid. kako se bude bližio dokap cijena nema gdje nego prema 30 kn... nikako prema 40. Međutim dobra stvar je što ide izvješće koje bi možda moglo biti ok pa će svi imati prilike izaći. nije druk nego ne vjerujem da će itko tko bi uopće htio sudjelovati u dokapu davao više od tih 25 kn. Svaka kupnja iznad 35 kn je po meni čista kocka a svi koji u toj neizvjesnosti oko konačne cijene teški kockari koji vjeruju u bajke.
evo ja bi nadodao da ovo napucavanje koje će danas ići na 40 kn daje 60% premije na cijenu koja bi u bananistanu mogla biti konačna a to je 25 kn. Sad tko je tu lud, ne znam ali razumijem vas.
-
nutemeljenih drukova? Horde investitora čekaju u redu da daju 40 kn umjesto 25 kn. Molim vas. Čudo neviđeno da cijena nije već ispod 30 kn.
-
Apsolutno, da, hoću.
-
dužan sam jedino frendu Trendu. ali cijenimo i crtkarije. hvala.
-
šta reći nego divota. mislim da je svatko mogao zaraditi danas.. ako je kupio. Idemo dalje.
-
Kupio sam 50 kom da se nađe... čekam niže.
Samo je pitanje k9lega koliko je to nisko i je li dovoljno nisko. Npr ja pricekam do 25-30kn. I to samo spekulativno. Slicno je i Viro radio pa sam tamo lijepo zaradio.
sve mi paše, svaki scenarij osim iznenadnog stečaja.
-
Kupio sam 50 kom da se nađe... čekam niže.
-
ipak ni danas nije bio uzaludan dan... spasila INGR, +4000 kom 12 kn, - 3000 kom 12.50.
zato burra i je kakva je kad imamo ekipu kaj ima dioncie 5 minuta....
a vani vam je isto. ali vi slobodno jednom godišnje kad nešto kupite i prodate uklešite u kamen Ja opat Držiha kupih dijonice za unuke ljeta gospodnjega...
ja radije spremim koju iljadarku va žep.