također jučer na zatvaranju.. sad sam pola vratio na 480. Balansiram, šteta ne imati nešto komada ako krene proboj.
Posts by NaBiduAsku
-
-
samo nek se oni droksaju s tim. puno će im pomoći.
-
da, danas živa dosada.
-
ajde da sam konačno saznao o kojem Joakimu stalno pričate.
-
U svakom slučaju veoma interesantno
-
vjerujem da im ne paše novi većinski vlasnik... jer fotelja. ovo ne paše ni Vladi jer žele kvalitetnog partnera a ne likove koji nemaju veze s branšom ali imaju veze s... nek svatko dovrši rečenicu kako hoće.
da, očito su ipak još u igri.
-
Zašto je odbijena TNPL?
-
ovdje više ne znaš tko pije, tko plaća a tko puši.
-
što se ovdje dešava? na ovu cijenu imamo mogućnost zarade od 12% ako cijena bude 5,36... ako još padne postati će vrlo primamljivo.
-
vratio natrag i dokupio. na 500 kn podebljavam.
-
Hvala na info.
-
12 ponuditelja kupuje 1.585.000 komada dionica po 26 kn. Pojedini, ili svi, dali su ponudu po 25 kn. Jesu ovi mali prijatelji uprave? Je li Mitko tu?
Purko nije dao ponudu iako je je u velikom intervjuu najavio da hoće.
e da Purko ništa? ma ludilo
-
ne govorim o tome... nego se referiram na ovo što si napisao
Znači, Jadroplov je u svojem pozivu naveo da će nakon ove po potrebi vjerojatno uslijediti još jedan dokap s ciljem razvoja društva. Zašto bi se dalo nekome da preuzme kompaniju bez javne ponude i da ne ispuni uvjete koji su ostali ulagatelji spremni ispuniti?
ako im je trebala lova onda bi puno više skupili da smo svi imali iste šanse, ovo je kao da se baš za velikog i pisao dokap. ali sad s ovim mitkovim postom ima puno više sve smisla. Lijep parket btw
-
Za male dioničare koji su uletili bit će ovo dobra priča bez obzira kako bilo, samo triba na vrime izaći, dugoročno sa ovakvom upravom i ovakvim cirkusom i sumljivom dokapitalizacijom nema kruha
Bez ikakvih argumenata ovakvo nešto tvrditi je u najmanju ruku čudno?
Znači, Jadroplov je u svojem pozivu naveo da će nakon ove po potrebi vjerojatno uslijediti još jedan dokap s ciljem razvoja društva. Zašto bi se dalo nekome da preuzme kompaniju bez javne ponude i da ne ispuni uvjete koji su ostali ulagatelji spremni ispuniti? Zar ti zaista misliš da su u TNPL recimo pametniji od ovih u JDPL i da bi oni ostvarili puno bolje poslovne rezultate u budućnosti? Njima bi Jadroplov bio tek jedan u nizu oivsnih podružnica u portfelju.
Ako žele preuzeti firmu, neka to naprave u sljedećem dokapu i plate za to odgovarajuću cijenu kao i svi ostali koji su to spremni učiniti. To je to, ništa posebno se ne traži. Ništa dodatno, nikakvi novi momenti, due dilligence i sličnmo na što ostali nemaju pravo.
a gle što je još čudnije... minimalno ulaganje od milijun kuna. jer pare rastu na cesti i svaki Hrvat ima desetine mlijuna.
-
što su veće šanse? da kako ti kažeš TNPL ide i razvodnjavanje ili da hrpa malih ulagača prodaje svoje dionice kupljene po 26 kn sada po 56? Ja idem s logikom da će prije biti ovo drugo nego prvo. I brw jučer sam uzeo 1000 kom JDPL baš zato jer se pisalo o TNPL... sreća pa sam pola riješio. I dalje držim 500 kom i nije mi drago.
, al smisao dokapitalizacije nije sitno špekuliranje.
to ćemo još vidjet.
-
što su veće šanse? da kako ti kažeš TNPL ide u razvodnjavanje ili da hrpa malih ulagača prodaje svoje dionice kupljene po 26 kn sada po 56? Ja idem s logikom da će prije biti ovo drugo nego prvo. I brw jučer sam uzeo 1000 kom JDPL baš zato jer se pisalo o TNPL... sreća pa sam pola riješio. I dalje držim 500 kom i nije mi drago.
-
ovo je šlamperaj samo takav... hrpa čudnih stvari.. odbijanje TNPL? prihvaćanje brdo malih ulagatelja... mislim razočaravajuće.
Moguće je sada Tankerska i dalje u igri
iskreno meni bi to više odgovaralo... to bi bio pravi strateški partner... a ne hrpa malih koji jedva čekaju prodaju po 100% većoj cijeni od kupovne.
-
ovo je šlamperaj samo takav... hrpa čudnih stvari.. odbijanje TNPL? prihvaćanje brdo malih ulagatelja... mislim razočaravajuće.
-
- malo atpl kupljene po 470.
Pa kolega mogli ste bar pričekati da pometu ovaj nalog na 482 kn....ovako ni 2% niste zaradili.
igram se sa stotkom... kratim vrijeme do puknuća kote 500. ništa posebno..ali nabere se.
-
baš sam to malo prije pomislio.