1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. NaBiduAsku

Posts by NaBiduAsku

• PODR (Podravka d.d.)

• NaBiduAsku
    • September 30, 2021 at 3:15 PM
    Quote from Miro
    Quote from NaBiduAsku

Misliš da mali guraju? Nope.

Ne guraju bome ni veliki. Veliki dogovaraju cijenu ili postave ljestvicu. Ovdje se ljestvica ne postavlja nego se svi ufaju da će onaj koji danas kupuje sutra moći skuplje prodavati. Ma tko god kupovao.

sve značajnije pomake cijene napravile su transakcije preko 1000 kom.

• Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

• NaBiduAsku
    • September 30, 2021 at 3:12 PM
    Quote from BSOD

Problem sa shortom je što je tajming bitniji nego kada ideš long. Puno bitniji.

Razlog je jednostavan, iracionalnost tjera ulagače, špekulante da se zbog straha što je brže moguće rješavaju papira. Jasna je stvar da zato i cijene padaju puno brže nego što rastu.

A i kada se tržište "lomi" opet treba znati birati.

koje su po vama najbolje dionice za short u momentu kad krene horor?

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• NaBiduAsku
    • September 30, 2021 at 2:42 PM
    Quote from Marielena
    Quote from NaBiduAsku

moglo bi biti. veliki prometi dosta... uskoro lansiranje.

Netko prodaje HT i Adris u blokovima. Hoce li se nesto i tu sliti?

bo. ali za mjesec dana je izvješće, nema di nego ap ap.

• PODR (Podravka d.d.)

• NaBiduAsku
    • September 30, 2021 at 2:39 PM

ajde bar mi i 3. stup ima koristi od tog :D https://www.ersteplavi.hr/mirovinski-fon…e-plavi-expert/

• PODR (Podravka d.d.)

• NaBiduAsku
    • September 30, 2021 at 2:32 PM

Misliš da mali guraju? Nope.

• PODR (Podravka d.d.)

• NaBiduAsku
    • September 30, 2021 at 2:17 PM
    Quote from Meri
    Quote from NaBiduAsku

opet udar po asku. pozamašan. jel moguće da se i Šaranović ubacio... čisto iz inata :)

on jedini na ovoj burzi drži do malih

nije iskljuceno da on kupuje, ionako kupuje podcijenjenu firmu a ovima nabija cijenu :D win win.

• SPAN (SPAN d.d.)

• NaBiduAsku
    • September 30, 2021 at 2:11 PM

stigao izvještaj odmah se udara po asku.

• PODR (Podravka d.d.)

• NaBiduAsku
    • September 30, 2021 at 2:04 PM

opet udar po asku. pozamašan. jel moguće da se i Šaranović ubacio... čisto iz inata :)

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• NaBiduAsku
    • September 30, 2021 at 1:38 PM

moglo bi biti. veliki prometi dosta... uskoro lansiranje.

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• NaBiduAsku
    • September 30, 2021 at 12:17 PM
    Quote from StatusQuo
    Quote from NaBiduAsku

žena i ja smo pred godinu i pol kupili novi auto... imamo 2. Ovaj drugi je stari punto iz 2002. I najbolje se osjećam u njemu, vozim ga samo za grad kad idem sam u nabavku ili slično. Vrh :)

Mene kad cuju koliki mi bicikla dodje me zajebaju jer mi bicikla kosta kao moje staro autom haha, za auto im kazem da ga najaradje ne bi imao da ne moram, samo zajebancija s njim servis, parking, zurba, ulaganje uvik nesto, s druge strane im kazem moje auto ide tamo i parkira di tvoje nikad nece bas zato sta je jeftino i boli te briga sta ga manje pazi jer ako se sta desi par 100eura sve rijesi (nije da se ne pazi da se ne bi krivo svatilo poantu), a ne meni prijatelj skupo auto onda kad idem s njim do grada parkiramo 5km dalje zbog razno raznih razloga, samo se izivciram kad idem s njim, a da ne govorim da nitko od tih skupih ne iskoristi ni 2% njegovu snagu ali bitno da ima snage, a prosjek voznje 60km/h.

zato je za grad krama a za vikende, putovanja komotan suvić... mi smo u godinu i pol napravili 34 000 km već :D

smo šta će ti krama za grad kad raja ne vidi kola. taština posvuda.

• CORONA virus

• NaBiduAsku
    • September 30, 2021 at 12:06 PM
    Quote from bbkk0000
    Quote from VoraX

Što se tiće cijeplejnja djece to je tržišno gledano ogromni dio kolača gdje se na prezentacijama brojke proboja na isti prikazuju u desetinama milijardi dolara.

Da ste vi lobist nekih od farma kuća i vi biste radili prekovremeno da se proizvod nametne što većem dijelu populacije. Kakva humanost i briga za zdravlje, samo profit nažalost...

Vec sam napisao ali vrijedi ponoviti. Djete do škole prima oko 40 cjepiva u nekoliko koktela. Sa tendencijom povećanja. To nije baš normalna situacija.

znam, svoje dijete sam cijepio sa svime što treba jer ima tu i nekih bolesti koje su opasne a cjepivo ih je gotovo iskorijenilo... za ovo smeće od plandemije, ove bijedne prehlade koja ubija najčešće starije i komorbidne e tu ih nabijem na k...rac, moje dijete neće s tim gofnom cijepiti. Ali ja sam antivakser automatski hahhahahh

• NaBiduAsku
    • September 30, 2021 at 11:45 AM
    Quote from StatusQuo
    Quote from NaBiduAsku

sa auta starog 16 godina, na novog Jaguara, nije ni čudo da te gledaju drukčije. :D :thumbup:

Ja sam i dalje na starom samo 19 god, bolje da ja njih gledam drukcije nego oni mene :P

žena i ja smo pred godinu i pol kupili novi auto... imamo 2. Ovaj drugi je stari punto iz 2002. I najbolje se osjećam u njemu, vozim ga samo za grad kad idem sam u nabavku ili slično. Vrh :)

• NaBiduAsku
    • September 30, 2021 at 11:37 AM

sa auta starog 16 godina, na novog Jaguara, nije ni čudo da te gledaju drukčije. :D :thumbup:

• DRY BULK

• NaBiduAsku
    • September 30, 2021 at 11:05 AM

BDI ap ATPL davn.

• JDPL (Jadroplov d.d.)

• NaBiduAsku
    • September 30, 2021 at 10:45 AM
    Quote from nascar
    Quote from NaBiduAsku

evo neka obavijest https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…c6efb97cd83.pdf

treba polako čitati, pogubio sam se u tim ponudama i protuponudama

slažem se

Files

protuponudna ponuda.png 22.64 kB – 0 Downloads
  • JDPL (Jadroplov d.d.)

• NaBiduAsku
    • September 30, 2021 at 10:36 AM

evo neka obavijest https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…c6efb97cd83.pdf

• PODR (Podravka d.d.)

• NaBiduAsku
    • September 30, 2021 at 9:51 AM
    Quote from diokidina
    Quote from diokidina

Predpostavljam da Pivac kupuje jos u manjim kolicinama, te sa time lagano dize cijenu. Ali interesantno sto kad su kupili Pivci veliki paket od Erstea, dosta malih dionicara se ukljuci li u kupovinu.

Iskreno se nadam da ce cijena ici poprilicno do izvjesca. Izvjesce se ocekuje odlicno.

Ne kupuje vise Pivac sam.

i to je moguće. možda im Šaranović radi dalmatinski dišpet.

• PODR (Podravka d.d.)

• NaBiduAsku
    • September 30, 2021 at 9:44 AM

opa Pifkani su sve nestrpljiviji.

• DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

• NaBiduAsku
    • September 29, 2021 at 3:45 PM

Obavijesti izdavatelja

evo neke obavijesti

• NaBiduAsku
    • September 29, 2021 at 2:04 PM
    Quote from dionicar
    Quote from NaBiduAsku

2016. kupio sam solidnu starogradnju, 1973. godiste za 890 eur kvadrat, sad to vrijedi 1500. Rijeka.

bravo! ali "vrijedi" ako postoji kupac po 1500 ;) kao i npr sto za mene dionica tehnike vrijedi 1000 komad ako postoji kupac ;)
    nadalje, i da postoji za 1500, vrijedi vam 1500 ako imate gdje drugdje zivjeti...

Imam, ovo je bio splet okolnosti, imao srece.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt