-atpl
+podr natovarilo me bome, a neka, fala
da, čini se da se na PODR uzeo predah, kupnja i dalje postojana... biti će tu još svega.
-atpl
+podr natovarilo me bome, a neka, fala
da, čini se da se na PODR uzeo predah, kupnja i dalje postojana... biti će tu još svega.
uh koje stanje svijesti prosječnih špekulanata na zse, dionica naraste 15ak% pa padne 2% i nije to više to
![]()
...a nije nikome palo na pamet konstatirati kako je tržište plitko, digne se sa relativno nevelikom lovom blue chip sa velikim free floatom i po potrebi ga se održava na tim razinama...
70-72 je otpor, kako ga je riješila ATPL tako će i JDPL... do izvješća... naj najkasnije. Pomalo.
evo dakle nije još vrijeme... 3000 kom na 68 kn.
prvo probiti i ostati s bidom iznad 70 kn.
Kolega maratonac,ovaj na 600kn na prodaji je vas pola milijunski?😉
tvori ga 6 naloga.
koje kasno paljenje ima ova b urza, ne mogu vjerovati da sam nakon dokupa pred kraj u petak još i jutros čvaknuo malo po 520
probilo 520 na dosta velikom prometu. super znak za nastavak... zna se gdje.
svaka čast stožeru za obranu kote 520. evo nove plinske boce na 518.
Moglo bi se ovo fino zakotrljati, taman da odradimo vrh prije nego se ameri raspadnu u svojim ponzi šemama. Sljedeća godina mogla bi biti izuzetna za ZSE.
Ima stvarno nmogo izdanja sa velikim potencijalom. U ponedjeljak prebacujem još keša na brokerski.
ovdje se netko baš trudi.. načet 520, ali ovaj se stavlja sa 150 kom na 516
havi mogao je na 518... 300 kn nek da u dobrotvorne
eno fjučersi okrenuli u zeleno.
kupio 100 kom PODR po 602 a nisam kupio 500 kom.
Kupio podr, po velikoj cijeni.
ma ne smeta kolega, sada samo trebate čekati
možda već u ponedjeljak... onaj je kupio po dogovoru na 720... al ajde budi pametan. Ja sam ipak pokratio malo kako je rasla... ostalo držim za daljni razvoj situacije. Sjetimo se na Krašu je bilo slično... napucavanje pa propad i onda samo gore. E sad da li je to i ovdje ne zna se još.
Sretan dan probijanja kote 2000 svima koji slave
prosto mi je nevjerojatno da se to konačno desilo, hvala Pivcima, hvala PODR... jel to sad put ka 2200-2300??
bile su pozitivne blokade na Krašu, ne vidim razlog da se stane na ovih +9%
edit ipak ne za sad. Za sad.
1600 kom po 720
ne bi me čudio nastavak i dr. tjedan.
za dobrim pijetlom prašina se diže taj skače i na guske i na patke... samo da nam još i purani ne polete.
ne znam, rijetko šortam... ali me zanimalo čuti mišljenja drugih, kad krene kriza koji je best sell.
koje su po vama najbolje dionice za short u momentu kad krene horor?
pa evo ti danas: Bed, Bloodbath and Beyond -30%.
ekipa s Reddit-a se zaboravila ukazati 😅
ne mislim na te meme kripto redit smeće... to isto tako može samo po sebi drugi dan 100% gore... mislim na ove iz npr dow jones 100 i slično.