evo opet pritiska na otpor sloma tla na 520...
Posts by NaBiduAsku
-
-
dobro čime je izazvan ovakav pad, slabo pratim jer puno trgujem
p.s. unatoč ogromnom padu kejpova graf GOGL-a kaže stagnacija zadnjih 5 dana. Nisu se dodatno iskorigirali.
-
ako je esea rasla 12 puta, AP onda puno kasni ali nema veze biti će slađe kada i AP ode 12 puta gore
To će onda biti debelo probijene četri znamenke
ajme.......Bože pomozi!.......za neke od vas stvarno me je strah........
kolega vjerujte mi očajan sam matematičar pa plivam na ZSE kao riba u vodi. No sikiriki. Podrška lošim matematičarima!
-
mensečini da ćemo mi laganini zahebat šta se događa vani i tjerat po svom... tehnički smo se odbili i sad čekamo rezultate a ovi vani nek mahnitaju.
-
nadam se da HPB čeka još koja milijunska tužba, što više tužbi bolje raste.
-
https://www.index.hr/vijesti/clanak…tu/2313561.aspx
tamo nema problema
čekaj, a everkranč? jel prijeti evergranđ?? kad će smak svijeta? Bankrot amerike, korona prehladica... daj neku paniku, bar neku!
-
po sitno u više naloga nakupio nešto ATPL na 518, 520. čekam niže.
-
a ovoga je sve više i više... samo što nepoznati ne dospiju u novine... ne znam koji je ovo već sportaš po redu... https://sportske.jutarnji.hr/sn/sport-mix/o…ortasa-15108359
kovid postoji... ali sve oko kovida je big brother fejkara.
ovo sa sportašima treba gledati u sasvim drugačijim okolnostima, naime, sportaši da bi imali vrrhunske sportske rezultate često uzimaju stereoide a stereoidi utječu na suspenziju imuniteta, odnosno imaju protuupalno djelovanje i kada takvi sportaši budu zaraženi, njihov imunitet je loš i slab i stoga razviju teži oblik bolesti
ne znam, nadam se da si u pravu https://dokumentarac.hr/covid-19/popis…-srcanih-udara/
-
kad sam ovo jutros čuo na radiju baš me obradovalo, taj hotel totalno nagrđuje centar Crikvenice, super vijest!
Kad otvore novi počastite ivanu romantičnim vikendom da izgladite ove dislajkove......
čujem da su dobri hoteli u Vrapču.
-
Joakim Hannisdahl
Free-Fall Friday for Capes
Baltic Capesize index -10% to $51k/d (-41% since 7 Oct peak)
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. a jel kaže zašto takav free fall u 2 tjedna?
-
da, raslo je radi toga naravno... a zašto je padalo sa 20 na 10... ista vijest, isto sve ali sa 20 pada na 10... i tek onda raste na 75? paralela ti je zadnja moja rečenica.
Respect kolega ali ja nebi uspoređivao brodare sa SPACom koji je odradio 300% u jedan dan i sad je u premaketu na valjda 100% i nekako sumnjam da su isti ljudi trgovali brodovima i tim trumpovim social mrežama.
uopće ih niti ne uspoređujem... ali dobro... ne da mi se.
-
u toj ponzi americi ništa nije čudno... eno jučer DWAC u premarketu otišao na otvaranju sa 10 na 20 na malom volumenu i onda teški šort sve do 15 sati po našem vremenu i zrokali su ga na 10.30$ ... i onda kad su ga pustili su ga napucali do 75 dolara... e sad zašto je porastao s 10 na 20 pa onda padao do 10 na velikom volumenu da bi ga onda napucali na 75 na još većem... i sve to u 10 sati trgovine. Hoću reći... gore se sve brzo promijeni... i sad ovi što šortaju brodare to su ti isti koji su bijesno šortali DWAC sa 20 sve do 10... kad je stalo napucali su ga do 75... jel to normalno, nije, jel legalno, je.
DWAC kao Digital World Acquisition Corp?
Pa valjda je raslo radi ovoga:
https://finance.yahoo.com/news/shares-sp…-181011243.html
Sad kakve veze taj neki SPAC ima sa brodarima meni nije jasno. Koja je tu paralela?
USA brodari su jučer reagirali na jaki pad ffa, konkretno cape. Sad se odjednom svi tome čude, kao zašto se šorta i zašto pada? Bilo je nelogičnih dana i pada i rasta ali jučer nije bio jedan od njih
da, raslo je radi toga naravno... a zašto je padalo sa 20 na 10... ista vijest, isto sve ali sa 20 pada na 10... i tek onda raste na 75? paralela ti je zadnja moja rečenica.
-
StatusQ, ma pusti i ne gledaj stalno u te indekse i vozarine
one u duljem roku (2022.-2024.) će ostati na visokim razinama
gotovo je konsenzualni istup CEO-jeva raznih bulkeraša i kontejneraša da:
a) vozarine ostaju visoko for foreseeable future
b) obnavlja se 'vozni park'
c) zastoj u opskrbi nije do njih već više do prekinutih lanaca proizvodnje i lučke/kamionske nestišice radnika/kapaciteta
d) TC ugovori su sa sve dužim rokom (čak i do četiri godine unaprijed) čime se zaključavaju povoljni trendovi na nekoliko godina!!
kupujem svaki dip
al će se neki češati kad počnu kapati prva izvješća a nisu unutra
tim više je čudno ovo bacanje papira na brodarskim dionicama dok su im trenutni targeti 50% više od sadašnjih cijena........
u toj ponzi americi ništa nije čudno... eno jučer DWAC u premarketu otišao na otvaranju sa 10 na 20 na malom volumenu i onda teški šort sve do 15 sati po našem vremenu i zrokali su ga na 10.30$ ... i onda kad su ga pustili su ga napucali do 75 dolara... e sad zašto je porastao s 10 na 20 pa onda padao do 10 na velikom volumenu da bi ga onda napucali na 75 na još većem... i sve to u 10 sati trgovine. Hoću reći... gore se sve brzo promijeni... i sad ovi što šortaju brodare to su ti isti koji su bijesno šortali DWAC sa 20 sve do 10... kad je stalo napucali su ga do 75... jel to normalno, nije, jel legalno, je.
-
kad sam ovo jutros čuo na radiju baš me obradovalo, taj hotel totalno nagrđuje centar Crikvenice, super vijest!
-
ajme mrtvila, jedino ERNT i TPNG danas dali znak života, sve drugo na aparatima.
I naša Ivanica je živa.
da, žena je teški voajer
-
ajme mrtvila, jedino ERNT i TPNG danas dali znak života, sve drugo na aparatima.
-
Jasmy kažeš, na kojoj burzi se može kupiti? aha našao... a zašto Jasmy?
-
očito ima puno milijunaša ali su dosta neaktivni.
-
>1000k HRK s tendencijom ++
Zanima me da li vi to sve drzite na ZSE.
Cini mi se da to na ZSE nemate gdje okrenuti?
s polovicom može trejdati a drugu polovicu složiti jedan umjeren portfelj sačinjen od likviduša i teškaša ZSE-a...
-
dobro što je ovo? Ili idemo više up ili je zabijmo do 520 da tehnički odradi svoje ako baš mora. Jer ovo je horor, vozarine su fino porasle jučer i danas.
samo polako kolega, velike brzine znatno povećavaju potrošnju "goriva"
, zalihe se stvaraju na nižim cijenama
meni paše sve samo ovaj
ne