1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. NaBiduAsku

Posts by NaBiduAsku

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• NaBiduAsku
    • October 26, 2021 at 2:07 PM

evo opet pritiska na otpor sloma tla na 520...

• DRY BULK

• NaBiduAsku
    • October 26, 2021 at 2:03 PM

dobro čime je izazvan ovakav pad, slabo pratim jer puno trgujem ^^

p.s. unatoč ogromnom padu kejpova graf GOGL-a kaže stagnacija zadnjih 5 dana. Nisu se dodatno iskorigirali.

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• NaBiduAsku
    • October 26, 2021 at 1:59 PM
    Quote from hugh
    Quote from Burza2021

ako je esea rasla 12 puta, AP onda puno kasni ali nema veze biti će slađe kada i AP ode 12 puta gore

To će onda biti debelo probijene četri znamenke

ajme.......Bože pomozi!.......za neke od vas stvarno me je strah........

kolega vjerujte mi očajan sam matematičar pa plivam na ZSE kao riba u vodi. No sikiriki. Podrška lošim matematičarima!

• NaBiduAsku
    • October 26, 2021 at 1:09 PM

mensečini da ćemo mi laganini zahebat šta se događa vani i tjerat po svom... tehnički smo se odbili i sad čekamo rezultate a ovi vani nek mahnitaju.

• HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.)

• NaBiduAsku
    • October 26, 2021 at 11:40 AM

nadam se da HPB čeka još koja milijunska tužba, što više tužbi bolje raste.

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• NaBiduAsku
    • October 26, 2021 at 11:09 AM
    Quote from Sony

https://www.index.hr/vijesti/clanak…tu/2313561.aspx

tamo nema problema

čekaj, a everkranč? jel prijeti evergranđ?? kad će smak svijeta? Bankrot amerike, korona prehladica... daj neku paniku, bar neku!

• Što smo danas tržili

• NaBiduAsku
    • October 26, 2021 at 9:47 AM

po sitno u više naloga nakupio nešto ATPL na 518, 520. čekam niže.

• CORONA virus

• NaBiduAsku
    • October 22, 2021 at 3:11 PM
    Quote from barbosa 2.0
    Quote from NaBiduAsku

a ovoga je sve više i više... samo što nepoznati ne dospiju u novine... ne znam koji je ovo već sportaš po redu... https://sportske.jutarnji.hr/sn/sport-mix/o…ortasa-15108359

kovid postoji... ali sve oko kovida je big brother fejkara.

ovo sa sportašima treba gledati u sasvim drugačijim okolnostima, naime, sportaši da bi imali vrrhunske sportske rezultate često uzimaju stereoide a stereoidi utječu na suspenziju imuniteta, odnosno imaju protuupalno djelovanje i kada takvi sportaši budu zaraženi, njihov imunitet je loš i slab i stoga razviju teži oblik bolesti :|

ne znam, nadam se da si u pravu https://dokumentarac.hr/covid-19/popis…-srcanih-udara/

• JDRN (Jadran d.d.)

• NaBiduAsku
    • October 22, 2021 at 12:56 PM
    Quote from hugh
    Quote from NaBiduAsku

kad sam ovo jutros čuo na radiju baš me obradovalo, taj hotel totalno nagrđuje centar Crikvenice, super vijest!

Kad otvore novi počastite ivanu romantičnim vikendom da izgladite ove dislajkove......

čujem da su dobri hoteli u Vrapču. :/

• DRY BULK

• NaBiduAsku
    • October 22, 2021 at 12:37 PM
    Quote from jasko

Joakim Hannisdahl

Free-Fall Friday for Capes

Baltic Capesize index -10% to $51k/d (-41% since 7 Oct peak)

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

a jel kaže zašto takav free fall u 2 tjedna?

• DRY BULK

• NaBiduAsku
    • October 22, 2021 at 11:53 AM
    Quote from looserst
    Quote from NaBiduAsku

da, raslo je radi toga naravno... a zašto je padalo sa 20 na 10... ista vijest, isto sve ali sa 20 pada na 10... i tek onda raste na 75? paralela ti je zadnja moja rečenica.

Respect kolega ali ja nebi uspoređivao brodare sa SPACom koji je odradio 300% u jedan dan i sad je u premaketu na valjda 100% i nekako sumnjam da su isti ljudi trgovali brodovima i tim trumpovim social mrežama.

uopće ih niti ne uspoređujem... ali dobro... ne da mi se. :thumbup:

• DRY BULK

• NaBiduAsku
    • October 22, 2021 at 9:54 AM
    Quote from looserst
    Quote from NaBiduAsku

u toj ponzi americi ništa nije čudno... eno jučer DWAC u premarketu otišao na otvaranju sa 10 na 20 na malom volumenu i onda teški šort sve do 15 sati po našem vremenu i zrokali su ga na 10.30$ ... i onda kad su ga pustili su ga napucali do 75 dolara... e sad zašto je porastao s 10 na 20 pa onda padao do 10 na velikom volumenu da bi ga onda napucali na 75 na još većem... i sve to u 10 sati trgovine. Hoću reći... gore se sve brzo promijeni... i sad ovi što šortaju brodare to su ti isti koji su bijesno šortali DWAC sa 20 sve do 10... kad je stalo napucali su ga do 75... jel to normalno, nije, jel legalno, je.

DWAC kao Digital World Acquisition Corp?

Pa valjda je raslo radi ovoga:

https://finance.yahoo.com/news/shares-sp…-181011243.html

Sad kakve veze taj neki SPAC ima sa brodarima meni nije jasno. Koja je tu paralela?

USA brodari su jučer reagirali na jaki pad ffa, konkretno cape. Sad se odjednom svi tome čude, kao zašto se šorta i zašto pada? Bilo je nelogičnih dana i pada i rasta ali jučer nije bio jedan od njih

Display More

da, raslo je radi toga naravno... a zašto je padalo sa 20 na 10... ista vijest, isto sve ali sa 20 pada na 10... i tek onda raste na 75? paralela ti je zadnja moja rečenica.

• DRY BULK

• NaBiduAsku
    • October 22, 2021 at 9:36 AM
    Quote from hugh
    Quote from accountant

StatusQ, ma pusti i ne gledaj stalno u te indekse i vozarine

one u duljem roku (2022.-2024.) će ostati na visokim razinama

gotovo je konsenzualni istup CEO-jeva raznih bulkeraša i kontejneraša da:

a) vozarine ostaju visoko for foreseeable future

b) obnavlja se 'vozni park'

c) zastoj u opskrbi nije do njih već više do prekinutih lanaca proizvodnje i lučke/kamionske nestišice radnika/kapaciteta

d) TC ugovori su sa sve dužim rokom (čak i do četiri godine unaprijed) čime se zaključavaju povoljni trendovi na nekoliko godina!!

kupujem svaki dip

al će se neki češati kad počnu kapati prva izvješća a nisu unutra

Display More

tim više je čudno ovo bacanje papira na brodarskim dionicama dok su im trenutni targeti 50% više od sadašnjih cijena........

Display More

u toj ponzi americi ništa nije čudno... eno jučer DWAC u premarketu otišao na otvaranju sa 10 na 20 na malom volumenu i onda teški šort sve do 15 sati po našem vremenu i zrokali su ga na 10.30$ ... i onda kad su ga pustili su ga napucali do 75 dolara... e sad zašto je porastao s 10 na 20 pa onda padao do 10 na velikom volumenu da bi ga onda napucali na 75 na još većem... i sve to u 10 sati trgovine. Hoću reći... gore se sve brzo promijeni... i sad ovi što šortaju brodare to su ti isti koji su bijesno šortali DWAC sa 20 sve do 10... kad je stalo napucali su ga do 75... jel to normalno, nije, jel legalno, je.

• JDRN (Jadran d.d.)

• NaBiduAsku
    • October 22, 2021 at 9:15 AM

kad sam ovo jutros čuo na radiju baš me obradovalo, taj hotel totalno nagrđuje centar Crikvenice, super vijest!

• NaBiduAsku
    • October 21, 2021 at 3:38 PM
    Quote from Meri
    Quote from NaBiduAsku

ajme mrtvila, jedino ERNT i TPNG danas dali znak života, sve drugo na aparatima.

I naša Ivanica je živa. :thumbup:

da, žena je teški voajer ^^

• NaBiduAsku
    • October 21, 2021 at 3:24 PM

ajme mrtvila, jedino ERNT i TPNG danas dali znak života, sve drugo na aparatima.

• Što smo danas tržili

• NaBiduAsku
    • October 20, 2021 at 3:26 PM

Jasmy kažeš, na kojoj burzi se može kupiti? aha našao... a zašto Jasmy?

• Razotkrivamo portfelje

• NaBiduAsku
    • October 20, 2021 at 10:07 AM

očito ima puno milijunaša ali su dosta neaktivni.

• Razotkrivamo portfelje

• NaBiduAsku
    • October 20, 2021 at 9:55 AM
    Quote from Marielena
    Quote from Moller

>1000k HRK s tendencijom ++

Zanima me da li vi to sve drzite na ZSE.

Cini mi se da to na ZSE nemate gdje okrenuti?

s polovicom može trejdati a drugu polovicu složiti jedan umjeren portfelj sačinjen od likviduša i teškaša ZSE-a...

• NaBiduAsku
    • October 20, 2021 at 9:49 AM
    Quote from Moller
    Quote from NaBiduAsku

dobro što je ovo? Ili idemo više up ili je zabijmo do 520 da tehnički odradi svoje ako baš mora. Jer ovo je horor, vozarine su fino porasle jučer i danas.

samo polako kolega, velike brzine znatno povećavaju potrošnju "goriva" ;) , zalihe se stvaraju na nižim cijenama

meni paše sve samo ovaj :sleeping: :sleeping: :sleeping: ne :)

1. Privacy Policy
  2. Kontakt