1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. NaBiduAsku

Posts by NaBiduAsku

• CORONA virus

• NaBiduAsku
    • November 19, 2021 at 9:43 AM
    Quote from 5. Element

Cjepiva ne valjaju. Ne stite niti dovoljno jako niti dovoljno dugo.

Eksperimentalna su, niti proizvodjaci niti drzava ne preuzimaju odgovornost za posljedice.

Svjedocimo egzistencijalnom prisiljavanju ljudi da se cijepe, usprkos ovome gore.

I to su fizicke cinjenice.

Cijepio sam se, ali ne mogu negirati bjelodano.

I zato je otpor, pobuna, neposluh, Plenki, nazovi to kako god hoces, protiv kovid potvrda i tebe i tvoje bahate vladavine savrseno opravdan.

Display More

mene hanč rijetko vara, cjepiva mi dođu kao dijonice. Ospice su mi nešto tipa ERNT, Covid 19 cjepivo bih stavio u rang Magme.

• CORONA virus

• NaBiduAsku
    • November 19, 2021 at 9:35 AM

:D :D :D :D https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet…2-doze-15122227

trk po novu dozu da bar potraje par tjedana:D

• CORONA virus

• NaBiduAsku
    • November 19, 2021 at 9:10 AM
    Quote from Ledica
    Quote from bbkk0000

KONAČNO‼️‼️‼️‼️

Singapur je postao prva država u svijetu koja je izvršila obdukciju tijela sa C#O#VI#D-19. Nakon temeljitog istraživanja otkriveno je da C#o#v#i#d-19 ne postoji kao virus, već kao bakterija koja je bila izložena zračenju i uzrokuje smrt ljudi zgrušavanjem u krvi.

Utvrđeno je da bolest C#o#v#i#d-19 uzrokuje krvne ugruške, što dovodi do zgrušavanja krvi kod ljudi, te uzrokuje zgrušavanje krvi u venama, što otežava disanje osobi; Budući da mozak, srce i pluća ne mogu primiti kisik, zbog čega ljudi brzo umiru.

Kako bi otkrili uzrok nedostatka respiratorne moći, liječnici u Singapuru nisu poslušali protokol W#H#O-a i izvršili su obdukciju C#O#VI#D-19.

Nakon što su liječnici otvorili i pažljivo pregledali ruke, noge i druge dijelove tijela, primijetili su da su krvne žile proširene i ispunjene krvnim ugrušcima, što je otežalo protok krvi, a također i smanjilo protok kisika u tijelu, uzrokujući smrt pacijenta. Nakon što je saznalo za ovo istraživanje, singapursko Ministarstvo zdravlja odmah je promijenilo protokol liječenja C#o#v#i#d-19 i dalo aspirin svojim pozitivnim pacijentima. Počeli su pacijentima davati aspirin100 mg i Imromac. Kao rezultat toga, pacijenti su se počeli oporavljati i njihovo se zdravlje počelo poboljšavati. Singapursko ministarstvo zdravlja evakuiralo je više od 14.000 pacijenata u jednom danu i poslalo ih kući.

Nakon razdoblja znanstvenih otkrića, liječnici u Singapuru objasnili su metodu liječenja rekavši da je bolest globalna prevara, “To nije ništa drugo nego intravaskularna koagulacija (krvni ugrušci). Metoda liječenja:

tablete s antibioticima

Protuupalno i uzmite antikoagulanse (aspirin).

To ukazuje na to da se bolest može izliječiti.

Prema drugim singapurskim znanstvenicima, respiratori i jedinica za intenzivnu njegu (ICU) nikada nisu bili potrebni. Protokoli u tu svrhu već su objavljeni u Singapuru.

Kina to već zna, ali nikada nije objavila svoje izvještaje.

Podijelite ove podatke sa svojom familijom, komšijama, poznanicima, prijateljima i kolegama kako bi se oni oslobodili straha od C#o#v#i#d-19 i shvatili da ovo nije virus, već bakterija koja je samo bila izložena zračenju. Oprezni bi trebali biti samo ljudi s vrlo niskim imunitetom. Ovo zračenje također uzrokuje upalu i hipoksiju. Žrtve trebaju uzeti Asprin-100 mg i Apronik ili Paracetamol 650 mg.

Izvor: Ministarstvo zdravlja Singapura Dijelite dalje po svim grupama itd neka što više ljudi ovo vidi.

Jel tko zna dali je ovo točno?

Display More

Ako pitaš antivaksere, ovo je 100% istina.

Ako pitaš vaksere ovo je 100% fake vijest.

Priklanjam se mišljenju ovih potonjih.

Display More

jel i ovo fejk njuz i jeste se predbilježili za stotu dozu? I bez etiketiranja molim, mi smo anti covid 19 vakseri, sve drugo provjereno što se koristi desetljećima pijemo na slamku ako treba, ovo smeće ne uzimamo. https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet…jepivo-15122103

• CORONA virus

• NaBiduAsku
    • November 19, 2021 at 9:05 AM
    Quote from ZoD

Ima li netko podatke kolika je smrtnost u RH od Covid19? Zadnje što sam pronašao jest 1.8%, u što se ubrajaju stariji od 65, bolesnici sa komorbiditetima itd.

Koliko su ovakve mjere uopće opravdane?

svaka smrt je tužna ali u ovom konkretnom slučaju kad se ne smiju vršiti obdukcije i kad se u korona smrti stavlja sve i svašta... pa imamo hrpu osoba sa svim mogućim komorbiditetima, karcinomom naročito... i ta teza da su neki prerano umrli... neki zaista jesu ali sigurno u ovih 10 000 ima jako mnogo ljudi koji bi umrli unutar godine dana i od propuha s obzirom na stanje u kojem su bili. Tako da mi je malo sve ovo pre patetično i perfidno kad se ovako manipulira sa brojevima umrlih od korone. Dakle 5000 ljudi godišnje umre od korone na 4 milijuna stanovnika, barem 70% populacije je imalo covid do sada.. dakle smrtnost je manja od pola posto... da li je ovakav teror potreban s obzirom na te brojke i tko će plakati za nama živima i našom djecom, kojima kradu život i budućnost. Otvaraj sve, vidimo se na prosvjedu u Zagrebu! CAR JE GOL.

• Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

• NaBiduAsku
    • November 17, 2021 at 3:47 PM
    Quote from BSOD
    Quote from accountant

tuče o liniju $55 i odbija se od nje

ništa od rasta preko toga, izgleda

cijeli sektor je slabunjav, nikakav, pada BDI, smak svijeta i to...

Short ZIM na 54.

Pokrivanje na 51.90.

Hvala lijepa!

Display More

očekivao sam da ćeš shortati LCID. Svaka ćas. ;)

• Što smo danas tržili

• NaBiduAsku
    • November 17, 2021 at 2:36 PM

ipak pokratio malo kupljeno po 342. pa da vidimo preksutra quo vadis.

• DRY BULK

• NaBiduAsku
    • November 17, 2021 at 12:11 PM
    Quote from BudFox

China Capesize down -20%

:huh: ovo je stvarno loše.

• Što smo danas tržili

• NaBiduAsku
    • November 17, 2021 at 11:39 AM
    Quote from Ivana7
    Quote from Marin83

Kupio ATPL i danas i to po 355kn

- a što je bilo s onima kupljenim po 393kn, njih ste sigurno prodali onom malom vazduhoplovcu iz Lovrana.

- uvijek sam se divila investitorima koji stalno dokupljuju i dokupljuju, imaju pored sebe vreće s svježim novcem...

Ako se uvaljivalo iznad 500 ne vidim zašto je loše po malo kupovati u padu. Kad okrene smjer počastit ćemo i našu ocvalu stjuardesu. :*

• Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

• NaBiduAsku
    • November 17, 2021 at 11:27 AM
    Quote from BSOD
    Quote from calypso

Meni ovo smrdi na baloncinu epskih proporcija... Kod Toyote, VWa, Forda, GMa i ostalih, kupujes tradiciju, prodajnu mrezu, stabilnu prodaju... Kod Tesle, Riviana, NIOa i ostalih EVova kupujes....... ne znam sta kupujes... tesku spekulaciju da ce cijeli svijet odjednom poceti prelaziti na EVove?

Uglavnom, kod EVova mi se cini da je igra ko zadnji magarac i nek ugasi svjetlo... Ovo nisu dionice za ulaganje, vec dionice za spekuliranje, sto je skroz OK dok ti nisi onaj zadnji magarac...

Apsolutno točno!

Cijela priča o EV se može podvesti pod "greater fool theroy".

Ja čekam short tih EV-ova, taj LCID je lijepo častio, no, ovo jučer što su napravili stvarno se rijetko viđa. Kupci kao sumanuti, svaki dip se takvom brzinom popunjavao da kao da ga nije niti bilo.

I LCID i RIVN, bez prihoda, idućih barem godinu dana. A valuacije...

Display More

Magma bi u USA vrijedila 100 kn jer rade na lijeku za odvikavanje od igračaka. Ona burza je van pameti. Ponzi, crypto kockarnica.

• DRY BULK

• NaBiduAsku
    • November 17, 2021 at 11:17 AM

U svakom slučaju rizik je mnogo manji sad nego iznad 500 kn. A s obzurom na prosjek vozarina nije loše započeti s kupnjama.

• DRY BULK

• NaBiduAsku
    • November 17, 2021 at 11:08 AM
    Quote from jasko
    Quote from jasko

Prosjek vozarina za 11. mjesec.............

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

da, ovo je sve jako dobro još uvijek... a bit će i odbijanac, pa će se to malo i popraviti. Uglavnom od danas sam krenuo u šoping, kupovati ću svakih 20 kn niže. I svakih 5 kn na JDPL.

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• NaBiduAsku
    • November 17, 2021 at 10:32 AM
    Quote from Mrcash

Gledajući Dianu puno je atlant zaronio, nekih 400 do 450 kuna bi miritalo da budu u balansu. Fjucersi su danas ok također

kolega jeste prodali ili još hodlate?

• NaBiduAsku
    • November 17, 2021 at 9:57 AM
    Quote from stipe_Cro

Čekaju da ili stane padati ili dođe do njihove ulazne cijene. Klasika :)

Vjerojatno su trejderi krivi... danas ti trejder dođe nešto kao antivakser. Ovako se i OPTE vozila u puno krugova, sad ovi koji su čuvali dijonice kupljene po 2-3 kn imaju zaradu od par kuna, trejderi su to odvrtili par puta, prodajna cijena možda i preko 12 kn ^^

čekamo vozarine danas.

• NaBiduAsku
    • November 17, 2021 at 9:50 AM

mene samo zanima gdje su ovi prodavači bili pred tjedan dva kad je cijena bila 200 kn viša ^^

• CORONA virus

• NaBiduAsku
    • November 17, 2021 at 9:12 AM
    Quote from zlocesti

Što smo danas tržili ?

Ja toalet papir.

Pa mi smo pred građanskim ratom. ;(

Nečuveno je dokle su nas doveli, da krene čovjek na čovjeka.

Obzirom na broj cijepljenih koji obolijevaju, i šire boelst, a njih nitko ne testira dok ne razviju simptome, covid potvrde i testiranje necijepljenih se doimlju kao represija. Zagorčavati ću ti život dok se ne cijepiš.

A iz prve ruke mogu reći da je istina da cijepljeni obolijevaju, u velikom broju

Ali obole blago. Nikom nije trebalo bolničko liječenje.

Iz tog se razloga držim razumnim cijepiti.

I ne, neću se cijepiti četvrti put.

Tri put je i više nego dovoljno :S

Toalet papir, dakle

Display More

kolegice, drago mi je da ste ipak realni. Nitko ne osporava da covid ne postoji, nitko ne spori da ljudi umiru od ove bolesti. Ali treba malo stati na loptu jer ovo nije normalno, šta rade ljudima. Ova razina histerije nije proporcionalna opasnosti od ove bolesti. Jako puno se i manipulira, ovo je sve off na toliko levela da je to strašno. I naravno nek se cijepi tko god hoće, jedino mi žao jednoumlja koje mnoge ljude dovodi u zabludu a o uvjetovanjima poslom i slobodom da i ne govorim. Veliki lajk za ovaj post.

• CORONA virus

• NaBiduAsku
    • November 16, 2021 at 3:29 PM

evo izbacili Lauca, još prisilno cijepljenje i mnogi će likovati. Dok ne krenu i po njih :D

a danas sam čak čuo od jedne žene da će nabaviti pljucu... nevjerojatno. Žena u penziji... mirna i povučena. Pitam se ako je ona toliko luda šta će reć branitelji, PTSP-ovci :rolleyes:

• CORONA virus

• NaBiduAsku
    • November 16, 2021 at 2:30 PM
    Quote from NaBiduAsku
    Quote from Laudator

Nešto nisi pratio zbivanja u zadnje vrijeme?

Laudator pusti, nema tu pomoći. Ne kuži.

e ovo ni ja ne kužim... najprocjepljenija zemlja na svijetu otkazuje Božić jer im rastu brojevi, 40% njih primili su i busterić https://www.express.co.uk/news/uk/152178…istmas-lockdown

ljudi cijepite se, cijepite se, cijepite se. To je jedini izlaz hahaha ^^

• CORONA virus

• NaBiduAsku
    • November 16, 2021 at 1:52 PM
    Quote from Laudator
    Quote from Sony

https://www.index.hr/vijesti/clanak…ed/2318792.aspx

Znači on poziva na prosvjed protiv sebe.Tu već yebe lud zbunjenog.

Nešto nisi pratio zbivanja u zadnje vrijeme?

Laudator pusti, nema tu pomoći. Ne kuži.

• CORONA virus

• NaBiduAsku
    • November 12, 2021 at 12:27 PM
    Quote from crveni

Pomoću cijepljenih ćemo brzo doseći imunitet krda na legalan način.

Možda je to cilj?!

negdje sam naletio na nekakav dokument u kojem navodno o postotku cijepljenih ovisi hoćemo li dobiti one milijarde od europske komisije... tako da možda zato toliki pritisak... samo zašto EU to uvjetuje... ne znam.

• CORONA virus

• NaBiduAsku
    • November 12, 2021 at 12:22 PM

uvođenje kovid potvrda je nešto najodvratnije što se dešava u Hrvatskoj još od pada Vukovara... ti ljudi masovno šire virus, to je doslovno licence to kill koju je odobrila ista ova Markotićka koja je pred godinu i pol dana izgovarala ovakve riječi:

Za one koji krše mjere samoizolacije ima jasnu poruku. "Možda sam bila preblaga kad sam rekla da je to kao da pucate iz pištolja, sad ću biti oštrija, to je kao da u trgovačkom centru pucate iz puške, to je terorizam. U ovom slučaju bioterorizam", kaže Markotić.

Markotić oštro poručuje kršiteljima mjera samoizolacije: "To je kao da pucate iz puške u trgovačkom centru, to je terorizam. U ovom slučaju bioterorizam"
    O kršenjima mjera samoizolacije s reporterkom Dnevnika Nove TV Sanjom Višticom razgovarala je ravnateljica Klinike za infektivne bolest Dr. Fran Mihaljević…
    dnevnik.hr

i nikom ništa ^^

1. Privacy Policy
  2. Kontakt