serviraju ti se vijesti... sve je strogo kontrolirano, javne rasprave nema, ako itko iole drugačije razmišlja cenzurira ga se ili proziva da je ravnozemljaš. Samo da ne kažem kakav čovjek ne vidi što se događa. Ali ne brini progledat će čak i ti i takvi.
Posts by NaBiduAsku
-
-
evo ja se ograđujem od ove ... svatko nek se ogradi od koga hoće ali neka druge ne prisiljava na nešto što ne želi.
‘Sva cjepiva u Hrvatskoj 100 posto štite od umiranja. Cijepite se onom vakcinom koja vam prva dođe pod ruku‘‘Nadam se da svi žele život i da im je život dragocjen toliko da će se odlučiti cijepiti čime god, bez obzira na dob i ove priče‘www.jutarnji.hrjučer je 20 osoba umrlo u Austriji sa koronom, od njih 20, 12 je bilo cijepljeno. I svejedno idu ljudima nametati obvezno cijepljenje... pa i djeci. Znači BOLESNO.
Zwölf von 20 Corona-Toten in NÖ waren geimpftIn NÖ starben in den jüngsten 20 Stunden 20 Patienten am Coronavirus: Zwölf davon waren geimpft, acht waren ungeimpft.www.heute.at -
zaboravih dodati attachment na prethodno. ne znam u kojoj ste skupini ali iz ovog je očito da ljudi padaju ničice. Ja sam od nedavno u skupini ovih koji se utope.
-
šta reći, iz ovog se vidi koliko je opasan ovaj novinarski virus
-
nek netko lupi do 380 dok sam još živ. ima li koja dobra dušica? fjučersi su va minuse.
ako vozarine ostanu ovakve par godina onda kupnja brodova ima smisla... bolje da su stavili long ugovore pred par mjeseci kad su vozarine divljale. Ako su mogli.
-
Naravno.
Pa od nepotrosnje nema love.
Kako mozete ocekivati od pharme i lijecnika koje ista podmicuje da pricaju kako ne trebaju cjepiva, maske, mjere, kako korona nije nesto strasno itd. kad im milijarde ovise o tome?
Pa vidite da se ide prema obveznom testiranju i cijepljenih!!! Dvaput tjedno je 100 puta godisnje!! Puta 3.5 miliona ljudi je 350 miliona testova, puta 50 kn u nabavi i eto preko milijarde eura na testovima. Divota.
Ogromna para, da, jako skupo, i to je zasad jedina prepreka. Ali cekajte malo, nece se nasi junaci samo tako predati. Sto je to za nase zdravlje, sigurnost, eeeejjj??
Samo polako, ide sve to kako treba.
Pranje mozga ide dalje.
svaki dan 40 milijuna naših kuna ide u nečije džepove... koliko bi ECMO aparata moglo kupiti za te novce, kolike bi mogle biti plaće naših medicinara, koliko bi anesteziologa, ovih, onih mogli uvesti iz Indije npr. i tako smanjiti pritisak... nije njih briga za umrle. Niti najmanje.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvats…-tvrtki-1548027
državni mediji su kupljeni kao i neki liječnici, nije to ništa novo. Pranje mozga ide preko privatnih i javnih servisa. Nije to nikakva uvreda već činjenica. Žalosno je što im toliko vjerujete iako su bezbroj puta uhvaćeni u laži. Žao mi vas je.
Dobro ,ako je tako ,ali nemože nekoliko ljudi manipulirati u svezi korone cijeli svijet,kad bi to samo radili političari i farmauceti još bi prošlo ali svi su jedinstveni oko korone osim onih koji se boje igle.
kolega ili kolegice iznenaditi ćete se. Sve će se saznati vrlo skoro, plan ide svoijim tijekom, kuhanje žabe traje ima već skoro 2 godine, za dvije godine ovo će biti svijet kakav do pred godinu dana nismo ni slutili a kamo li pred 2 godine.
-
Gospođo ne znam koji prašak koristite, Ariel, Persil ili Faks. U svakom slučaju mozak redovito dobro perete. Lanjski snijeg vam je da cjepiva štite od zaraze i od smrti. Znam da ste razočarani, uvijek se možete docijepiti. Pa ćete manje biti u panici.
Kad vam ponestanu argumenti onda idu uvrede na osobnoj razini. Žalosno .
Doktori svjedoče: Hrvatske su milijarde završile na računima farmaceutskih tvrtki!NOVO 21:26 - Neću reći svi, ali 99 posto liječnika specijalista ide na kongrese i putovanja preko farmaceutskih kuća. Ponekad opravdano, ali velikim dijelom i…www.jutarnji.hrdržavni mediji su kupljeni kao i neki liječnici, nije to ništa novo. Pranje mozga ide preko privatnih i javnih servisa. Nije to nikakva uvreda već činjenica. Žalosno je što im toliko vjerujete iako su bezbroj puta uhvaćeni u laži. Žao mi vas je.
-
može podatak za fjučerse? hvala.
-
gospodin Bakić je upravo napisao na svom zidu da nažalost ide na sprovod čovjeku koji je 3 puta cijepljen. Zarazio se u bolnici. Sad su bit će u bolnici ostali samo 41-godišnjaci... tako bar kaže netko tko je i prije lagao. Da mu vjerujem.
Gospođo ne znam koji prašak koristite, Ariel, Persil ili Faks. U svakom slučaju mozak redovito dobro perete. Lanjski snijeg vam je da cjepiva štite od zaraze i od smrti. Znam da ste razočarani, uvijek se možete docijepiti. Pa ćete manje biti u panici.
Ti si tu svakom loncu poklopac.
lonac je šupalj, netko mora.
-
-
Uspjeli ste da povraćam. Nije vam to u redu.
Toga se u Hrvatskoj ne morate bojati jer mi sigurno nećemo procijepiti niti starije od 80. Kod nas će epidemija trajati vječno
A i sve će nas manje biti.
da, biti će nas sve manje, velikom dijelom jer se ne cijepe stariji od 70-75, ali i jer postoji i ona jedna teorija zavjere. U koju ne vjerujem, ali gdje ima dima... a epidemija tj. ovaj virus će definitivno trajati vječno a i ove covid potvrde. To i je plan. Kontrola.
-
Uspjeli ste da povraćam. Nije vam to u redu.
vi se fino cijepite i zaštitite se od tih zločestih rezervoara. Ne igrajte se sa svojim zdravljem pa i životom. Cijepite se.
evo pravog rezervoara, 75% zaposlenika CDC-a nije cijepljeno čini se
čega se boje?
-
Rasprava je itekako smislena, jer se tiče našeg zdravlja i života.
https://m.youtube.com/watch?v=4waLw5BVsq8
Ovo će imati veći utjecaj za naše živote.
je da, prilikom aneksije Krima nisam izlazio iz kuće i prijetilo mi se otkazom .
-
Evo i tablica NHS sa brojevima umrlih na 100 000 cijepljenih i necijepljenih:
A evo i link na kompletan izvještaj koji je izraziti pozitivan u pogledu učinkovitosti cjepiva:
https://assets.publishing.service.gov.uk/government/upl…t_-_week_44.pdf
vrlo zgodna tablica koja pokazuje da u grupi najugroženijih, staiji od 80 godinana 100 000 ukupnog stanovništva umre 62 cijepjena, a na isti broj ukupnog stanovništva umre 133 necijepljena stanovnika starija od 80 . S obzirom da je preko 80 % starijih od 80 godina u UK cijepljeno to znači da kod stariih od 80 rizik od smrti kod cijepljenih je za 8 x manji.
sve 5, nemam ništa protiv cijepljenja starije i najugroženije populacije, ako to oni žele. Prisila mi smeta a o cijepljenju djece da i ne govorim. KOliko je djece u ovim tablicama umrlo?? Čemu cijepljenje djece? Zašto puštaju ljude u bolnice sa covid potvrdama da šire virus?
-
da kojim slučajem živim u Zagrebu stanovao bih negdje u Zagrebačkoj županiji, toliko lijepih sela, povoljnih kuća... a ljudi se tiskaju na Lanišće... suludo.
-
zakon ponude i potraznje-
https://www.njuskalo.hr/nekretnine/sta…-oglas-35959339
istocni dio ZG - kvadrat preko 2000 eur ( ok oglaseno, vjerojatnoce se prodat za malo manje) a zgrada stara 30 godina -a ali prodaje se lokacija.
dakle sadržaji - u blizini je pošta, banka, mueller, konzum, slasticarna, kafic, tramvaj je max 5 min, skola na 5 min.. jednostavno netko ko zeli doci u ZG mu je odlicna prilika. meni koji sam od rođenja u zg naravno da nekretnina nije nesto atraktivna kad i sam zivim trenutno u zgradi staroj 30ak godina.
zamislite nekoga iz duge rese ili siska - njemu je ovo sa magarca na konja - uezo sam dugu resu i sisak ko primjer - da se ne bi neko uvrijedio..
kolega uskoro će vam sve to biti nacionalizirano. Inclusive capitalism. https://www.theguardian.com/commentisfree/…endum-corporate
-
Evo u Australiji su počeli sa odvođenjima u logore..
ma pomalo... nemojte kolega baš svemu vjerovati na prvu. Uostalom sve ćemo saznati vrlo skoro. Ako se u godinu dana ovoliko raspalo sve u što smo vjerovali, za godinu dvije nećemo prepoznati svijet u kojem živimo. Jadna naša djeca. Nadam se da sam poludio i da gadno brijem.
svaka smrt je grozna... na planeti je skoro 8 miljardi ljudi, umrlo od i SA koronom 5,2 milijuna.. U DVIJE godine. Da li je to malo sve pretjerano što se radi. Mislim da je.
-
Od ovoga što se vidi uopće nemožetet usporediti ništa sa ničime...
jedino što možete to je gledati broj umrlih na 100 000 stanovnika u UK i u Cro, ali to se ne vidi iz ove tablice...i nju može upotrijebiti da bi dosli do zaklučka da je od 7 meseca u UK umrlo na 100 000 stanovnika oko 4 x manje ljudi od korone nego u Hrvatskoj, s tim da je njihova dobna skupina čak 10 godina starija
U istom periodu UK živi staro normalno, znači nema mjera, a Hrvatska živi novo nenormalno
Pri tome jedino su brojevi bitni. Jedino je bitno preživljavane. Eto kontrolna skupina u UK i Izraelu može biti Hrvatska
A to vjerojatno i je. Penjemo se neumoljivo po ljestici umrlih na broj stanovnika. Došli smo sa 19. na 13. mjesto. U 1,5 mjesec.
cjepivom je njesra nakon par mjeseci, mi smo slabije procijepljena nacija i onda nam osoblje koje se prvo cijepilo a čija je zaštita jednaka nuli šire zarazu po bolnicama, ljudi su ionako oslabljeni a onda ih još malo pogurnu niz liticu. Zato i skačemo sa 19 na 13, a ovim suludim kovid hebovnicama ćemo ovim tempom doći i do prvog mejsta ali nije Vladu briga previše. Oni samo žele da prisile što više ljudi da se cijepi makar bila i djeca, sve za lovicu iz brisela a da im je do zdravlja uveli bi obvezno testiranje u bolnicama... ali krivi smo mi necijepljeni. Vlada ne može biti kriva nikako. Ružno je reći ali njima pašu što gore brojke kako bi proveli svoju agendu, tako je i Vukovar morao pasti da bi se postigao 'viši' cilj.
-
Kada se svi cijepe nestat će i kontrolna skupina pa će teško biti i dokazati učinkovitost cjepiva..
bit će i dalje viška smrti... ali onda im to neće biti tako bitno... reći će da je to zato što nisu mogli na rekreaciju ili na preglede zbog nas necijepljenih... nema kraja ovome. Najgore tek dolazi. Za sve.
-
naravno da umiru i cijepljeni, ali 10 x manje nego necijepljeni i u puno starijim dobnim skupinama umiru cijepljeni u usporedni sa necijepljenima ..recimo da se sa cijeplenjem mortalitet pretvori u nešto slično mortlitetu gripe
Od ovoga što se vidi uopće nemožetet usporediti ništa sa ničime...
dosta ograničavajuće rekao bih. da im je stalo do zdravlja na ulazu u bolnice sve bi trebali testirati... ali ne, oni cijepe djecu. Ima logike