vrijednost je najlakse odrediti, ide po zonama i kvadratu, i to je to. daleko od toga da ce biti pravedna, ali to je najmanji problem
i sada znaju koliko je prosjek kvadrata novogradnje i starogradnje u odredjenim gradovima, i kvartovima.
isto kao sto i imaju svoj katalog po kojemu odredjuju vrijednost autiju, gledaju marku i godiste, iako nema veze sa stvarnim stanjem
kao i kod svakog poreza ili zakona, oni koji su u ilegali najbolje prolaze
ako su izgradili kucu bez gradjevinske, nece platit ni porez, nisu platili ni gradjevinsku, ni komunalnu ni odvoz smeca i nemozes im nista jer nemas papire po kojima im mozes nesto legalno naplatiti, jer ta kuca u biti ne postoji na papiru
oni koji su legalci, ti najebu
pa i sada svi iznajmljivaci koji iznajmljuju na crno, jebe se njima sto se dizu porezi na krevet, na najam, takse itd, kad ih ne placaju uopce
najebu samo oni koji igraju po pravilima i placaju sve
i to je kod nas najveci problem sto drzava umjesto da ide u kostac sa ljudima koji ne igraju po pravilima, oni ove glupane koji ne krse zakon samo dere vise da bi nadomjestili nadostatak
da bi drzava prvo rijesila ilegalne apartmane, ilegalne kuce, ilegalna dugorocna iznajmljivanja...pa mislim to bi imali para na bacanje
napisao sam vec na nekoj drugoj temi, kod mene imas ulicu sa pola ilegalaca , jel znas kome inspekcija dolazi svake godine?
onoj nekolicini "glupana" koji su legalni, pa ih zajebavaju za svakakve sitnice i gluposti
a preko puta zgrada puna ilegalnih apartmana, turisti sa balkona gledaju inspektore dok ovaj mjeri apartmansku plocu na fasadi da nije u gabaritima...al preko puta nema ni ploce, pa inspektor tamo ne zalazi
drzava smijeh