Aha, govorite za Zagreb?
za hrvatsku
Aha, govorite za Zagreb?
za hrvatsku
pa da, digli su kada su ukinuli prirez, prosli tjedan ili prije 2 tjedna
to vrijedi od 1.1.2024 taman kad trezorci dodju na naplatu
da na trezorce se placa ali moguce je da ce vlada donesti neku odluku da se na ove ne placa
iako ako je primamljiva kamata, porez nebi trebao biti problem, jer placas i na kamate od banke, gdje je stopa nikakva
tak da...
a sad se placa 12 posto, digli su nam!
joj da kata vidi ovo...
znaci cekaju banke da dignu prvo u listopadu, tako da nema trezorskih do onda, bit ce vjerojatno 11 mjesec
joj daleko mi to
a 10 yr usa skocila na 4.3%....
mislim da vece pomake burze mozemo ocekivat kada se zalaufaju americki izbori, ili ako osude trumpa tamo kad vec u 2/3 mjesecu
i onda kad amerika pocne ici gore dole, to bude se prelilo i kod nas u manjim kolicinama
drzava se bavi parizerom umjesto trezorcima
gladni smo trezoraca, dajte nam da kupimo
piti puno tekucine i odmarati se, za sve ostalo, tu je sumamed
radje slusam pernara nego gledam kako senf plese
moj glas ima
Ovaj fokus je kako bi se reklo, specijalizirana stranka. Oni su bas onako za investiranje i ekonomiju i to, ali samo sa tim su mali.
Trebali bi u koaliciju sa nekim vecim, pa kada dobiju onda glavna stranka se bavi glupostima a fokus se bavi ekonomijom i investiranjem
e da ovi koji placaju 0% zapravo placaju porez, bili bi u blagostanju
zalazem se za ukidanje odbitka, SVI trebaju placat porez
Radnička fronta | Hoćemo "porez na neto bogatstvo"! (radnickafronta.hr)
evo i ovih parazita
"To znači da bogataši neće moći izbjeći porez na neto bogatstvo tako da se presele izvan RH. Ukoliko se odreknu hrvatskog državljanstva, morat će platiti tzv. izlazni porez ili porez na ekspatrijaciju u visini 40% vrijednosti njihove imovine."
boze koje budale to je nevjerojatno
oni bi ti zaplijenili 40% imovine
nikad nisu nista napisali da bi radili, proizvodili, ulagali, investirali, cijeli program im je uzimanje drugima
a svi u RF zive od nasih poreza jer su ili profesori ili aktivisti ili u saboru na drzavnoj placi kao kata smajser
danas svaka šuša može biti što god poželi, meni ona djeluje da ima problem s alkoholom,
čak i APlenković uz ovakve djeluje bezgrješan
znaci napali su hdzovca kako je glup jer nemoze ispunit imovinsku karticu, na kraju ni ona ne moze ispunit imovinsku karticu
razlika je samo sto je jedan sposobniji pa ima milijune od dividendi a ona 100 eura od najamnine
sjebala je sedam stvari a nije ni pocela
kate je rekla da ona nebi oduzimala imovinu, vec prenamjenila i raspodjelila
nemojmo je krivo citirat
nemam pretplatu, sta je ovo? nesto novo ili?
zas pisu obveznice kad obveznice nece izdavat vec trezorce, ako se na to misli?
pa eurozona nema smisao, samo je pitanje kad ce to ljudi koji je zagovaraju skuziti
a morat ce skuziti kad tada
eurozona ili eu bi imala smisao kada bih ja mogao doci u njemacku i kupiti auto jer je jeftinije, doci u hrvatsku i registrirat ga
a ne da oni meni opale poreze i carine koju vise ne zovu poreze i carine jer se ne smije pa su izmislili gluposti samo da im platim 40% vrijednosti auta
ma ajde da joj je jednom blokirat obrt, ali joj je blokiran 20 puta
znaci da nema nikakvog osjecaja za nista, blago receno
kod nas su problem samo marze trgovaca
nemoguce da isti proizvodi u italiji, sloveniji ili austriji kostaju 200/300 posto vise
ne postoji objektivan razlog za to jer carina vise nema
a deru tako jer ima turista i boli ih briga
nesto slicno i ja gledam, pola kes pola kredit i kupit nesto dok je jos moguce