onda porez na 39 tisuca kuna dobiti!
Posts by zdenkic
-
-
na ovakav zidani kamin bi trebalo porez na nekretninu opalit
-
Borzan: Protiv rasta cijena hrane treba se boriti porezom na neočekivanu dobit - Index.hr
ja ne znam gdje su ovi ljudi ucili osnove ekonomije, ako jesu uopce
-
+HPB po 184 € ( gotovo 50% portfelja, ako izgorim ove izgorija sam
)
ne brini, stavio sam sto eura danas u hpb stednju
to the moon
-
steta sto mi maleni ne mozemo kupit ove obveznice, uzeo bih ih sve
-
a sto ce biti sa porezom na nekretnine? placat ce ga drzava?
mislim znam da porez na nekretnine dolazi, al dok mi imamo ovako nesrednjene knjige i zasticene najmoprimce i slicne peripetije, nekako bi mi bilo logicki da porez na nekretnine se ne moze uvest, dok se to ne rijesi
al posto ne zivimo u logickoj drzavi...sve me strah da ce nakeljit porez sa nerjesenim knjigama, sto ce tek onda izazvati kaos
-
Dividenda od ZABA-e sjeda za 12 dana😁, trebala bi 16-tog ovoga mjeseca. 😁
totalno sam zaboravio na taj ostatak
uljepsao si mi srijedu
-
da je "brutto pa si misli", onda bi se ljudi i naucili investirati i traziti prilike da si osiguraju penziju
ovako dok poslodavac sve placa, ides kroz zivot financijski nepismen, i onda se u 65 cudis otkud penzija od 100 eura
-
tko god ne kupi trezorce ili 1y?
-
jel se suska sto o povecanju kamata nakon sto je hpb izasao sa 3% ?
googlam gledam pitam, ne vidim nista, svi su jako stidljivi i dalje
-
jesi li napisao ovo? jesi:
'taj apartman su kupili od rada, istog tog rada od koji drugi ne moze zivjeti, netko je radio, stedio, dignuo kredit, i kupio apartman'
pa normalno, nego od cega su ga kupili nego od rada? radis, stedis, investiras. za 10/20 puno toga mozes postici.
pa nemaju srednjoskolci apartmane sa 18 godina, vec odrasli ljudi ili kod nas veliki broj starih tj umirovljenika
stvarno mislis da su svima novci pali sa neba ili su pokrali ?
pa takvim razmisljanjem cijeli ovaj forum su isti lopovi, samo umjesto apartmana ulazu u dionice, obveznice i ostale stvari
nitko nije posten i zaradio novac
ne razumijem to tvoje razmisljanje, pogotovo sto pricamo na investicijskom forumu, nismo sa zujom na zidicu ispred konzuma, tamo bih to shvatio
Gužva u šesnastercu.
https://www.index.hr/mobile/vijesti…ica_najnovije_m
A da nije bilo povlaštenog poreznog tretmana do ovoga ne bi ni došlo. Kako će sada odlučiti koga ostaviti, kome zabraniti? Dekretom partije možda? Naši naprijed, ostali stoj!
nema to veze sa povlastenim poreznim tretmanom nego sa situacijom u kojoj se hrvatska nalazi
imamo srecu, ili nesrecu da imamo obalu i more koje je prirodno lijepo i netaknuto naspram ostalih turistickih destinacija, i cijeli svijet zeli doci u hrvatsku
kod nas ako si na obali, nemas sto drugo radit nego ici u najam ili nekakvu vrstu posla koja je direktno vezana za turizam, vinari, maslinari, itd
sto ces ti u dubrovniku radit ako se neces bavit nekim vrstom turizma? nista. mozes se slobodno iselit, sto i oni koji nemaju mogucnosti i naprave
da nema tog turizma, bili bi na razini bangladesa
to vrijedi doslovce za svaki grad i selo na obali.
pa u istri da nema turizma 99% sela bi bilo napusteno
-
ne znam sto opovrgavas, da ljudi koji iznajmljuju apartman su prvo taj apartman morali i kupit?
ajde dobro, svi koji imaju apartman su ga dobili na lutriji besplatno
mozemo zatvorit tu pricu pa krenimo dalje
-
To ce bit zanimljiv eksperimentirat u DU i bas me zanima ishod, vise nego repka na iducem Euru. Svi ti silni apartmani su nepoštena konkurencija hotelima koliko god neki ovdje branili neobranjivo.
mozes gledat i da su hoteli nepostena konkurencija apartmanima
zavisi s koje strane gledas
-
KRAJ APARTMANIZACIJE? Franković: Dubrovnik će prvi u Hrvatskoj zabraniti nove apartmane! - DuListKRAJ APARTMANIZACIJE? Franković: Dubrovnik će prvi u Hrvatskoj zabraniti nove apartmane! - Grad Dubrovnik prvi je u Hrvatskoj odlučio ograničiti daljnje…dulist.hr
zamisli ti nekome tko je investirao u apartmane, zabranit da iznajmljujes
i onda kad pocnu iznajmljivati na crno, biti ce surprised pikachu face
-
uvijek, ali bas uvijek kada se prica o apartmanima, ekipa se ponasa kao da su svi apartman dobili besplatno
taj apartman su kupili od rada, istog tog rada od koji drugi ne moze zivjeti, netko je radio, stedio, dignuo kredit, i kupio apartman
tek nakon svega toga ga je krenuo iznajmljivati
-
-
meni se takodjer to desilo jednom kad sam dosao u zagreb
sjednem i dolazi indijac i suti, ja narucim, on suti i dalje,
suti on suti ja, i tako sutimo jedno 2 minute dok nije dosla kolegica koja se ispricava da covjek ne zna pricat hrvatski ni engleski, i usput psujuci gazdu da sta joj to radi...
narucim njoj, indijca posalje na sank, gledam ga sa stola kako uzima rukom led te mi ubacuje u vodu, al mu upala kockica vise, i onda rukama vadi tu jednu kockicu iz vode s time da je skoro do lakta gurnuo tu ruku, i jos si nakraju polize prste
reko hvala lijepo dovidjenja zagrebe
-
Onda ćemo kavicu popiti doma? Kuće 3d printati?
kako je krenulo necu kavicu popit ni u kaficu jer necu moci narucit kad ne pricam nepalski
-
problem je sto su nepalci voljni zivjeti u stanu sa ostalih 9 nepalaca u 50 kvadrata
a hrvat mora platiti najam stana, koj kosta kao cijela nepalska placa
a takav nepalac u takvim uvjetima nikad se nece prilagoditi drzavi gdje zivi, jer nema novaca niti potrebe
u stancicu je sa ostalim nepalcima, hrvatski mu ne treba, jedu nepalsku hranu koji im kuhaju naveliko nepalci, i to je cijeli zivot
takvim postupkom cemo dobiti geta i socijalne slucajeve kao i drugdje u europi
-
Pa znas kakvi izvjestaji budu po vijestima "Granatirali su X grad i umrlo je 200 ljudi. Medju ima 10 zena i djece"
Na ulicama je pet tisuca beskucnika koji nemaju za jesti, medju njima je cak 150 zena.
i slicno