1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. baggio89

Posts by baggio89

• VLEN (Viktor Lenac d.d.)

• baggio89
    • May 17, 2020 at 12:45 PM
    Quote from snupy

ono sto trenutno Lencu ide na ruku je to sto je Hrvatska u EU a Turska nije tj brodovi koji idu na remont u Tursku posad nakon remonta moraju u karantenu 14 dana tako da im brodovi stoje to vrijeme to bi moglo dati prednost Lencu u odnosu na Tursku a u Eu Rh ima najmanju jedinicnu cijenu radu uglavnom vesele jos ako krajem godine dobijemo Whitney niko sretniji od mene posjedujem dionice istog i ovo je amo moje razmisljanje

Mislim da je whitney ove godine u Italiji na remontu. Ako ovu godinu zavrse opet u solidnom plusu, a mogli bi. Iduca bi mogla bit dividenda na redu.

• baggio89
    • May 17, 2020 at 12:07 PM

Fenomenalni q1, nakon istog takvog q4/19. Moram priznat malo me bilo strah nakon novog vlasnickog preslagivanja gdje ce to ici ali smjer je jasan. Ono sto je zanimljivo ovdje, dionica kao da ima neki urok. 3 puta su bili zaredali s ovakvim rezultatima u zadnje 3,4 godine i svaki put neka vijest iz okoline kao da ne dozvoljava da naraste cijena dionice. Mislim na Agrokor, Uljanik i sad coronu.

Imam dosta dionica i smatram da vrijedi x2 na sadasnju cijenu.

• Turističke dionice i perspektive

• baggio89
    • April 5, 2020 at 12:11 PM

05.04. Zabrana kretanja od grada do grada. Ajmo reci u najboljoj varijanti da do 01.05. prestanu sadasnje mjere, jos uvijek smo daleko od normalnih prelazaka granice. Da ne govorim ako ce samoizolacija ostat na snazi. Ajmo rec to sve u najboljoj varijanti. Utopijski je ocekivat da se stanje do 01.07. normalizira. I da ce prosjecni Talijan, Austrijanac, Njemac doci s obitelji na more u 7 ili 8 mjesecu. Treba biti realan i prihvatiti da od ove sezone nema nista ili jako malo. Nazalost.

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• baggio89
    • March 24, 2020 at 1:42 PM

Sanjao sam da je optima prodana za 150mil eur. eto neka to bude moja prognoza.

• baggio89
    • March 19, 2020 at 6:50 PM

Logicnim iscitavanjem da se zakljuciti da proces prodaje ide dalje. Ponude su tu. Iako garancije nema dionici ovoga procesa mi ipak govore da se sve odvija kako treba. Osobno mislim da su pristige najmanje 3 ponude. I da ce cijena biti dvoznamenkasta.

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• baggio89
    • March 17, 2020 at 11:47 AM
    Quote from braco99

Molim forumaše da mi odgovore...zna li netko koja bi dionica osim TPNG po rezultatima za Q1 2020 mogla imati veći rast u odnosu na Q1 2019 i koja to dionica na zse ima uopće izglede da ostvari veći rast u Q1 od TPNG !?

Lenac po mom skromnom mišljenju

• SAPN (SAPONIA d.d.)

• baggio89
    • March 6, 2020 at 3:39 PM

tržišna kapitalizacija saponije ogromnih 23 mil eura na ovoj cijeni.

• baggio89
    • March 4, 2020 at 9:03 PM

Možda i nije pogrijeska 🤔😊

• baggio89
    • March 3, 2020 at 6:39 PM

Mislim da ipak na kraju Optima pada u ruke UG. Kad se uzme siri drustveni i geopoliticki kontekst, da ne duljim, ipak postoji interes negdje izmedu avenije veceslava holjevca i velike gorice da optima dode u ruke UG. Bio to nekakav fond ili kako se vec zvali. Ovo je samo jedan od mehanizama osiguranja ka ostvarivanju tog cilja.

Pritom vjerujem uz dobru cijenu.

• baggio89
    • March 2, 2020 at 9:58 PM

Mislim da tromjesecni prosjek nece ovdje igrati ulogu. ja ocekujem dvoznamenkastu cifru.

A ovo trgovanje zadnjih dana je neka visa igra, nekih visih ljudi.

• baggio89
    • March 2, 2020 at 9:56 PM
    Quote from snupy

To treba pitati Cerp tj. branitelje koji vjerno citaju FI i bilancu firme sva sreća pa je Cerpu ostalo manje od 30 000 dionica

Nisam pratio knjigu u zadnje vrijeme. Ako je manje od 30000 super 😁

• baggio89
    • March 2, 2020 at 9:41 PM

da izgleda da je whitney otplovio. Cini mi se da sam vidio da je vrijednost posla 14 mil$. Ako se ne varam lenac je prije 2 god bio odradio poslove u vrijednosti 32 mil $.

Nema veze ono sto veseli je popunjenost kapaciteta, kako u q4 tako i q1. I profitabilnost!

Iskreno nisam ocekivao ovako dobar kvartal. Svaka cast ekipi.

Imam dosta dionica.

• baggio89
    • February 26, 2020 at 7:00 PM

Sjajni rezultati za q4. Veseli i odlicna popunjenost kapaciteta u q1. Radi se dobro, uskoro odluka i o Whitney stiže.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt