Sjajno... zaista odlično ugovaraju poslove u zadnje vrijeme. Bas s nestrpljenjem čekam rezultate za q2 i q3.
Posts by baggio89
-
-
a kako stvari stoje s prometima ovih dana na ZSE, sad već valja gledati 'uz ljestve gore'
prvi veći nalog od 20.000+ kom na 10,00 kn
sljedeći na 12,00 kn
kao što rekoh, no brainer
Najdalje po objavi Q3 izvještaja očekujem te cijene. Ne vjerujem da će tržište moći ignorirati još dugo ove poslovne rezultate.
-
i tako... krenuo vlakić!
strava koliko je ova ZSE burza neefikasna
da toliko treba da odreagira papir na mrak izvješće ni u snu si ne bi mislio
ali eto ipak neki još razmišljaju svojom glavom pa su zbrojili 2+2
hvala Upravi, radnicima i većinskom na divnom izvješću i čitamo se krajem listopada s rezultatima za Q3/2020
Ako se ne varam 2017. nakon objave rezultata Q2 i velike dobiti (ipak manje nego trenutno) dionica je tek u 10-om mjesecu jako skočila na 15ak kn.
a sada je situacija i puno bolja nego je bila (veća marža, efikasnost, smanjenje obveze, ulaganja, disperziranost posla i manja ovisnost o US Navy).
Tako da u kontekstu vlakića ovo je zapravo paljenje motora tek.
bar bi trebalo biti prema svemu prikazanom, moramo ipak uzet u obzir ostale lokalne faktore
-
Viktor Lenac .
-
Ja sam kupila mačka u vreći
Uzdajući se u to da gosp. Andabak nije loš pregovarač
Andabak=leko
-
Hvala Vam ekipa na informaciji. 👍😁
-
samo ako raste zato je ova banda i isključila da pokupe što valja
A nije da se nesto i kupi osim sitno narodnog heroja iz Rijeke.
koliki je promet na lencu? Meni isto pbz ne radi plus u roamingu sam...
-
Izvjesce je opet fenomenalno, iznad svih ocekivanja. Bravo vlen 👏👏
-
Da haha. Milijarde kuna duga, predstečajne, ali realno mislim da je potencijal rasta veći tu nego na blue chipovima.
A i neke su nadam se napokon počele i zarađivat.
PTKM više ne spada u isto društvo sa navedenim. Zanimljiva je ako padne još malo. Očekujem dobit preko 150 mil kn u Q2.
Je da, tesko se na blue chipovima uduplat.
PTKM mi je izvrsna, koje brige...oce li biti 120 ili 150 mil kn dobiti. Rijetko koja firma na zse ima takve probleme. Cijena je jača, mali ff ali je cash mašina i ovakva neugledna i načeta od prošlosti štampa novce. Mislim da ce potrajat ova izvanredna situacija kao i cijene plina a njima omuguciti dodatni razvoj i moderniziranje.
mogli bi akumulirati mlrd kuna vrlo lako kroz godinu dvije. cijene plina i uvjeti na tržištu će još neko vrijeme biti izrazito povoljni za PTKM.
-
Best buy: atpl, dlkv, igh, ingr, opte, tpng.
Abecednim redom.
Os rec sve šta je u stečaju ili blizu 😂😂.
Al da, tu su mali.
Da haha. Milijarde kuna duga, predstečajne, ali realno mislim da je potencijal rasta veći tu nego na blue chipovima.
A i neke su nadam se napokon počele i zarađivat.
PTKM više ne spada u isto društvo sa navedenim. Zanimljiva je ako padne još malo. Očekujem dobit preko 150 mil kn u Q2.
-
Evo jos jedan način kako nam ZSE pazi na zastitu malih ulagaca i osigurava fer / ravnopravne uvjete trgovanja za sve sudionike.
Na DDJH bid 2767 na 1,67, a ispod toga jos jedan nalog od 4500kom prividno na 1,67, ali je zapravo na 1,665.....
Moj broker ne nudi uslugu ovog cjenovnog praga, odnosno njemu je najmanji pomak ovdje 0,01LP, ali nekom drugom brokeru očito to nije slučaj, i na taj način je ovaj ulagac itekako privilegiran. Prema streameru mi vidimo da on kupuje po 1,67kn, a zapravo kupuje po 1,665 - dakle pola lipe jeftnije. Na ovakvim razinama i eventualno jos nizim takva razlika na večim kupljeno / prodanim količinama / prometima moze imati itekakav učinak na nečije trgovanje / profit.
Da kod mene je tako isto. nisam probao postaviti nalog da vidim može li proći :')
-
Best buy: atpl, dlkv, igh, ingr, opte, tpng.
Abecednim redom.
-
+ dalekovod . . .
-
Bas si PTKM uzela kao primjer. Opasno precijenjena nekikvidnusa sa nikakvim free-floatom. Takve dionice treba delistirati, a ne omogućavati manipuliranje na nikakvom FFloatu.
Kolega, ja sam napisala da je dionica nelikvidna. Ostaje cinjenica da ce ove godine ostvariti dobit. Osobno ju ne bih kupila po ovoj cijeni pogotovo jer je nelikvidna pa u nekom negativnom scenariju ne mozes izaci van.
VLEN bih rado imala u svom portfelju. Cekam je nize.
P.S. nemam PTKM, VLEN, imam TPNG
VLEN je isto nelikvidan.
PTKM također ali ima puno više trgovanja na njoj i mogućnosti K/P nego na lencu. Također je odradila 400% u praktički godinu dana, Bez obzira što će ovu godinu imati dobit preko 400 mil kn osobno je ne bih uzimao na ovim cijena.
A veći je rizik čekati niže VLEN nego kupiti na 7,00 kn po meni.
-
Vidit cemo jesam bio u pravu. 😆Ciljam sad samo perjanice burze atpl, igh, dlkv, ingr....🤣🤣
Ima kolega koji su i vise prodavali od mene 😆
Vidjet ces sto ce na kraju biti perjanica od svega sto si nabrojao
Ironija ekipa, ironija
Naravno da ništa od toga nije perjanica, nabili su milijarde dugova.
-
Vjerujem da vrijedi bar 14 kn. Koliki joj je i BV.
Al kao sto sam rekao uvijek nekakav splet nesretnih okolnosti se dogodi kad se poveze par odlicnih kvartala.
-
baggio89 ; sada znam zasto je OPTE danas toliko Pala 😁😎😂
Vidit cemo jesam bio u pravu. 😆Ciljam sad samo perjanice burze atpl, igh, dlkv, ingr....🤣🤣
Ima kolega koji su i vise prodavali od mene 😆
-
- opte 17000 kom
+ igh 250 kom
+ atpl 100 kom
-
nisam znao.... super ako ide i jos bolje ako ga dobiju. Ono sto je odlicno i sto je sad jasno da vlen i bez whitneya moze biti super profitabilan.
-
VLEN.
- izašlo izvješće za 1Q20, dosta je zanimljivo, kad ga usporedim s 4Q19 i nema nekih bitnih razlika.
- na ovom forumu ima pametnih investitora pa da ja tu ne bi drukala bilo bi zgodno kad bi netko napisao:
- kolika je zarada po dionici za 1Q20 ???
- ako bi takva zarada bila i u ostalim kvartalima kolika bi to bila godišnja zarada po dionici.
- za usporedbu bi bilo zgodno napisati i kolika je trenutna cijena dionice na burzi i normalno P/E.....
- zgodno bi bilo pripomenuti i kakva će im biti neka ugovorena buduća poslovanja....
Eps za q1 bi bio nekih 1,37 kn. Kad bi cijela godina bila takva to bi bilo 5,50 kn na cijenu dionice 6,65.