Ma da, jedino su oni to mogli ići plaćati preko 10% više od cijene do prije 2 dana.
Imat će prinose samo takve budući da rade tako "pametno".
Za dan-dva, samo tu će izgubiti najmanje 10%.
Ma da, izgubit ce i do 20-30 posto, malo si reka
Ma da, jedino su oni to mogli ići plaćati preko 10% više od cijene do prije 2 dana.
Imat će prinose samo takve budući da rade tako "pametno".
Za dan-dva, samo tu će izgubiti najmanje 10%.
Ma da, izgubit ce i do 20-30 posto, malo si reka
Dodji se opet javit za koji mjesec, pa cemo vidit koliko je to nistaSigurnije je za godinu dana ...
Ja ne krijem da sam na ipo usa jako, dokupija po 19,70 i sad sam miran.
Vrime ce pokazat, samo zelim da pametno uloze skupljena sredstva
Od ovoga NIŠTA - barem na duže vrijeme.
Nisam uopče ušao - izgledalo mi previše jadno.
Dodji se opet javit za koji mjesec, pa cemo vidit koliko je to nista
Ja sam fan dividendi ali minjaju se vrimena..
Pratim danasnji flow i dijelim sve na pola tako da po meni
HT, ERNT, RIVP na ovim razinama su dobri a s druge strane KOEI, DLKV, VLEN nikad nije kasno
Nadodao bih jos i kotr2, kodt, ing grad, monp, a najvj i žito, samo da prode period da sjedne ta startna napuhana cijena ....
Slazem se, nisam tija previse sirit ali u svakom slucaju zse je u zadnjih godinu dana privukao dosta novih investitora i sve dionice dobivaju zasluzenu paznju i cijenu!
Evo danas okrenulo
Bilo je samo pitanje vrimena, ne moze nista priko noci, ali gotovo je s popustima ispod 20e
Cim se maknu jeftini prodavaci bit ce ovdje druga prica…
Ja sam fan dividendi ali minjaju se vrimena..
Pratim danasnji flow i dijelim sve na pola tako da po meni
HT, ERNT, RIVP na ovim razinama su dobri a s druge strane KOEI, DLKV, VLEN nikad nije kasno
Ovaj rast je idealna prilika za istovar po mojoj procjeni. Realno 900e je tesko očekivati.
A moj amigo, pratim malo sta pises tu po forumu..
Veliki si strucnjak za podilit savjete, dionica ne valja, ocekujes pad, korekcije, gasenje firme, stecaj, 3. svjetski rat itd.
Opusti se malo, nije sve tako sivo
Normalno je da se iskorigira malo cijena, ne moze svaki dan plus10%.
Ja sve cekam da sestre odrade rast s obzirom da svaka clanica ima odlicne rezultate ali polako, doc ce sve u svoje vrijeme
Sad je euforija na koei, sve pada i prebacuje se u koncare..
Sve je to normalno, ovo je dionica za na duze staze a i vrlo je bitno da prezentiraju pametna ulaganja sa prikupljenim novcima od ipo
Meni je draze ovako, da se pokupe dionice ovih sta se razbacuju po ipo cijeni.
Sta prije izadju to bolje
Neka ih, puno mi je drazi bid tu nego na koei..
Zasto ne uzeti popuste kad se nude
Ima li netko da zna koliko im je preostalo od previdenog novca za stecanje dionica?
Hvala
Sve stoji i bolje da je tako!
Dalekovod se probudio i ponovno dobro posluje
Uzivajmo u ljetu i nadajmo se miru u svijetu
Ova dionica ima dobre temelje i daleko je od ciaka i kutjeva..
Vrijeme ce pokazati, ja sam usao na ipo i prosli tjedan dokupio
Nigdje mi se ne zuri
Mooji nema sta, veliki si ljubitelj/investitor u Span.
Sve informacije imas, sta bi mi bez tebe
Polako, ne ide nista preko noci a male korekcije su uvijek dobro dosle
Rezultati su tu, tj tek je krenulo na bolje..
Ja san od 1.4. prosle godine usao i postepeno povecavam poziciju. Ne pada mi na pamet skracivati jer ocekujem povratak na ozbiljnije razine
Cudno, meni je stiglo na mail jos prosli tjedan, cetvrtak ili petak sam imao sve prikazano i jucer ih uvrstio
Ako si ispravno izvrsio uplatu i predao tocne podatke mozda bi ih treba kontaktirat…
Pomozite neiskusnome: zašto još nema dionica Žita na mom skdd računu? Nadam se da nisam jedini...
Hvala unaprijed dobrim dušama na odgovoru
Drago mi je vidjeti 500k prometa u prvih par sati, bolje da se ovako odmah skloni ekipa sa 5% zarade
Imam ga i ja i ne zalim. Svake godine vratim dividendu i cekam bolja vremena