Nije jeftino ali nije ni skupo. Rast dobiti ce biti sve veci i veci a firma napokon ima ozbiljnu buducnost!
Moja procijena je da ce najkasnije iduce godine u ovo vrijeme biti dvoznamenkasta vrijednost dionice.
Zivi bili pa vidjeli
Nije jeftino ali nije ni skupo. Rast dobiti ce biti sve veci i veci a firma napokon ima ozbiljnu buducnost!
Moja procijena je da ce najkasnije iduce godine u ovo vrijeme biti dvoznamenkasta vrijednost dionice.
Zivi bili pa vidjeli
Kontinuirani dokup
+dlkv
+ht
Cini mi se da ce ovdje trebati puno vise prometa da bi se namirili ovi sta konstantno povecavaju ask
Ima li koji strucnjak da mi pojasni cemu ovakav pad dionice odkad su objavili dividendu?
Cemu strah, sve pada ovih dana ali smisno je da 70k eura prometa srusi cijenu za 10%
Vec duze vrimena se sprema ovaj rast, ja evo dokupljujem vec mjesecima od kada su koncari usli u igru..
Mesetar amigo ili ces se prikljucit ili ces gledat i komentirat kako nema pokrica za rast
Cim krene rast nagomilaju se prodavaci i tako u krug..
Zna li se tko rasprodaje?
Dok izadju svi nevjernici pa cemo vidit ko je pametniji..
7,5mil prometa, dva velika bloka..
Trezor ili nesto drugo?
+ dlkv
+ ht (vec par tjedana kontinuirani dokup)
Ozbiljna kupovina, izgleda da je vecina otkup.
U svakom slucaju lijepo za vidjet i cijena kao da je nebitna
Bravo, totalna rasprodaja kud svi tu i mali mujo..
Neko ce se docekat i pokupit lipi broj ispod cijene👏
Dokup ADPL dok je na snizenju
Nekome se zuri nakupit Dalekovoda
Sve su to nagadanja, ali strah je uvijek bio veliki faktor! Tko proda sretan je a tko kupi jos sretniji
Dobro jutro spanovci! Netio kupuje sve sta se nudi i ne pita za cijenu..
Tek smo na pocetku, nastavlja se shopping do izvjesca a poslje ce postat skupo
Kako god okrenes Span je svaki dan na vrhu trgovine i trenutno najperspektivnija dionica na zse