Ja se sve nesto suzdrzavam od tipkanja.
Ne brinem se sta ide polako, skupljam i ocekujem puno dobrih stvari od ove dionice![]()
Ja se sve nesto suzdrzavam od tipkanja.
Ne brinem se sta ide polako, skupljam i ocekujem puno dobrih stvari od ove dionice![]()
Halo Vuče...pa ne treba nam nitko. Samo tiho pssttt
Dovoljno je da mi sve znamo.., bar za idućih pet godina
Ups, u pravu si.
Bolje da sam sutija jos malo ![]()
Niko nista ne pise, mali prometi vec par tjedana..
Jedva cekam izvjesce ![]()
Dosta ljudi je ušlo u Končara i sada očekuju rast. Mislim da idemo ka slabijim trgovanjima do kraja godine. Kod malih dioničara nema puno slobodnog keša..imam takav dojam
Da, svi su se ukrcali na 640 pa da krene kad fond istrese.
Ne ide to nigdje osim prema dolje.
Neznam bas, ja imam maticu i sestre ali vidim dosta prostora za rast dionice, vrime ce pokazati ![]()
Možete pojasniti kako ste preplatili, Pipi je tražio 16,a vi dali 21 ili?
Ja računao da vrijedi max 15€ i po mome bi bilo 10€ dobra kupnja, a ne 20 koliko placali ...
Reka si da nisu usa na ipo a i poprilicno san siguran da ni danas nisi medu dionicarima zita..
Odkad si se pojavija na ovome forumu birano i konstantno komentiras 5-6 dionica sa razlicitin gledistima bez obzira na samu trenutnu vrijednost
Ja mislim da nismo preplatili, samo je veliki pritisak na prodaji i fali likvidnosti..
Neka izadju ovi sta su ocekivali 20-30% plusa po izlistavanju pa sad prodaju i traze laku lovu negdi drugo.
Doc ce to sve na svoje ![]()
Ja samo cekam, dokupljujem po ovim cijenama dok ne izadje izvjesce
Evo i ja sam vam se pridruzija, nikad nije kasno ![]()
Mooji da nema tebe zaspali bi u ovoj temi, nekako je svima span pao u drugi plan ![]()
Zbog njenog odlaska je ERNT išao gore?
Ernt mora izrasti jer je debelo u zaostatku.
Slazem se i nadam se napretku kompletne firme bez obzira na cijenu dionice.
Mislim da nema straha za zito, imaju najmodernije farme i nebi trebalo bit problema..
Ja sam dokupio na nizim razinama od ipo, veliki je broj prodavaca i kad se malo unormalizira stanje opet cu se ukljucit
Ja sam istog misljenja, konstantno ga dokupljujem.
nprema mom skromnom mišljenju trenutno najbolji hold na zse i najveći dio mogbportfelja, preko 50 posto što iznimno rijetko radim.
evo baš sam na starom forumu se izjasnio 4 zadnje godine portfelj mi je x5.5
Ma da, jedino su oni to mogli ići plaćati preko 10% više od cijene do prije 2 dana.
Imat će prinose samo takve budući da rade tako "pametno".
Za dan-dva, samo tu će izgubiti najmanje 10%.
Ma da, izgubit ce i do 20-30 posto, malo si reka![]()
Dodji se opet javit za koji mjesec, pa cemo vidit koliko je to nistaSigurnije je za godinu dana ...
Ja ne krijem da sam na ipo usa jako, dokupija po 19,70 i sad sam miran.
Vrime ce pokazat, samo zelim da pametno uloze skupljena sredstva
Od ovoga NIŠTA - barem na duže vrijeme.
Nisam uopče ušao - izgledalo mi previše jadno.
Dodji se opet javit za koji mjesec, pa cemo vidit koliko je to nista![]()
Ja sam fan dividendi ali minjaju se vrimena..
Pratim danasnji flow i dijelim sve na pola tako da po meni
HT, ERNT, RIVP na ovim razinama su dobri a s druge strane KOEI, DLKV, VLEN nikad nije kasno
Nadodao bih jos i kotr2, kodt, ing grad, monp, a najvj i žito, samo da prode period da sjedne ta startna napuhana cijena ....
Slazem se, nisam tija previse sirit ali u svakom slucaju zse je u zadnjih godinu dana privukao dosta novih investitora i sve dionice dobivaju zasluzenu paznju i cijenu!
Evo danas okrenulo
Bilo je samo pitanje vrimena, ne moze nista priko noci, ali gotovo je s popustima ispod 20e
Cim se maknu jeftini prodavaci bit ce ovdje druga prica…
Ja sam fan dividendi ali minjaju se vrimena..
Pratim danasnji flow i dijelim sve na pola tako da po meni
HT, ERNT, RIVP na ovim razinama su dobri a s druge strane KOEI, DLKV, VLEN nikad nije kasno
Ovaj rast je idealna prilika za istovar po mojoj procjeni. Realno 900e je tesko očekivati.
A moj amigo, pratim malo sta pises tu po forumu..
Veliki si strucnjak za podilit savjete, dionica ne valja, ocekujes pad, korekcije, gasenje firme, stecaj, 3. svjetski rat itd.
Opusti se malo, nije sve tako sivo
![]()
Normalno je da se iskorigira malo cijena, ne moze svaki dan plus10%.
Ja sve cekam da sestre odrade rast s obzirom da svaka clanica ima odlicne rezultate ali polako, doc ce sve u svoje vrijeme ![]()